Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

sakykit, kas darosi mano plokšteniukui..
sukrovė daug pumpurėlių, o pažydėjo gal tik du žiedeliai, visa kita nukrito.
Ka ne taip jam padariau? unsure.gif
Atsakyti
matyt mažai vandens gavo
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 01, 19:31)
matyt mažai vandens gavo

Reeeeee, sakai per mazai vandens? unsure.gif as kaip tik jau galvojau kad gal perlaiscisu busiu g.gif
nu bet ten sunku numatuoti kiek to vandens tada is tikruju reik, nes budavo pastoviai dregna zeme, bet lekstej neuzlaikydavau balos.
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2012 01 01, 22:03)
Reeeeee, sakai per mazai vandens?  unsure.gif as kaip tik jau galvojau kad gal perlaiscisu busiu  g.gif
nu bet ten sunku numatuoti kiek to vandens tada is tikruju reik, nes budavo pastoviai dregna zeme, bet lekstej neuzlaikydavau balos.

Man teko persodint po žydejimo.Palaisčiau daugiau,šaknys siilpnos,matyt buvo ,žemes daug,visai apmire...Laikau dabar apgaubus maišeliu.Augalas nemažas buvo o šaknu mažai radau persodindama...
...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 01 01, 21:11)
Man teko persodint po žydejimo.Palaisčiau daugiau,šaknys siilpnos,matyt buvo ,žemes daug,visai apmire...Laikau dabar apgaubus maišeliu.Augalas nemažas buvo o šaknu mažai radau persodindama...
...

Po žydėjimo su laistymu reikia atsargiai,nes augalas būna labai nusilpęs( visas savo jėgas atiduoda žiedams). Jei reikia persodinti tai geriau truputi sudrėkinti substraktą,bet nelaistyit.
Su maišeliu šiuo atveju reiktų ir pažaisti -dažnai vėdinti,priešingu atveju gali įsimesti šlapiasis puvinys. Ir stebėti. Jei dar liko koks pumpuras nudraskyti be gailesčio,nes jis pakenks augaliukui.
Atsakyti
Kaledos baigesi,o manasis siandien suzydejo,pirma karta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nendrele19 @ 2012 01 08, 18:54)
Kaledos baigesi,o manasis siandien suzydejo,pirma karta.

Gražu 4u.gif
Mano senolis taip pat yra visas apsipylęs žiedais wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
o manasis net nesiruošia. Pavasrį persodinau. Nuo pavasario ir vasara tręšiau, labai gerai paaugo,o vat žydėt net negalvoja,o taip laukiau žiedelių. Kas maniškiui ne taiP? g.gif
Nors Jūs nudžiuginkit žiedeliais...
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 01 09, 00:20)
Sveikutės,
o manasis net nesiruošia. Pavasrį persodinau. Nuo pavasario ir vasara tręšiau, labai gerai paaugo,o vat žydėt net negalvoja,o taip laukiau žiedelių. Kas maniškiui ne taiP? g.gif 
Nors Jūs nudžiuginkit žiedeliais...

Tikriausia perpopintas yr biggrin.gif , mažiau jam dėmesio,nustoti laistyti ir ant kalėdų turėti kepirę žiedų mirksiukas.gif
Kokybė nuotraukų nepergeriausia,tačiau žiedai matos ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 01 11, 11:15)
Tikriausia perpopintas yr  biggrin.gif , mažiau jam dėmesio,nustoti laistyti ir ant kalėdų turėti kepirę žiedų  mirksiukas.gif
Kokybė nuotraukų nepergeriausia,tačiau žiedai matos  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Aina sau kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
merga laaabai grazu... bigsmile.gif bet vis tik velykiniai man grazesni... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 01 11, 13:15)

Kokybė nuotraukų nepergeriausia,tačiau žiedai matos  ax.gif

Kiek žiedų bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti