Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Ir aš savo buvau įkėlusi ,,nesipraususius'', nors ir nelabai gražiai atrodo. Bijojau kišti po dušu, nes buvo su pumpurais. Naujai pirkti irgi dėmėti nuo purškimo.

Manau geriau palaukti pavasario tada ir prausti, ir persodinti. Dabar, ypač po nužydėjimo, rekomenduojama mažiau laistyti, duoti pailsėti.
Atsakyti
Ačiū EVORA - pasinaudosiu jusu patarimu, ir lauksiu pavasario smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2012 11 17, 17:03)
Ir aš savo buvau įkėlusi ,,nesipraususius'', nors ir nelabai gražiai atrodo. Bijojau kišti po dušu, nes buvo su pumpurais. Naujai pirkti irgi dėmėti nuo purškimo.

Manau geriau palaukti pavasario tada ir prausti, ir persodinti. Dabar, ypač po nužydėjimo, rekomenduojama mažiau laistyti, duoti pailsėti.

drinks_cheers.gif Kai pradeda krauti pumpurus - jau baigiasi "maudynės", nes gali nukristi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 11 17, 14:32)
Prazydo ir mano kaktusiukas kuri pries savaite nusipirkau, nesitikejau toookiu graziu ziedu (jie tokie dvigubi) bigsmile.gif
user posted image

taip pat norejau pasiklausti, tie mano kaktusiukai kazkuo purksti buvo parduotuveje, tai tokie gan nesvarus sakyciau, gal zinote ar galima po dusu silpna srovele apiplauti tuos lapelius ar nelabai rekomenduojama pradejus zydet?
user posted image

Juk čia "Samba Brasil" mega_shok.gif bigsmile.gif ir Jūs laisvai jį nusipirkote blink.gif blink.gif blink.gif pardėje blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 18 lapkričio 2012 - 12:16
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 11 17, 15:32)
Prazydo ir mano kaktusiukas kuri pries savaite nusipirkau, nesitikejau toookiu graziu ziedu (jie tokie dvigubi) bigsmile.gif

bigsmile.gif na ir gražuolis...sekasi tai sekasi thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
kitų taip pat bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 11 18, 14:15)
Juk čia "Samba Brasil" mega_shok.gif  bigsmile.gif  ir Jūs laisvai jį nusipirkote   blink.gif  blink.gif  blink.gif  pardėje  blink.gif

na as ji uz 4 lt pirkau nukainuotu skyriuje, buvo ten ju pilna visokiu, tai tik pumpurai keli buvo, maniau bus eilinis raudonas...kita ir lyg raudona emiau - bet db ziuriu ar tik ne violetinis bus thumbup.gif o trecia be jokiu pumpuru,tai jei kada suzydes bus staigmena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***LuLu***: 18 lapkričio 2012 - 16:38
Tikrai pasisekė ir dar už tokią kainą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2012 11 18, 18:26)
Tikrai pasisekė ir dar už tokią kainą thumbup.gif

Čia ne pasisekė,o laimėjo loterijoje. Aš siunčiausi iš Ispanijos mokėjau 8 eurus + siuntimas ir dar nusprogo ,žaltys. Paskui lauktuvių parvežė Rusma,o čia bac už 4 lt. bigsmile.gif biggrin.gif
Palyginimui:
http://www.google.lt...l...x=101&ty=94
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 19 lapkričio 2012 - 10:09
user posted image

Kam aktualu si rusis =Siandiena tokiu grazuoliu maciau Akropolio - Ermitaze pilna, taip pat ir baltu buvo...berods po 11 lt....
Atsakyti
Žydėjo vienintelis žiedelis ir tą patį pamiršau nufotografuoti doh.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, nesusilaikiau ir nusipirkau porą kalėdinių kaktusiukų, vieną ,,baltą" ir ryškiai vyšninį nes visi kiti buvo nužydėję. Nusižengiau visom taisyklėms, persodinau į didesnius indelius, gausiai paliejau, nes tokie vargšiukai buvo, jau maniau visi pumpuriukai nubyrės. Bet, noriu pasirodyt šiandien pražydusiu alia ,,baltu" lotuliukas.gif : labai panašus į jediaros, gal kuri žinot pavadinimą?? 4u.gif
user posted image user posted image
Na ir sunku juos nufotografuoti, prisportavau. lotuliukas.gif Tiesa, žiedai tai dvigubi ir tookie milžiniški. Aišku, balto vis tiek dar ieškosiu biggrin.gif labai patiko jediaros milžinas.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 11 22, 15:14)

Gražuolis wub.gif Jei norėsite, balto šakelių galėčiau atsiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti