už 1 vnt. - 15 lt. noriu greičiau rasti jiems naujus namus - už abu kartu 25 Lt.
QUOTE(merga @ 2011 10 27, 11:12)
Dėl ligų. Esu perskaičius labai daug literatūros apie epifitinų augalų ligas. Todėl mano kataloge ,kurį pildysiu laikas nuo laiko rasite sergančkų augalų nuotraukas su aprašymais.
Sveiki, o kur rasti tą katalogą?
QUOTE(nijole0619 @ 2012 03 06, 20:42)
Sveiki, o kur rasti tą katalogą?
http://public.fotki....mberger-kalduk/
Sveikos mielosios kaktusų mylėtojos.
Šiandien gavau dovanų velykinį kaktusiuką apsikrovusį pumpurais...
Pats gėlytės vazonėlis laabai mažas, tad nežinau ką daryti - palaukti kol nužydės ar persodinti dabar kol pumpurai dar kraunasi?
tik nepersodinėk,tada tikrai visi nukris...o ir taip jau jautriai reaguoja kai yra su pumpurais net į vietos pakeitimą...o kokios spalvos gavai...
QUOTE(evers @ 2012 03 08, 19:27)
tik nepersodinėk,tada tikrai visi nukris...o ir taip jau jautriai reaguoja kai yra su pumpurais net į vietos pakeitimą...o kokios spalvos gavai...
Dėkui už patarimą
lauksime pasirodantį su žiedais....
QUOTE(spoolga @ 2012 03 14, 18:05)
Sveikos merginos
Nuostabaus grozio man sie kaktusai, turiu namie ryskiai ruzavai zydinti ir vakar is koleges "nugvelbiau" pati kaktusa raudona, nzn dar kaip jis zydes, bet toks nepriziuretas tai tikiuosi atsigaus
Gal kuri pasidalintumet ivairiu spalvu kaktuseliu ataugelemis?
Nuostabaus grozio man sie kaktusai, turiu namie ryskiai ruzavai zydinti ir vakar is koleges "nugvelbiau" pati kaktusa raudona, nzn dar kaip jis zydes, bet toks nepriziuretas tai tikiuosi atsigaus
Gal kuri pasidalintumet ivairiu spalvu kaktuseliu ataugelemis?
As taip pat noreciau sio kaktuselio ataugeliu:)
pati is mamos esu nugvelbusi ruzava ir balta..bet dar net nesuvesejo pas mane, net nezydejo. Va kai suveses mielai pasidalinsiu
Jungius i jusu buri gavau nupirkti ir as kaleduka tik nuzydejusi ir visa dulketa, ieskojau kokius gerus metus deficitas. Persodinau sutvarkiau ji tai ant kitu metu lauksime ziedeliu bus staigmena ,nes spalvos nezinau
QUOTE(indre.indre @ 2012 03 14, 20:15)
Jungius i jusu buri gavau nupirkti ir as kaleduka tik nuzydejusi ir visa dulketa, ieskojau kokius gerus metus deficitas. Persodinau sutvarkiau ji tai ant kitu metu lauksime ziedeliu bus staigmena ,nes spalvos nezinau 
Yra nemaža tikimybė,kag greitu laiku gali nustebinti žiedais