Ir aš savo buvau įkėlusi ,,nesipraususius'', nors ir nelabai gražiai atrodo. Bijojau kišti po dušu, nes buvo su pumpurais. Naujai pirkti irgi dėmėti nuo purškimo.
Manau geriau palaukti pavasario tada ir prausti, ir persodinti. Dabar, ypač po nužydėjimo, rekomenduojama mažiau laistyti, duoti pailsėti.
QUOTE(evora @ 2012 11 17, 17:03)
Ir aš savo buvau įkėlusi ,,nesipraususius'', nors ir nelabai gražiai atrodo. Bijojau kišti po dušu, nes buvo su pumpurais. Naujai pirkti irgi dėmėti nuo purškimo.
Manau geriau palaukti pavasario tada ir prausti, ir persodinti. Dabar, ypač po nužydėjimo, rekomenduojama mažiau laistyti, duoti pailsėti.
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 11 17, 14:32)
Prazydo ir mano kaktusiukas kuri pries savaite nusipirkau, nesitikejau toookiu graziu ziedu (jie tokie dvigubi)

taip pat norejau pasiklausti, tie mano kaktusiukai kazkuo purksti buvo parduotuveje, tai tokie gan nesvarus sakyciau, gal zinote ar galima po dusu silpna srovele apiplauti tuos lapelius ar nelabai rekomenduojama pradejus zydet?

taip pat norejau pasiklausti, tie mano kaktusiukai kazkuo purksti buvo parduotuveje, tai tokie gan nesvarus sakyciau, gal zinote ar galima po dusu silpna srovele apiplauti tuos lapelius ar nelabai rekomenduojama pradejus zydet?

Juk čia "Samba Brasil"
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 11 17, 15:32)
Prazydo ir mano kaktusiukas kuri pries savaite nusipirkau, nesitikejau toookiu graziu ziedu (jie tokie dvigubi)
kitų taip pat
QUOTE(merga @ 2012 11 18, 14:15)
na as ji uz 4 lt pirkau nukainuotu skyriuje, buvo ten ju pilna visokiu, tai tik pumpurai keli buvo, maniau bus eilinis raudonas...kita ir lyg raudona emiau - bet db ziuriu ar tik ne violetinis bus
Tikrai pasisekė ir dar už tokią kainą
QUOTE(evora @ 2012 11 18, 18:26)
Čia ne pasisekė,o laimėjo loterijoje. Aš siunčiausi iš Ispanijos mokėjau 8 eurus + siuntimas ir dar nusprogo ,žaltys. Paskui lauktuvių parvežė Rusma,o čia bac už 4 lt.
Palyginimui:
http://www.google.lt...l...x=101&ty=94
Sveikos, nesusilaikiau ir nusipirkau porą kalėdinių kaktusiukų, vieną ,,baltą" ir ryškiai vyšninį nes visi kiti buvo nužydėję. Nusižengiau visom taisyklėms, persodinau į didesnius indelius, gausiai paliejau, nes tokie vargšiukai buvo, jau maniau visi pumpuriukai nubyrės. Bet, noriu pasirodyt šiandien pražydusiu alia ,,baltu"
: labai panašus į jediaros, gal kuri žinot pavadinimą??

Na ir sunku juos nufotografuoti, prisportavau.
Tiesa, žiedai tai dvigubi ir tookie milžiniški. Aišku, balto vis tiek dar ieškosiu
labai patiko jediaros milžinas.

Na ir sunku juos nufotografuoti, prisportavau.
QUOTE(nijole0619 @ 2012 11 22, 15:14)
Gražuolis