Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

QUOTE(ineetta @ 2011 11 07, 13:10)
pasirodom po vakarykstes fotosesijos biggrin.gif

Grazuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ineetta @ 2011 11 07, 14:10)
pasirodom po vakarykstes fotosesijos biggrin.gif

gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2011 11 06, 15:35)
Sveikos 4u.gif Visai laiko nėra plepėjimams... užsuku trumpam pagirti šios temos kūrėjų, nes koliažai ir tema tikrai gražiai sukurta, šaunuolės 4u.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif
O pas mane viskas panašiai, noriu dar vienos žuvies, bet deja neužkabina nei viena  ax.gif
Sėkmės visoms auginant ir gražių vaizdų mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif O kas yra jei ne paslaptis?
geriausias draugas gaidžiui šamas thumbup.gif

Papildyta:
ineetta- žinokit buvau aš prieš tai jog mažiukus tika gimusius pakast ar pan. bet seniau žmonės taip ir darydavo...Todėl ir tų gyvūnėlių mažiau buvo... Katė buvo atsivedus neseniai kačiukų. Tai kur jie neįsivaizduoju. Manau ji pati suprato kad kačiukams nėra čia ką veikt ir matyt paliko. Tie negrynaveisliai tai tiek ir verti. Jų charakteris nenuspėjamas na ir pan..nepykit už labai negražią nuomonę... Bet tie kurie jau atsimerkia ir viską supranta ir juos muša tai yra žiauru... Dėl dumblio. Aš tai nedrįstu jo dėti į akvą rolleyes.gif Kažkaip baisu rolleyes.gif
giekab- nieko sudėtingo biggrin.gif Filtrą imčiau lauk. Kam to filtro tokiam mažam akve? Įsigyčiau melanijų ir šamuką dar. Keist kas 2savaitės dalį vandens, temkę palaikyti tą pačią. Viskas smile.gif
ineetta- namučių dizainas man patinka. Gražūs tie stikliniai akmenukai wub.gif
Na o gaidukai abiejų gražūs wub.gif Bet kaip man tai prie širdies mėlynas biggrin.gif Bet ir bordavas labai įdomiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 07, 18:19)
Ačiū 4u.gif  O kas yra jei ne paslaptis?
geriausias draugas gaidžiui šamas thumbup.gif 

giekab- nieko sudėtingo biggrin.gif  Filtrą imčiau lauk. Kam to filtro tokiam mažam akve? Įsigyčiau melanijų ir šamuką dar. Keist kas 2savaitės dalį vandens, temkę palaikyti tą pačią. Viskas smile.gif

Šnypštas man iš to noro turėt mažą akvariumą išėjo, vakar paleidau, o šiandien vakare grįžus po darbo visas žuvytes nugaišusias radau ir tris krevetes taip pat, dar kelios šakelės ragalapio buvo subyrėję sad.gif Nesuprantu ką padariau ne taip... verysad.gif

Vakar nusipirkau gyvų kirminų, tai dabar vis duodu žuvytėm po truputį. Šiandien mačiau gaidelis dar vieno pilnai nesuėdęs jau griebia kitą... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 07 lapkričio 2011 - 21:58
QUOTE(giekab @ 2011 11 07, 22:56)
Šnypštas man iš to noro turėt mažą akvariumą išėjo, vakar paleidau, o šiandien vakare grįžus po darbo visas žuvytes nugaišusias radau ir tris krevetes taip pat, dar kelios šakelės ragalapio buvo subyrėję sad.gif Nesuprantu ką padariau ne taip...  verysad.gif

Laikykis 4u.gif

O mano rytas šiandien liūdnas... verysad.gif viena iš dviejų patelių nugaišo... verysad.gif keisčiausia, kad patinas gaidelis nesupranta, kad jai jau viskas, vis priplaukia ir papeša uodegą doh.gif o kita patelė aplink vis plaukioja doh.gif kažkokie keisti, nesuprantu aš jų tokio elgesio... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 11 07, 15:14)

aciu 4u.gif

QUOTE(dovil14 @ 2011 11 07, 16:06)

aciu 4u.gif

QUOTE(nikita123 @ 2011 11 07, 19:19)

ineetta- žinokit buvau aš prieš tai jog mažiukus tika gimusius pakast ar pan. bet seniau žmonės taip ir darydavo...Todėl ir tų gyvūnėlių mažiau buvo... Katė buvo atsivedus neseniai kačiukų. Tai kur jie neįsivaizduoju. Manau ji pati suprato kad kačiukams nėra čia ką veikt ir matyt paliko. Tie negrynaveisliai tai tiek ir verti. Jų charakteris nenuspėjamas na ir pan..nepykit už labai negražią nuomonę... Bet tie kurie jau atsimerkia ir viską supranta ir juos muša tai yra žiauru... Dėl dumblio. Aš tai nedrįstu jo dėti į akvą rolleyes.gif  Kažkaip baisu rolleyes.gif 
giekab- nieko sudėtingo biggrin.gif  Filtrą imčiau lauk. Kam to filtro tokiam mažam akve? Įsigyčiau melanijų ir šamuką dar. Keist kas 2savaitės dalį vandens, temkę palaikyti tą pačią. Viskas smile.gif 
ineetta- namučių dizainas man patinka. Gražūs tie stikliniai akmenukai wub.gif 
Na o gaidukai abiejų gražūs wub.gif  Bet kaip man tai prie širdies mėlynas biggrin.gif  Bet ir bordavas labai įdomiai atrodo.

nu taip kai nematau kad nuzudo tus neatakus kaciukus ar suniukus tai ir sirdiens neskauda o seim gaila bet kokio gyvuniuko verysad.gif grazus ir man tie spalvoti stikliukai buvau kazkada dugna sujais vietoj grunto uzdejus bet kai kelemis i naujus namucius nebegavau tokiu spalvu o labai primaisyti nebesinorejo. toks tas ir dizaina labai paprastas mazai fantazijos pas mane blush2.gif nu tai ir as bijojau ta dumbla deti bet idejau lyg nieko keisto nepatebiu zuviukas vis priplaukia paziureti kas cia tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2011 11 07, 22:56)
Šnypštas man iš to noro turėt mažą akvariumą išėjo, vakar paleidau, o šiandien vakare grįžus po darbo visas žuvytes nugaišusias radau ir tris krevetes taip pat, dar kelios šakelės ragalapio buvo subyrėję sad.gif Nesuprantu ką padariau ne taip...  verysad.gif

Vakar nusipirkau gyvų kirminų, tai dabar vis duodu žuvytėm po truputį. Šiandien mačiau gaidelis dar vieno pilnai nesuėdęs jau griebia kitą...  unsure.gif

gal išvirė? Tikrinot temkę? Pastovi?
dovil14- jis žino kad ji mirus. Todėl ir skabinėja, nes maistas. Gi gaideliai mėgsta gyvą maistą. Patarčiau išimti nugaišusią žuvį. Nes netik vanduo pasmirs bet ir gaidys pasidarys aršus...
ineetta- gal ir man reikės jo truputį pasiraut... ax.gif Surizikuot biggrin.gif Vis tiek meilės reikalus žadu kuriam laikui atidėti lotuliukas.gif atsibodo rolleyes.gif Tai reik akvą atgaivint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 08, 21:49)
gal išvirė? Tikrinot temkę? Pastovi?
dovil14- jis žino kad ji mirus. Todėl ir skabinėja, nes maistas. Gi gaideliai mėgsta gyvą maistą. Patarčiau išimti nugaišusią žuvį. Nes netik vanduo pasmirs bet ir gaidys pasidarys aršus...
ineetta- gal ir man reikės jo truputį pasiraut... ax.gif Surizikuot biggrin.gif  Vis tiek meilės reikalus žadu kuriam laikui atidėti lotuliukas.gif  atsibodo rolleyes.gif  Tai reik akvą atgaivint bigsmile.gif

Buvau termoreguliatorių nureguliavus ant 26 - nes vanduo prišilo tik iki 22-24 laipsnių. Išvirt negalėjo schmoll.gif Vis tik imu kaltint tą plastikinę dėžę ir save kad norėjau ją panaudot ne pagal paskirtį verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ineetta @ 2011 11 08, 19:56)
aciu 4u.gif
aciu 4u.gif
nu taip kai nematau kad nuzudo tus neatakus kaciukus ar suniukus tai ir sirdiens neskauda o seim gaila bet kokio gyvuniuko  verysad.gif  grazus ir man tie spalvoti stikliukai buvau kazkada dugna sujais vietoj grunto uzdejus bet kai kelemis i naujus namucius nebegavau tokiu spalvu o labai primaisyti nebesinorejo. toks tas ir dizaina labai paprastas mazai fantazijos pas mane blush2.gif  nu tai ir as bijojau ta dumbla deti bet idejau lyg nieko keisto nepatebiu zuviukas vis priplaukia paziureti kas cia tokie  smile.gif

Parodykit kokio jūs ten dumblo prirovėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 08, 21:49)

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 08, 22:49)
ineetta- gal ir man reikės jo truputį pasiraut... ax.gif Surizikuot biggrin.gif  Vis tiek meilės reikalus žadu kuriam laikui atidėti lotuliukas.gif  atsibodo rolleyes.gif  Tai reik akvą atgaivint bigsmile.gif

na niako blogo as dar nepastebiu nei jie ruduoja nei ka graziai man visai atrodo smile.gif
QUOTE(giekab @ 2011 11 08, 23:58)
Parodykit kokio jūs ten dumblo prirovėt?  rolleyes.gif

paprasto dumblo is upelio buvo ant akmenu ir tarp ju tai parsiveziau nes kitokiu zolyciu nebuvo gal jau nusalusios g.gif
http://www.facebook....1...e=3
cia nuotraukytes
Atsakyti
QUOTE(ineetta @ 2011 11 09, 11:31)
cia nuotraukytes

kaip gražu wub.gif nematytos spalvos gaidelis, o ir akvos dekoras super wub.gif
Atsakyti
labai aciu 4u.gif
Atsakyti