Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Dėkui visoms už palaikymą 4u.gif

tiesiog Sun, tuomet, kaip tikri, tik dar gražiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 09, 19:54)
buckizs- tai šaunu kad viskas gerai smile.gif  Smagu kaip turit ką veikt...Sugalvojat. Man nekyla minčių ką įdomaus veikt...Tik grįžus miegot ir vėl miegot. liūdna kaip pasaulį matai juoda spalva verysad.gif

Čia aišku ne į temą, bet tu man nepasirodei jog esi be minčių.. O kodėl tu pasaulį matai juoda spalva? Matyk spalvotą ir gyvą kaip kad akvariumas wub.gif Niekada nevėlu keistis 4u.gif

Aš jau susitariau kam padovanosiu likusią gupiją, nes nieko gero nebus. Pirksiu gaideliui į draugiją šamukų ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wink.gif Esu naujokė, prieš 3 dienas gavau dovanų 18 litrų akvariumuką ir žuvyčių (neonai ir danijos). Gal galit patarti ar man geriau pirkti ateityje gaiduką patelę (vištaitę hihihi.gif) ar patinėlį? Kaip jie kažin su neoniukais sutaria?
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 11 10, 09:39)
Sveikos merginos wink.gif Esu naujokė, prieš 3 dienas gavau dovanų 18 litrų akvariumuką ir žuvyčių (neonai ir danijos). Gal galit patarti ar man geriau pirkti ateityje gaiduką patelę (vištaitę hihihi.gif) ar patinėlį? Kaip jie kažin su neoniukais sutaria?

Vistaite su neonais labai gerai sutaria, nors vistaite pas mane kol kas didziausia akvariume blink.gif , bet nei kybina ji tu maziuku, nieko, o vat gaidziuko neturiu, tai nzn ka pasakyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog Sun: 10 lapkričio 2011 - 09:50
sveikos 4u.gif
gerai mano nuojauta man sake, kad labai nesigirciau savo gaideliu, tai va, prifotkinau graziu nuotraukyciu, jau galvojau pasirodysim ir se tau - vakar pasimire mano zuviukas verysad.gif o atrodo toks sveikas dar uzvakar buvo. turbut pasigavo liga nuo kitu naujoku, kurie irgi visi numiro (pirkau 4maziukus zuviukus) verysad.gif kaip ir kitu gaideliai mano apaugo kazkokiu pukeliu ir is raudono pasidare blankiai oranzinis.... labai gaila man jo, jau buvau isimylejus wub.gif toks idomus buvo, kaip sakant zuvyte su charakteriu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija27 @ 2011 11 10, 13:14)
gerai mano nuojauta man sake, kad labai nesigirciau savo gaideliu, tai va, prifotkinau graziu nuotraukyciu, jau galvojau pasirodysim ir se tau - vakar pasimire mano zuviukas  verysad.gif  o atrodo toks sveikas dar uzvakar buvo. turbut pasigavo liga nuo kitu naujoku, kurie irgi visi numiro (pirkau 4maziukus zuviukus)  verysad.gif  kaip ir kitu gaideliai mano apaugo kazkokiu pukeliu ir is raudono pasidare blankiai oranzinis.... labai gaila man jo, jau buvau isimylejus  wub.gif  toks idomus buvo, kaip sakant zuvyte su charakteriu...  verysad.gif

verysad.gif Uzuojauta 4u.gif

As del to prisibijau vel gaiduka pirkti, nes mes ta kuri atidavem, jo irgi nebera... verysad.gif O dar pasiskaitau, kiek per gera savaite netekciu buvo, tai... unsure.gif
Atsakyti
Visoms uzuojauta del netekciu... 4u.gif unsure.gif
O va pas mus ivyko paskutine, paskutine pertvarka, dabar gyvenam taip
user posted image
Namu gamybos dekoracijos thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2011 11 10, 15:15)
O va pas mus ivyko paskutine, paskutine pertvarka, dabar gyvenam taip

thumbup.gif keliu litru akvariumas?
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 11 10, 15:24)
thumbup.gif keliu litru akvariumas?

tik 25 litrai mirksiukas.gif
Atsakyti
laisha, o tie akmenukai tvirtai laikosi sustatyti? blink.gif Šiaip labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2011 11 10, 16:10)
laisha, o tie akmenukai tvirtai laikosi sustatyti? blink.gif Šiaip labai gražu wub.gif

Tie akmenukai sustatyti su spec akvariuminiu silikonu blush2.gif tai laikosi tikrai tvirtai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2011 11 10, 16:48)
Tie akmenukai sustatyti su spec akvariuminiu silikonu  blush2.gif  tai laikosi tikrai tvirtai  ax.gif

As irgi, kai paziurejau, taip baisiai pasirode, atrode tuoj tuoj nugrius hihihi.gif
Atsakyti