Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Uzjauciu raimondziukiuke unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Renatuske1,2011 11 16, 23:48]
O mes jau baigiam pasveikti wink.gif gaidelis jauciasi gerai, jau maistelio niekas i sjo neatimineja biggrin.gif JIS IR VEL AKVARIUMO KARALIUS smile.gif kaip as dziaugiuosi thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif
sveikinimai pasveikus 4u.gif

[quote=raimondziukiuke,2011 11 17, 00:02]
Zinokit nesinori kalbeti, o dar viesumoj... Bet kad paklausei, tai psichikos liga.... verysad.gif Sunku su tokiai zmonemis gyventi.... unsure.gif
[/quote]
uzjauciu tikrai nelengva, bet ligu kaip sako nepasirinks niekas verysad.gif
Atsakyti
raimondziukiuke- nekas...
Renatuske1- nėra nieko smagiau kaip stebėti gaidelį akvos karalių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuske1 @ 2011 11 16, 22:48)
JIS IR VEL AKVARIUMO KARALIUS smile.gif kaip as dziaugiuosi  thumbup.gif  bigsmile.gif  4u.gif 

thumbup.gif

QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 11 16, 23:02)
Zinokit nesinori kalbeti, o dar viesumoj... Bet kad paklausei, tai psichikos liga.... verysad.gif  Sunku su tokiai zmonemis gyventi.... unsure.gif

užuojauta 4u.gif
Atsakyti
Kaip čia nyku.... unsure.gif
Aš šiandien buvau parduotuvė gyvūnėlių thumbup.gif Tai vištelių atvežę. Bet nepatikėsit doh.gif Iš visų gal 20vištų kokia 15gaidžių trumpapelekių doh.gif Norėjau lyg sakyt...Bet patylėjau... O jau jų grožis.... wub.gif ***** neturėčiau savo tai imčiau vieną iš jų...
Ir jaunučiai bigsmile.gif Nes mačiau kibino vieną vištą...Na ne gaudė ar pan. o tikrai kibino...O gal net ir smileysex.gif darė.... blush2.gif Bet dėl vištos ėmimo susigundžiau. Ir manau imsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 18, 17:22)
Kaip čia nyku.... unsure.gif 
Aš šiandien buvau parduotuvė gyvūnėlių thumbup.gif  Tai vištelių atvežę. Bet nepatikėsit doh.gif  Iš visų gal 20vištų kokia 15gaidžių trumpapelekių doh.gif  Norėjau lyg sakyt...Bet patylėjau... O jau jų grožis.... wub.gif  ***** neturėčiau savo tai imčiau vieną iš jų...
Ir jaunučiai bigsmile.gif  Nes mačiau kibino vieną vištą...Na ne gaudė ar pan. o tikrai kibino...O gal net ir  smileysex.gif  darė.... blush2.gif  Bet dėl vištos ėmimo susigundžiau. Ir manau imsiu biggrin.gif

aš irgi norėčiau vištelės tik nerandu niekur wink.gif kur aš galėčiau rast tą gyvūnėlių parduotuvę pas jus? blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Su vistelem atsargiai, nes kaip ir sake Nikita123, daznai buna gaideliai trumpapelekiai doh.gif
Mano Juventas laikosi gerai, bet namie dabar vesiau, tai nebe toks ryskus, spalva pablukusi verysad.gif Bet apkramtyti pelekai jau ataugineja thumbup.gif
Atsakyti
Renatuske1- tuoj aš jums papasakosiu visą maršrutą biggrin.gif
Atvažiuojat Vytauto gatve į Vilkaviškį. Privažiuojat bažnyčią ir šviesaforą. Sukat į dešinę ir važiuojat tiesiai. Pravažiuokit savivaldybę...Po to privažiuosit vėl šviesaforą. Važiuokit tiesiai. Ir bevažiuodami pamatysit IKI. Ji randasi dešinėje pusėje. Po to nuvažiuojat prie IKI prekybos centro aikštelės ir neinat į IKI o einat į kitą šalia esantį pastatą. Ten bus VIASAT, vaistinė, kilimų parduotuviukė, kirpykla...Žodžiu eikit ir pamatysit kur ji randasi biggrin.gif Tai vat. Manau tikrai aiškiai paaiškinau biggrin.gif Ir manau kad pavyks ją rasti. Tik jei žadat pirkt tai ateinančią savaitę. Nes jas perka nesveikai doh.gif Dar ir aš prisidėsiu prie tų lotuliukas.gif Tik nežinau kada.... unsure.gif
Na o aš šiandien dovanų gavau kačiuką biggrin.gif Truputį ankstokai bet jau turiu thumbup.gif Labai džiaugiuosi kad tik pirma diena o aš jam jau draugė bigsmile.gif Kaip tik aš kur sėdžiu taip iškart užšoka ir prisiglaudęs miega wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

niekaip neprisiruošiu savo gaideliams nupirkti naujo šaldyto maistelio, nes pagrindinės parduotuvės žuvytėms "Kikos", o ja jau nebepasitikiu schmoll.gif Dabar maitinu sausu maisteliu, bet negaliu žiūrėti, vargšė patelė, jos visa uodega patinėlio nukandžiota, reikia jiems gyvo šaldyto maisto kuo greičiau. Rytoj bandysiu ieškot 4u.gif
Atsakyti
o as savaitgali buvau klaipedoj ir neradau to dumblo rutulio verysad.gif
savo tus dumblus isemiau lauk labai jau pradejo siuksles kilti ir ruduoti tai istraukiau reiks isplauti akvariuma
Atsakyti
QUOTE(ineetta @ 2011 11 21, 15:33)
o as savaitgali buvau klaipedoj ir neradau to dumblo rutulio verysad.gif

As juos pirkau P/C "Banginis", Kikoje 4u.gif daugiau Klaipedoj nelabai kur ir uzmaciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 19, 20:58)
Renatuske1- tuoj aš jums papasakosiu visą maršrutą biggrin.gif 
Atvažiuojat Vytauto gatve į Vilkaviškį. Privažiuojat bažnyčią ir šviesaforą. Sukat į dešinę ir važiuojat tiesiai. Pravažiuokit savivaldybę...Po to privažiuosit vėl šviesaforą. Važiuokit tiesiai. Ir bevažiuodami pamatysit IKI. Ji randasi dešinėje pusėje. Po to nuvažiuojat prie IKI prekybos centro aikštelės ir neinat į IKI o einat į kitą šalia esantį pastatą. Ten bus VIASAT, vaistinė, kilimų parduotuviukė, kirpykla...Žodžiu eikit ir pamatysit kur ji randasi biggrin.gif  Tai vat. Manau tikrai aiškiai paaiškinau biggrin.gif  Ir manau kad pavyks ją rasti. Tik jei žadat pirkt tai ateinančią savaitę. Nes jas perka nesveikai doh.gif  Dar ir aš prisidėsiu prie tų lotuliukas.gif  Tik nežinau kada.... unsure.gif 
Na o aš šiandien dovanų gavau kačiuką biggrin.gif  Truputį ankstokai bet jau turiu thumbup.gif  Labai džiaugiuosi kad tik pirma diena o aš jam jau draugė bigsmile.gif  Kaip tik aš kur sėdžiu taip iškart užšoka ir prisiglaudęs miega wub.gif

ačiū už išsamų atsakymą, reikės prie progos nuvažiuot pažiūrėti kas pas jus ten gero smile.gif