jo blokavo ir mums cia iejima bet veliau leido
Renatuske1 kaip laikosi gaidelis?
QUOTE(ineetta @ 2011 11 14, 10:48)
Gaidelis laikosi gerai, jau nebeguli ant dungo, nesiramsto
O pas mus dar viena
vada
Kardonesio patele atvede man vaikeliu
si karta sekmingiau, pagavau net 4
QUOTE(Renatuske1 @ 2011 11 14, 14:09)
Gaidelis laikosi gerai, jau nebeguli ant dungo, nesiramsto
plaukinėja. Ant jo manų kruopų nematyt, nors pradžioje jau buvo, tik bendrai matosi kad jaučiasi geriau
o toji gupija, vis dar turi tų kruopelyčių. Sveikstam iš lėto. Bus viskas gerai

smagu girdeti sveikatytes jums
QUOTE(laisha @ 2011 11 14, 15:15)
O pas mus dar viena
vada

sveikinimai su pagausejimu
QUOTE(laisha @ 2011 11 14, 13:15)
O pas mus dar viena
vada

kaip smagu!
Svarbiausia kad Renatuske1 gaidukui jau lyg ir gerai
Aš savaitgaliui buvau išvykus į kitokį gyveną nei gyvenu...Smagu buvo. Bet kartu ir kraupu...
laisha- Sveikinimai patys didžiausi
tik kur dėsit kaip jų užsiveis bile kiek?
Mano gaidys po savaitgalio dar gyvas
Ir ant savęs labai pykau, kad jis mane pirmas pasitiko o aš nesugebėjau net prie akvos prieiti nes paskambino žmogus, o aš negalėjau ateik su juo pasisveikint....
Labai didelė gėda... Tai nubėgus netik įjungiau šviesą ir pasisveikinau bet ir pašėriau savo gražuoliuką
Tai dabar laimingas kaip livaras
laisha- Sveikinimai patys didžiausi
Mano gaidys po savaitgalio dar gyvas
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 14, 15:58)
Aš savaitgaliui buvau išvykus į kitokį gyveną nei gyvenu...Smagu buvo. Bet kartu ir kraupu...
jei nepaslaptis kur cia buvot isvykusi nes nuskambejo idomiai kad buvo smagu ir kartu kraupu
Pas draugę. Jaunesnė ji už mane. Tai su tėvais gyvena dar. Tai žodžiu buvau tikram liaudiškam kaime ir už 3km. esančiam miestelį. Bet viskas taip liaudiškai ir taip fainai...Kartu ir kraupiai...Įsivaizduokit. Kanalizacijos nėra namie...Tai į lauko reikdavo eit WC. Ten smarvė nenormali...Ai nu ir pan...
Labai gailėjausi kad fotiko nepasiėmiau...Tai vaizdų būčiau prifotkinus
na tiesa pasakius ir as savaitgali panasioj vietovej buvau buvom pas vyro seneliu kaime priepat misko vienkiemy
wc lauke tik va kriaukle turi kambari bet tik ji jokio duso ar vonios aisku jie taip priprate gyventi ir jie kitaip neisivaizduoja gal but bet man tai tiesa pasakius nepatinka ten
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 14, 14:10)
Pas draugę. Jaunesnė ji už mane. Tai su tėvais gyvena dar. Tai žodžiu buvau tikram liaudiškam kaime ir už 3km. esančiam miestelį. Bet viskas taip liaudiškai ir taip fainai...Kartu ir kraupiai...Įsivaizduokit. Kanalizacijos nėra namie...Tai į lauko reikdavo eit WC. Ten smarvė nenormali...Ai nu ir pan...
O as pasakysiu kitaip, matyt patys tvarkos nesilaiko... turiu vienus pazystamus, kurie gyvena be patogumu - vanduo sulinyje, sildomas, tuoletas lauke yra
Cia nuo paciu zmoniu priklauso, o ne nuo to kur ir kaip jie gyvena
QUOTE(laisha @ 2011 11 14, 14:15)
O pas mus dar viena
vada

Kaip miela