Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(merga @ 2012 11 15, 12:49)
Laistykit įprastai,o tręšti minimaliai. Jei žydėjimas labai gausus bus tada patręšti per mėn.reiktų 2 kartus žydinčioms gėlėms skirtomis trašomis.
Nes dažnai nuo labai gausaus žydėjimo augalas nusilpsta apvysta plokštelės.  smile.gif

Pumpuro nuo susiformavimo iki žydėjimo laikotrapis būna nuo 1 mėn.

thumbup.gif tai kaip tik Kalėdoms..... thumbup.gif
Atsakyti
Siandien kaune ermitaze maciau persikini kaleduka, nemazas kaina 59 lt, o dar nuolaidos iki 17 dienos 25 proc. tai iseitu pigiau...jei kas labai nori....
Atsakyti
Vos spėjau padaryti foto, nes jau žydėjimas į pabaigą ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ogo koks veslus , kiek jam metu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2012 11 16, 01:50)
Ogo koks veslus , kiek jam metu? wub.gif

Ačiū 4u.gif Apie 5 m. auginu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 11 15, 21:21)
Vos spėjau padaryti foto, nes jau žydėjimas į pabaigą ax.gif

Mano tokios pat spalvos jau nužydėjo, šiandien paskutinį nuvytusį žiedą nuskyniau. Pykstu ant jo, visus metus augini, o žydi vos savaitę-kitą. Net svarščiau, gal apskritai atiduoti jį kam nors, arba išmesti blush2.gif Tik ši temutė sustabdė mane nuo tokio žingsnio. Ačiū, mergaitės už jūsų nuotraukas ir meilę gėlėms. Dabar bandau džiaugtis gausiai kraunamais paprastuko plokštenio pumpurais. Jeigu pražys visi kraunami pumpurai, turėtų būti gražu.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 11 16, 11:41)
Mano tokios pat spalvos jau nužydėjo, šiandien paskutinį nuvytusį žiedą nuskyniau. Pykstu ant jo, visus metus augini, o žydi vos savaitę-kitą. Net svarščiau, gal apskritai atiduoti jį kam nors, arba išmesti  blush2.gif Tik ši temutė sustabdė mane nuo tokio žingsnio. Ačiū, mergaitės už jūsų nuotraukas ir meilę gėlėms. Dabar bandau džiaugtis gausiai kraunamais paprastuko plokštenio pumpurais. Jeigu pražys visi kraunami pumpurai, turėtų būti gražu.

Kad ir turmpas laimės tarpas ,bet už tat koks nuostabus,gi neveltui sakoma ,kad grožis reikalauja aukų. biggrin.gif

Gausūs "Baklių" žydėjimai
user posted image
Nuotraukos autorius :Gagnon, Paul Émile- Monterėjus
"LE VESUV"
user posted image

http://conradartglas...mas-cactus.html

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nuotraukų autorius PHOTOS/MATTSLANDSCAPECOM/
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 16 lapkričio 2012 - 13:47
Na, manau pakas ,o tai paskui žėk išvis užsimanysit.... biggrin.gif
Atsakyti
paskutine nuotrauka user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 11 16, 13:48)
Na, manau pakas ,o tai paskui žėk išvis užsimanysit.... biggrin.gif

po tokių vaizdelių kažin ar gali likti abejingų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 16 lapkričio 2012 - 15:21
QUOTE(merga @ 2012 11 16, 15:29)

Gausūs "Baklių" žydėjimai

bigsmile.gif Kažin kokia auginimo paslaptis, kad tiek žiedų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarema @ 2012 11 16, 13:41)
Mano tokios pat spalvos jau nužydėjo, šiandien paskutinį nuvytusį žiedą nuskyniau. Pykstu ant jo, visus metus augini, o žydi vos savaitę-kitą. Net svarščiau, gal apskritai atiduoti jį kam nors, arba išmesti  blush2.gif Tik ši temutė sustabdė mane nuo tokio žingsnio. Ačiū, mergaitės už jūsų nuotraukas ir meilę gėlėms. Dabar bandau džiaugtis gausiai kraunamais paprastuko plokštenio pumpurais. Jeigu pražys visi kraunami pumpurai, turėtų būti gražu.

drinks_cheers.gif ilgiau "džiaugiamės" pumpurais, nei žiedais doh.gif , bet..... vis tiek gražu smile.gif
Atsakyti
Prazydo ir mano kaktusiukas kuri pries savaite nusipirkau, nesitikejau toookiu graziu ziedu (jie tokie dvigubi) bigsmile.gif

user posted image

taip pat norejau pasiklausti, tie mano kaktusiukai kazkuo purksti buvo parduotuveje, tai tokie gan nesvarus sakyciau, gal zinote ar galima po dusu silpna srovele apiplauti tuos lapelius ar nelabai rekomenduojama pradejus zydet?
user posted image
Atsakyti