Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(merga @ 2012 03 19, 11:56)
Šitas Jūsų darbas yra neformavimas,o augalo atjauninimas. Jeigu augalą taip skabyti kasmet jis gausiai augs,bet menkai žydės arba gali išvis nebežydėti,nes tikrasis kalėdinis kaktusas yra prescižiskas augalas.  smile.gif

Galbūt, pas mane profesionalių žinių apie augalus 0, ką darau tai intuityviai, todėl ir stebiuosi, kad tas kaktusėlis vis dar gyvas ir kasmet gausiai žydi kad ir ką aš jam bedaryčiau. Bandau surasti priežastį, kodėl jis mus taip myli. Kartais pakeikiu aš jį, kad pusę palangės užima, o jis vis tiek sau bujoja. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutas: 19 kovo 2012 - 12:26
QUOTE(amarrile @ 2012 03 16, 20:56)
Skelbiam,įrodinejam,kad Velykos netoli ax.gif

graži spalva 4u.gif

o mano visi ir kalėdiniai ir velykiniai apsipumpurave bigsmile.gif laukiam kol pražys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 03 15, 08:01)
Yra nemaža tikimybė,kag greitu laiku gali nustebinti žiedais  mirksiukas.gif

Jusu zodis Dievui i ausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pradejo kaltis pumpuriukai , vos iziurime ,bet jau kalasi, laimes pilnos kelnes bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gal Kalėdos sugrįžta? pražydo plokštenis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RasosVoratinklis @ 2012 03 30, 10:33)
user posted image

Pas mane dar nebaiges zydet nuo gruodzio menesio 4u.gif istisai ziedu pilna thumbup.gif
Atsakyti
Sakykite, o jus pavasari persodinate siuos augalelius? nes pas mane lapukus papildomus augina, tai kaip ir svarstau - ar nepakenks jei persodinsiu? ir koky substrata renkates - kaktusu, ar siaip kokia kita zeme?
Atsakyti
QUOTE(RasosVoratinklis @ 2012 03 30, 10:33)
user posted image

Labai grazi spalvyte 4u.gif

Avieteee- sodink i kaktusu zeme, mamai sunyko persodinus i durpes.
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2012 03 30, 13:24)
Labai grazi spalvyte 4u.gif

Avieteee- sodink i kaktusu zeme, mamai sunyko persodinus i durpes.

As tai sodinau i paprasta zeme ir zydi pas mane iki dabar, tresiu daznokai ir auga maniskis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spoolga @ 2012 03 30, 15:28)
As tai sodinau i paprasta zeme ir zydi pas mane iki dabar, tresiu daznokai ir auga maniskis  thumbup.gif

jei nepaslaptis kokiomis trasomis tresete - ar tinka zydincioms gelems?
Atsakyti
QUOTE(Avieteee @ 2012 03 30, 14:25)
jei nepaslaptis kokiomis trasomis tresete - ar tinka zydincioms gelems?

Tresiau zydincioms, dabar pradejau antra savaite trest kaktusams skirtoms, kai tresiau zydincioms tai thumbup.gif ir dabar nesiskundziu ziedais kai pakeiciau trasas 4u.gif
Atsakyti
o kalediniai ir velykiniai kaktusai tai tie patys kur zydi per kaledas,o poto per velykas,ar kitos rusys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoolga @ 2012 03 30, 16:27)
Tresiau zydincioms, dabar pradejau antra savaite trest kaktusams skirtoms, kai tresiau zydincioms tai  thumbup.gif  ir dabar nesiskundziu ziedais kai pakeiciau trasas 4u.gif

aciu labai uz patarimus. 4u.gif
Atsakyti