Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Vakar net man buwo "užėjusi mintis" apie kačiuką namie...bet schmoll.gif akvariumas mieliau wink.gif
Atsakyti
kam cia kaciuku manija? biggrin.gif Turiu net 2! tiesa ne mano,o mociutes,bet as seimininku ieskau. Jei tik yra noras-prasau,yra marga katyte ir juodas katinukas(jis uzsakytas jei nepersigalvos). Katyte galetu but drasesne,bet ji beveik 2 menesiu tai pora valandu glostymo ir bus ciki! jei ka galiu foto per az pasiust. daro i dezute,valgo viska,kailis ne pats trumpiausias,bet ir super pukuota nebus. Ant leteneliu baltos 'kojinaites' wub.gif
Atsakyti
OOO kaciuku manoja... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip smagu pas jus. 4u.gif Pas mus naujienos tos pacios. O as tikriausiai neminejau, kad as sergu sunu manija... Turiu du sunis dar noriu... bigsmile.gif doh.gif Taip laukiu ziemos, kada su dzidzioju suniu varysim su rogem, labai smagu kai tempia... wub.gif thumbup.gif
Ai dar ir pas mus kaciuku manija, pati turejau kaimynai nugalabijo... verysad.gif verysad.gif Atrodo nieko negali isleisti i lauka... Nors turi didziausiaa kiema... unsure.gif Ot kaimyneliai... g.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimondziukiuke: 06 lapkričio 2011 - 12:13
Akvariumas man ir mieliau biggrin.gif
Bet kačiukas iššūkis. Būtent man rolleyes.gif Bet gal ir visoms. Nes kniaukia...Draskosi...Ojė...Bet kartu ir miela. Tuo labiau kaip įsigyji patį mieliausią wub.gif Turėjau vasarą kačiuką kurį be galo mylėjau. Bet neišgyveno... Per mamos neapdairumą.... Kartais pagalvoju kad gal niekada neturėsiu tokio kurį taip stipriai mylėsiu kaip tą... Bet pabandyti galima smile.gif
Iš globos namų neimsiu. Nes per toli. Arčiausiai Šakių. Arba Kauno. O skelbimai pilni dovanojamų kačiukų. Be to pati neįsigysiu. Leisiu tai padaryt mylimam žmogui blush2.gif Gal kitaip žiūrėsiu į tą padarėlį....
Bet negarantuoju kad kas pasiseks. Svajot viena, tikrovė dar kitokia.
OVM- gaideliams patelės tik dauginimosi draugės biggrin.gif Jei jis apskabytas ir jei įsigysit dar patelę aršią, tai iš jo nieko neliks.... Patarčiau palaukt kol ataugs uodega ir iššustrės thumbup.gif Tada ir apie draugiją galvokit mirksiukas.gif
giekab- tikrai gražūs žodžiai wub.gif bet gaila kad taip toli visi globos namai... unsure.gif Iš tiesų kaip imi paaugintą metų ar daugiau gyvūną, jis turi savo charakterį bigsmile.gif Kartais su tuo charakterių pavyksta susidraugaut ir jį perprasta, o kartais nea...Aš visada išauginu mielus, meilius ir nebailius gyvūnėlis. Kurie mėgsta draugiją. O kartais taip norisi gyvūnėlio su charakteriu... rolleyes.gif Kad jam būtų taip o ne anaip. Kad jis turėtų savo gyvenimo būdą o ne mano...Bet ką jau padarysi kad jau aš tokia rolleyes.gif Per daug matyt gera biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 11 06, 13:12)
OOO kaciuku manoja... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kaip smagu pas jus. 4u.gif  Pas mus naujienos tos pacios. O as tikriausiai neminejau, kad as sergu sunu manija... Turiu du sunis dar noriu... bigsmile.gif  doh.gif  Taip laukiu ziemos, kada su dzidzioju suniu varysim su rogem, labai smagu kai tempia... wub.gif  thumbup.gif
Ai dar ir pas mus kaciuku manija, pati turejau kaimynai nugalabijo... verysad.gif  verysad.gif  Atrodo nieko negali isleisti i lauka... Nors turi didziausiaa kiema... unsure.gif  Ot kaimyneliai... g.gif  verysad.gif  verysad.gif

Aš žinokit ir turėjau tokius kaimynus unsure.gif Bet numirė patys be trucydami mano kates ir šunis....
Dabar nė vieni nieko nedaro biggrin.gif Kaip tik išgiria ir net kartais atneša ėdalo biggrin.gif Nes vieni nelaiko jokių šunų ir kačių tai neturi kur dėt kaulų ir kitų maisto likučių.
Šunio nenoriu nes daug priežiūros...Be to priprasiu...Bus gaila palikti kaip reikės palikt namus... Bet mama kažką minėjo kad pavasarį imsim vok.aviganiuką rolleyes.gif Nes mūsų serga odos vėžiu.... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 05, 21:08)
lotuliukas.gif
šaunu kad pripažinot klaidą mirksiukas.gif

tai taip taip reikia priprazint klaidas biggrin.gif
Atsakyti
Renatuske1- normalus dalykas smile.gif Žmogus iš klaidų ir mokinasi smile.gif
Atsakyti
o man visu gyvunu manija ir ju turi but daug. Vienu metu turejau 2 akvas,2 kates,suni,2 ziurkes ir dar papuga,o dabar liko tik suo,kate,2ziurkes ir 1akva tai truksta kazko biggrin.gif
Atsakyti
Oj...Aš ir esu turėjus daug biggrin.gif Bet kad matyt su amžiu žiūriu į viską kitaip. Seniau tai vienodai, mama turi pinigų išlaikysim. Jei kas, nevalgysiu. Savo maistą atiduosiu. Tik kad būtų kuo daugiau. Bet dabar suprantu kad kiek dabar turiu reikės man pačiai tuoj išlaikyt. Ir 3metus palikt mamai ant sprando...Žinau kad ji neaugins ir kad paleis. Todėl tariuosi ką palikt ir ką atiduot žmonėms. Žiurkėną jau atidaviau. Su dideliu širdies skausmu...Akvą žadu su savim pasilikt. Šunys jei pačiai patinka. Katės tai pat. Namie smagu turėt katę. Visada pelių nėra. Nes išgaudo. Ir greit nuramina kaip negerą.
Atsakyti
Joo su kaimynais jums gerai... O man... Ir visu pusiu kaimynai.. O kokie.. Viena mociute apkaltino mano teti, kad suni jos nugalabijo (nors jis nudvese is senumo doh.gif ), kiti is kitos puses kaimynai savo kanalizacija i musu puse buvo paleide... Tai kavpelis... Nekenciu ju... Dar musu lauke suni prirista dideli kaskuom apipile buvo... Vargsas kankinosi.. verysad.gif verysad.gif Cia apie juos pasakok ir pasakok, bed gero nieko... O uz tu kaimynu dar kaimyne pritiskai atsilikusi... Geria... Sunis karia, nupjauna liezuvius ausis, mano taksiuke pakore, katinas su sake buvo parejas, du sunis padure, ai negaliu nekenciu kur gyvenuuuu... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Turim geru naujienu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif akvariume yra molinezijos 2.gif idomu, kaip elgtis reikia...
Atsakyti
raimondziukiuke- skambint policijai reik! Už tokius darbus PAGALIAU BAUDŽIA!
laisha- sveikinu 4u.gif jei su gaideliu gyvena reik atskirt...nes tuoj jų nebus...šert tuo pačiu maistu kaip ir visas žuvis. Tik pasmulkykit tarp pirštų patrynę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 06, 13:47)
raimondziukiuke- skambint policijai reik! Už tokius darbus PAGALIAU BAUDŽIA!
laisha- sveikinu 4u.gif  jei su gaideliu gyvena reik atskirt...nes tuoj jų nebus...šert tuo pačiu maistu kaip ir visas žuvis. Tik pasmulkykit tarp pirštų patrynę mirksiukas.gif

Pagavau mailiuka, kol kas matau tik viena, tai i toki kiaurasamti ileidau ir imerkiau ji i akvuka skyles labai mazos, todel ten saugu jam smile.gif smile.gif
Atsakyti