Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Skelbiam,įrodinejam,kad Velykos netoli ax.gif
user posted image
Vakar pražydo,nusif. o šiandien visai saules nebuvo,tai ir gelytei miegadienis unsure.gif
Atsakyti
Ai koks simpatiskas 4u.gif Turiu 2 didelius krumus, bet nezydes, nes per salcius apsalo , kai langas pabuvo atviras, ir visos virsuneles veliau nukrito po kelis narelius.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 16, 20:56)
Skelbiam,įrodinejam,kad Velykos netoli ax.gif
user posted image
Vakar pražydo,nusif. o šiandien visai saules nebuvo,tai ir gelytei miegadienis unsure.gif

Gražuolis wub.gif spalvytė koookia karsta.gif
O maniškiams naujas plastikinis langas nepatiko cray.gif kalėdiniai dar po pora žiedelių parodė, nes vėsumos gavo kol šildymo nebuvo, o velykiniai tik lapojasi , o pumpuriuko nė vieno cry.gif
Atsakyti
user posted image

Na štai ir sulaukiau smile.gif wub.gif
Atsakyti
Nu va,nors yra į ką pažiūrėti wub.gif
Man net kilo klausimas,ar šios gelytės formuojamos? Gal patrumpinti keliais segmentais,tokias kaip mano viršuj nuotraukoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 17 kovo 2012 - 15:32
Neturiu velykinių, tik kalėdukus, bet jau gražūs kokie ir rausvas ir raudonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 03 15, 08:01)
Yra nemaža tikimybė,kag greitu laiku gali nustebinti žiedais  mirksiukas.gif

Butu dar didesne staigmena biggrin.gif Pastaciau ji ant vakarines palanges , sviesos gauna, bet saulytes spinduliukai jo nesiekia. Tikiuosi patiks jam ten smile.gif

Merginos kokiu grozybiu pridejot bigsmile.gif , kaip faina kai namie zydi augaliukai bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kokie gražūs....merginos šaunuolės.... wub.gif thumbup.gif maniškis bus turbūt violetinis,keleta pumpuriuku jau turi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 17, 15:28)
Nu va,nors yra į ką pažiūrėti wub.gif
Man net kilo klausimas,ar šios gelytės formuojamos? Gal patrumpinti keliais segmentais,tokias kaip mano viršuj nuotraukoj g.gif

Ne ,epifitiniai augalai neformuojami smile.gif
Atsakyti
Na jau grazuoliai geliukai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kalėdiniai kaktusai tikrai formuojami. thumbup.gif Turiu namie senuliuką kokių virš 10 metų, nė karto nepersodintas, retkarčiais patręšiu, vasarą retai namie būnam, tad paliekam kambary užtamsintais langais, kad neiškeptų saulėje, nes retai paliejamas blush2.gif kasmet vis tiek žydi. Šiemet po vasaros man jis toks suvargęs atrodė, labai išsišakojęs, tai drastiškai iškarpiau kokius 2/3 šakų, likusias patrumpinau gerokai, nes jau ant palangės netilpo. Galvojau - kas bus, tas bus, nežydės ir nereikės, nuvys tai išmesiu blush2.gif O jis kaip apsipylė žiedais lapkričio mėnesį, tai dar dabar žydi, ir pumurų turi, iki Velykų tikrai džiugins žiedais thumbup.gif Nukirptose vietose naujų šakučių krūvas išleido.

Geros gėlytės, super nereiklios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2012 03 18, 13:55)
Kalėdiniai kaktusai tikrai formuojami.  thumbup.gif  Turiu namie senuliuką kokių virš 10 metų, nė karto nepersodintas, retkarčiais patręšiu, vasarą retai namie būnam, tad paliekam kambary užtamsintais langais, kad neiškeptų saulėje, nes retai paliejamas  blush2.gif kasmet vis tiek žydi. Šiemet po vasaros man jis toks suvargęs atrodė, labai išsišakojęs, tai drastiškai iškarpiau kokius 2/3 šakų, likusias patrumpinau gerokai, nes jau ant palangės netilpo. Galvojau - kas bus, tas bus, nežydės ir nereikės, nuvys tai išmesiu  blush2.gif  O jis kaip apsipylė žiedais lapkričio mėnesį, tai dar dabar žydi, ir pumurų turi, iki Velykų tikrai džiugins žiedais  thumbup.gif Nukirptose vietose naujų šakučių krūvas išleido.

Geros gėlytės, super nereiklios  thumbup.gif

Šitas Jūsų darbas yra neformavimas,o augalo atjauninimas. Jeigu augalą taip skabyti kasmet jis gausiai augs,bet menkai žydės arba gali išvis nebežydėti,nes tikrasis kalėdinis kaktusas yra prescižiskas augalas. smile.gif
Atsakyti