Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

merga, kaip visada pas jus žydinčios kalėdukų palangės, graaaažu wub.gif Maniškiai ilsisi po gausaus žydėjimo, užaugino naujų narelių ir dabar matyt snaudžia.
Atsakyti
vieni žydėjo pražydėjo nespėjau nufotkinti

bet va šiuos grožius dar spėjau blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=vilite,2012 01 11, 22:08]
vieni žydėjo pražydėjo nespėjau nufotkinti

bet va šiuos grožius dar spėjau blush2.gif

wub.gif
Mano vienas baltas neatlaikė žiedų ir pumpurų gausos,tai lūžo nuo motininio segemento doh.gif .tik kaži arprigys nes labai jau pavargęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 01 12, 10:13)

Mano vienas baltas neatlaikė žiedų ir pumpurų gausos,tai lūžo nuo motininio segemento  doh.gif .tik kaži arprigys nes labai jau pavargęs  g.gif

Tikriausiai žinote auginimo paslaptis ir labai mylite šiuos augaliukus, kad jie taip žydi thumbup.gif
Atsakyti
vei

sveikutės

dar vienas pražydo o kitas dar žydės biggrin.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
as tai nezinau.. symet mano geles kaskokios ne tokios... kalediniai, velykiniai kaskoki net nezinau.. nei augt nei mirt nenorintys.. nesuprantu kodel cia jie taip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amun Ra @ 2012 01 25, 21:34)
as tai nezinau.. symet mano geles kaskokios ne tokios... kalediniai, velykiniai kaskoki net nezinau.. nei augt nei mirt nenorintys.. nesuprantu kodel cia jie taip...  unsure.gif

maniškiams taip pernai buvo doh.gif

o šiemet vienas kalėdukas net negalvoja žydėti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos, klausimas toksai net nezinau, o jai as susodinciau keliu spalvu i viena vazona nepakenkciau kaledukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2012 02 14, 11:14)
Sveikutes merginos, klausimas toksai net nezinau, o jai as susodinciau keliu spalvu i viena vazona nepakenkciau kaledukams g.gif

pakenkt nepakenks..bet jai kas ..sunku sužinot kuris numirė..taip man buvo..puvinukas kažkoks įsimetė,tai nebežinau ką auginu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 14, 11:46)
pakenkt nepakenks..bet jai kas ..sunku sužinot kuris numirė..taip man buvo..puvinukas kažkoks įsimetė,tai nebežinau ką auginu... doh.gif

Aiskutis, galvojau kaip sutaupyti vieta ant palanges, o kazi jie galetu kur nors kitur augti ta prasme ne ant palanges g.gif
Atsakyti
gali augint kad ir ant spintos,kad tik šviesos būtų... biggrin.gif aišku šalia lango geriausia vieta...
Atsakyti
Gal ką domina gelsvas kalėdukas ir lašišos spalvos kalėdukas?

Pasodintas ir vienas ir ktias į gerus, kokybiškus ir
dailius vazonėlius.

Už 1 vnt. noriu 20 Lt. (čia jau už viską kartu su vazonu)

Jei imtumėt abu atiduodu už 30 Lt.

Tenka mažinti man savo gėles - kraustomės.

Vilnius

geltonas kai buvo ką tik pirktas žydėjo taip

(dabar ne toks vešlus), bet žydi dažnokai

user posted image

P.S. Pasodinti tokiuose vazonėliuose kaip 1-oje foto, kur geltonas yra.

lašišinis (irgi dar kai mažiukas buvo) ir pažydi dažnokai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 04 kovo 2012 - 18:05