Akvariumas man ir mieliau
Bet kačiukas iššūkis. Būtent man

Bet gal ir visoms. Nes kniaukia...Draskosi...Ojė...Bet kartu ir miela. Tuo labiau kaip įsigyji patį mieliausią

Turėjau vasarą kačiuką kurį be galo mylėjau. Bet neišgyveno... Per mamos neapdairumą.... Kartais pagalvoju kad gal niekada neturėsiu tokio kurį taip stipriai mylėsiu kaip tą... Bet pabandyti galima
Iš globos namų neimsiu. Nes per toli. Arčiausiai Šakių. Arba Kauno. O skelbimai pilni dovanojamų kačiukų. Be to pati neįsigysiu. Leisiu tai padaryt mylimam žmogui

Gal kitaip žiūrėsiu į tą padarėlį....
Bet negarantuoju kad kas pasiseks. Svajot viena, tikrovė dar kitokia.
OVM- gaideliams patelės tik dauginimosi draugės

Jei jis apskabytas ir jei įsigysit dar patelę aršią, tai iš jo nieko neliks.... Patarčiau palaukt kol ataugs uodega ir iššustrės

Tada ir apie draugiją galvokit
giekab- tikrai gražūs žodžiai

bet gaila kad taip toli visi globos namai...

Iš tiesų kaip imi paaugintą metų ar daugiau gyvūną, jis turi savo charakterį

Kartais su tuo charakterių pavyksta susidraugaut ir jį perprasta, o kartais nea...Aš visada išauginu mielus, meilius ir nebailius gyvūnėlis. Kurie mėgsta draugiją. O kartais taip norisi gyvūnėlio su charakteriu...

Kad jam būtų taip o ne anaip. Kad jis turėtų savo gyvenimo būdą o ne mano...Bet ką jau padarysi kad jau aš tokia

Per daug matyt gera
Papildyta:
QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 11 06, 13:12)
Aš žinokit ir turėjau tokius kaimynus

Bet numirė patys be trucydami mano kates ir šunis....
Dabar nė vieni nieko nedaro

Kaip tik išgiria ir net kartais atneša ėdalo

Nes vieni nelaiko jokių šunų ir kačių tai neturi kur dėt kaulų ir kitų maisto likučių.
Šunio nenoriu nes daug priežiūros...Be to priprasiu...Bus gaila palikti kaip reikės palikt namus... Bet mama kažką minėjo kad pavasarį imsim vok.aviganiuką

Nes mūsų serga odos vėžiu....