Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Renatuske1 kaip laikosi gaidelis?
jo blokavo ir mums cia iejima bet veliau leido g.gif
Atsakyti
O mes jau galutinai nusprendem, kad laikysime gupijas, po nesekmingu pirkimu vyras kategoriskai nenori gaidelio rolleyes.gif
Tai dabar, kuria turime gaidiene, ja ir turesime, bet daugiau nebeisigysime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ineetta @ 2011 11 14, 10:48)
Renatuske1 kaip laikosi gaidelis?
jo blokavo ir mums cia iejima bet veliau leido g.gif

Gaidelis laikosi gerai, jau nebeguli ant dungo, nesiramsto smile.gif plaukinėja. Ant jo manų kruopų nematyt, nors pradžioje jau buvo, tik bendrai matosi kad jaučiasi geriau smile.gif o toji gupija, vis dar turi tų kruopelyčių. Sveikstam iš lėto. Bus viskas gerai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
O pas mus dar viena 2.gif vada biggrin.gif Kardonesio patele atvede man vaikeliu 4u.gif si karta sekmingiau, pagavau net 4 blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuske1 @ 2011 11 14, 14:09)
Gaidelis laikosi gerai, jau nebeguli ant dungo, nesiramsto smile.gif plaukinėja. Ant jo manų kruopų nematyt, nors pradžioje jau buvo, tik bendrai matosi kad jaučiasi geriau smile.gif o toji gupija, vis dar turi tų kruopelyčių. Sveikstam iš lėto. Bus viskas gerai  4u.gif  smile.gif

smagu girdeti sveikatytes jums 4u.gif
QUOTE(laisha @ 2011 11 14, 15:15)
O pas mus dar viena  2.gif  vada  biggrin.gif Kardonesio patele atvede man vaikeliu  4u.gif  si karta sekmingiau, pagavau net 4  blush2.gif  thumbup.gif

sveikinimai su pagausejimu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2011 11 14, 13:15)
O pas mus dar viena  2.gif  vada  biggrin.gif Kardonesio patele atvede man vaikeliu  4u.gif  si karta sekmingiau, pagavau net 4  blush2.gif  thumbup.gif

kaip smagu! wub.gif
Atsakyti
Svarbiausia kad Renatuske1 gaidukui jau lyg ir gerai smile.gif Aš savaitgaliui buvau išvykus į kitokį gyveną nei gyvenu...Smagu buvo. Bet kartu ir kraupu...
laisha- Sveikinimai patys didžiausi 4u.gif tik kur dėsit kaip jų užsiveis bile kiek? biggrin.gif
Mano gaidys po savaitgalio dar gyvas biggrin.gif Ir ant savęs labai pykau, kad jis mane pirmas pasitiko o aš nesugebėjau net prie akvos prieiti nes paskambino žmogus, o aš negalėjau ateik su juo pasisveikint.... unsure.gif Labai didelė gėda... Tai nubėgus netik įjungiau šviesą ir pasisveikinau bet ir pašėriau savo gražuoliuką biggrin.gif Tai dabar laimingas kaip livaras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 14, 15:58)
  Aš savaitgaliui buvau išvykus į kitokį gyveną nei gyvenu...Smagu buvo. Bet kartu ir kraupu...

jei nepaslaptis kur cia buvot isvykusi nes nuskambejo idomiai kad buvo smagu ir kartu kraupu ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif čia tokia vieta kur...kur nenuvyks bet kas lotuliukas.gif
Pas draugę. Jaunesnė ji už mane. Tai su tėvais gyvena dar. Tai žodžiu buvau tikram liaudiškam kaime ir už 3km. esančiam miestelį. Bet viskas taip liaudiškai ir taip fainai...Kartu ir kraupiai...Įsivaizduokit. Kanalizacijos nėra namie...Tai į lauko reikdavo eit WC. Ten smarvė nenormali...Ai nu ir pan... rolleyes.gif Manau visos žinot koks tas gyvenimas kaime biggrin.gif Senų laikų gyvenimas kaime.
Labai gailėjausi kad fotiko nepasiėmiau...Tai vaizdų būčiau prifotkinus bigsmile.gif Nes tam miestelį labai daug visokių senų ir labai gražių pastatų...Vandens malūnas ar jėgainė g.gif Ten truputį nesupratau. Bet įėjom į vidų o ten didelis židinys bigsmile.gif Man jis be proto patiko. Toliau paėjus bažnyčia senesnio stiliau. 1783metais pastatyta. Parduotuvės visai ne moderniškos biggrin.gif Nu žodžiu, fainai. Patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 14 lapkričio 2011 - 14:15
na tiesa pasakius ir as savaitgali panasioj vietovej buvau buvom pas vyro seneliu kaime priepat misko vienkiemy smile.gif wc lauke tik va kriaukle turi kambari bet tik ji jokio duso ar vonios aisku jie taip priprate gyventi ir jie kitaip neisivaizduoja gal but bet man tai tiesa pasakius nepatinka ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 14, 14:10)
lotuliukas.gif  čia tokia vieta kur...kur nenuvyks bet kas lotuliukas.gif 
Pas draugę. Jaunesnė ji už mane. Tai su tėvais gyvena dar. Tai žodžiu buvau tikram liaudiškam kaime ir už 3km. esančiam miestelį. Bet viskas taip liaudiškai ir taip fainai...Kartu ir kraupiai...Įsivaizduokit. Kanalizacijos nėra namie...Tai į lauko reikdavo eit WC. Ten smarvė nenormali...Ai nu ir pan... rolleyes.gif  Manau visos žinot koks tas gyvenimas kaime biggrin.gif  Senų laikų gyvenimas kaime.

O as pasakysiu kitaip, matyt patys tvarkos nesilaiko... turiu vienus pazystamus, kurie gyvena be patogumu - vanduo sulinyje, sildomas, tuoletas lauke yra unsure.gif Bet... pas juos nuejus visada svaru, tuoletas sutvarkytas, jokio pasalinio kvapo, namuose tvarka ir t.t.
Cia nuo paciu zmoniu priklauso, o ne nuo to kur ir kaip jie gyvena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2011 11 14, 14:15)

Kaip miela wub.gif aš savo gaidelių vaikelių niekaip nesugebu pastebėti, nors jau 1,5metų laikau, gal gaidelis spėja juos sudoroti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 14 lapkričio 2011 - 20:44