QUOTE(nikita123 @ 2011 11 11, 23:18)
AČIŪ!
Ir Jums 
Papildyta:
O jo...Netekt gaidelio prie jo jau pripratus, skaudu...Ne sykį esu tai patyrus ir žinau kaip sunku...Bet po to vėl žiūri į naujus gaidelius ir vėl nusiperki naują
Šiandien tokią mistišką dieną norėjau ką nors nupirkt į akvą. Bet kad nieko nebuvo
Gaidžiai, kelios danijos, tetros, ancitrusai, diskusai ir gupijos su juodom uodegom...Ir dar jaunutėliai gaidžiai
uodegos trumpytės o jie patys mažiulyčiai. Spalvos net dar neišryškėja gerai. Smagu buvo pasigrožėt jaunimu
O man ancitrusą bandė įpiršt
Aš paklausiau kada bus nauja siunta nes matau kad su gaidžiu nė viena iš šių žuvų nepagyvens ir mano akvas per mažas, sako ne. Ancitrusai gali gyventi ir apvaliam 10l akve
Net susijuokiau
Sakau, jiems reik deguonies daug ir vietos, nes ateis laikas jie užaugs. Tai tik susimėtė...Na kaip žinai
pasakė...
Smagu kaip kartais būni ir už tą pardavėją protingesne
Būdama daug jaunesnė jei pats pardavėjas 

Papildyta:
O jo...Netekt gaidelio prie jo jau pripratus, skaudu...Ne sykį esu tai patyrus ir žinau kaip sunku...Bet po to vėl žiūri į naujus gaidelius ir vėl nusiperki naują

Šiandien tokią mistišką dieną norėjau ką nors nupirkt į akvą. Bet kad nieko nebuvo

Smagu kaip kartais būni ir už tą pardavėją protingesne

Jo ir as esu patyrusi... Tik su sunu maistu... Kai ibruko man kaskoki siauba. Tai pradejau aiskinti apie orgaminzma, kiek baltymu turi ir kt... Tai tos be zado liko...

Tai pat didele uzuojauta visoms netekusios gaideliu... Stai jums