Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

QUOTE(nikita123 @ 2011 11 11, 23:18)
AČIŪ! 4u.gif  Ir Jums 4u.gif
Papildyta:
O jo...Netekt gaidelio prie jo jau pripratus, skaudu...Ne sykį esu tai patyrus ir žinau kaip sunku...Bet po to vėl žiūri į naujus gaidelius ir vėl nusiperki naują blush2.gif 
Šiandien tokią mistišką dieną norėjau ką nors nupirkt į akvą. Bet kad nieko nebuvo blink.gif  Gaidžiai, kelios danijos, tetros, ancitrusai, diskusai ir gupijos su juodom uodegom...Ir dar jaunutėliai gaidžiai biggrin.gif  uodegos trumpytės o jie patys mažiulyčiai. Spalvos net dar neišryškėja gerai. Smagu buvo pasigrožėt jaunimu biggrin.gif  O man ancitrusą bandė įpiršt blink.gif  Aš paklausiau kada bus nauja siunta nes matau kad su gaidžiu nė viena iš šių žuvų nepagyvens ir mano akvas per mažas, sako ne. Ancitrusai gali gyventi ir apvaliam 10l akve blink.gif  Net susijuokiau lotuliukas.gif  Sakau, jiems reik deguonies daug ir vietos, nes ateis laikas jie užaugs. Tai tik susimėtė...Na kaip žinai lotuliukas.gif pasakė...
Smagu kaip kartais būni ir už tą pardavėją protingesne biggrin.gif  Būdama daug jaunesnė jei pats pardavėjas lotuliukas.gif

Jo ir as esu patyrusi... Tik su sunu maistu... Kai ibruko man kaskoki siauba. Tai pradejau aiskinti apie orgaminzma, kiek baltymu turi ir kt... Tai tos be zado liko... tongue.gif 4u.gif
Tai pat didele uzuojauta visoms netekusios gaideliu... Stai jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif prisidesiu prie gaideliu augintoju biggrin.gif jau menuo laiko pas mane gyvena ryskiai melynas gaidziukas wub.gif is pradziu buvo nedrasus, i namuka nelindo, baikstus labai, o dabar vos tik prieini, atrodo sveikinas, priplaukes vizgina uodega bigsmile.gif wub.gif wub.gif
gyvena jis pas mane vienas, nedideliame apvaliame akvariume, bet manau neliudna jam g.gif kiek zinau sioms zuvytems nereikia draugu viename akvariume, nes jos apkandzioja kitas g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, užuojauta visoms dėl netekčių labai gaila. verysad.gif
aš irgi su nelabai geromis naujienomis, vakar pasimirė tarakatas, o šiandien stebiu gaidelį ir matau kaip jam kažkas negerai, guli ant dugno nugriuvęs ant šono, arba galvą įkišęs po lapu. Kažin galima profilaktiškai gaidelį įdėt i druskuotą tirpalą? galbūt atsigautų. Laukiu patarimo. blink.gif g.gif man jau darosi neramu cray.gif cray.gif
Atsakyti
Labukas, tikras sekmadienio rytas 4u.gif

visoms, netekusioms žuvukų po 4u.gif 4u.gif

QUOTE(nikita123 @ 2011 11 11, 21:39)
dovil14- kokias dar krevetes? doh.gif  Yra labai daug kitų parduotuvių. Žinau tokią prie banginio...Rūsį. Ten tikrai faina parduotuvė mirksiukas.gif  Esu buvus. Tada dar turėjau gaidį o ten jų buvo šimtai bigsmile.gif  Ir koki grožiai wub.gif  Artėja vėl važiavimas į Vilnių. Tai net bijau biggrin.gif  Nes dar užsikabinsiu už kokio gaidžio... wub.gif

ačiū, reikės važiuoti pasidairyti 4u.gif apie krevetes, turėjau omeny, kad šaldytas krevetes, specialiai skirtas žuvytėms mirksiukas.gif skaičiau, kad jos turi daug proteino, o gaideliams, kaip mėsėdžiams, labai tinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuske1 @ 2011 11 13, 12:20)
Sveikos merginos, užuojauta visoms dėl netekčių labai gaila.  verysad.gif
aš irgi su nelabai geromis naujienomis, vakar pasimirė tarakatas, o šiandien stebiu gaidelį ir matau kaip jam kažkas negerai, guli ant dugno nugriuvęs ant šono, arba galvą įkišęs po lapu. Kažin galima profilaktiškai gaidelį įdėt i druskuotą tirpalą? galbūt atsigautų. Laukiu patarimo.  blink.gif  g.gif  man jau darosi neramu  cray.gif  cray.gif

Atrodo va taip:
user posted image
Arba taip :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renatuske1 @ 2011 11 13, 13:52)
Atrodo va taip:

labai mielas, graži neoninė spalvytė wub.gif ir juodų-baltų akmenukų mišinys puikiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuske1 @ 2011 11 13, 13:20)
Sveikos merginos, užuojauta visoms dėl netekčių labai gaila.  verysad.gif
aš irgi su nelabai geromis naujienomis, vakar pasimirė tarakatas, o šiandien stebiu gaidelį ir matau kaip jam kažkas negerai, guli ant dugno nugriuvęs ant šono, arba galvą įkišęs po lapu. Kažin galima profilaktiškai gaidelį įdėt i druskuotą tirpalą? galbūt atsigautų. Laukiu patarimo.  blink.gif  g.gif  man jau darosi neramu  cray.gif  cray.gif

sveikos visos
renatuske, as tai tikrai nezinau kaip ten su ta druska, visad pirkdavau vaistukus, bet cia turi ir zinoti, kas jam nutiko. gaila gaidelio labai labai, grazuoliukas toks verysad.gif o vanduo svarus? viskas tvarkoje su juo? nes kai pasiskaitai, tai visur raso, kad ligos dazniausiai atsiranda nuo prastos vandens kokybes arba nauju gyventoju uznestos. na tikekimes parasys kitos forumietes, patars kazka, nes as pati savo gaideli nesenai palaidojau, nepavyko man jo isgelbeti verysad.gif todel negaliu ir patarti.... 4u.gif
labai negerai, kad sekmadienis, visos issilakste, forume tyla, kazi ar kas pasirodys, pabandykit gal i bendra akvos tema parasyt, ten paklausti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija27: 13 lapkričio 2011 - 15:07
na jau išsiaiškinau kas vyksta, ant vienos gupijos pastebejau manų kruopas... tai va kas vyksta mano akvariume. Dabar jau viskas aišku, išsiunčiau mamą pirkt vaistukų. Tikiuosi viskas bus gerai,ir nelabai žinau kaip toliau elgtis... pastebėjau kad jau ir gaidelį puola tos kruopos.... uuujjj kaip baisu. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
drasiai dek gaideli i druskos tirpala pakol vaistuku neturi o po to isigyk vaistukus ir lasink kursa kaip nurodyta as pirmaji taip isgydziau sveikatytes ir jums linkiu kad greit pasveiktu 4u.gif butu labai gaila jei prarastumet toki grozi verysad.gif
Atsakyti
einant i supermama.lt forumus, jums nemeta bloko, kad programa kenkejiska kompui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuske1 @ 2011 11 13, 17:56)
na jau išsiaiškinau kas vyksta, ant vienos gupijos pastebejau manų kruopas... tai va kas vyksta mano akvariume. Dabar jau viskas aišku, išsiunčiau mamą pirkt vaistukų. Tikiuosi viskas bus gerai,ir nelabai žinau kaip toliau elgtis... pastebėjau kad jau ir gaidelį puola tos kruopos.... uuujjj kaip baisu.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

laikykis 4u.gif

QUOTE(laisha @ 2011 11 13, 22:48)
einant i supermama.lt forumus, jums nemeta bloko, kad programa kenkejiska kompui? g.gif

taip, blokavo, bet jau atsiblokavau. tereikia viršuj rasti mygtuką Priemonės, tada Nuostatos, tada Saugumas ir ten nuimi varnelę ant užrašo "Blokuoti svetaines, laikomas kenkėjiškomis". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2011 11 13, 21:48)

Mete, bet matyt jau sutvarke, nes be problemu iejau jokiu varneliu nenuimant rolleyes.gif Pries tai antivirusine ne per kur neleido, o be jos rizikuoti nesinorejo, nes paskaicius komentarus nemazai kompiuteriu uzsilenke unsure.gif
Atsakyti