Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Sveikos, merginos. GAL NETYCIOM CIA ŠIAULIEČIŲ YRA ? 4u.gif Labai noriu paklausti, kur galima gauti pirkti egagropila (dumbliu kamuoliuka) ir ,,kopusta;; koki ? Savo gaidziukui noriu gyvos nelepios augmenijos wub.gif
Atsakyti
Kaip cia tylu.... blink.gif Nevyksta jokie dialogai.. dar tik 22 puslapius tepripliurpem g.gif
Pas mus nieko naujo, auga mailiukas ir tiek, Gaidys gyvena gerai, bet koks tai labai vangus pasidares... Matyt ruduo daro savo... Yra ir sildytuvas, bet jis retai kada islenda is kampo, na kai valgyt duodu.. Dar pas mumis apsigyveno filtruojanti krevete, didele tokia lotuliukas.gif Grazi labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, tikrai čia tyloka g.gif

na va, aš kaip tik sekmadienį ir įsigijau gaideliams naujo maistelio: sauso granulėmis, minėjo, kad geriau nei plotkelėmis, lengviau apžioti ir dar šaldyto, bet pirkausi jau nebe Kikoj. Žiūrėsim kaip čia tas naujas maistelis susieis ax.gif

Beje, pardavėja minėjo, kad pas juos gaideliai parduodami tik nuo 6mėn g.gif vadinasi, mano gaidelis išgyveno, ne virš metų, o beveik 2 metus. Ir žinok kokio ten amžiaus perki. Įdomu, ar yra būdas kaip atpažinti kokie jie amžiaus?
Atsakyti
[quote=tiesiog Sun,2011 11 21, 17:37]
As juos pirkau P/C "Banginis", Kikoje 4u.gif daugiau Klaipedoj nelabai kur ir uzmaciau rolleyes.gif
na va reiks kita karta iki banginio keliauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 21, 18:48)
Sveiki, tikrai čia tyloka  g.gif

na va, aš kaip tik sekmadienį ir įsigijau gaideliams naujo maistelio: sauso granulėmis, minėjo, kad geriau nei plotkelėmis, lengviau apžioti ir dar šaldyto, bet pirkausi jau nebe Kikoj. Žiūrėsim kaip čia tas naujas maistelis susieis  ax.gif

Beje, pardavėja minėjo, kad pas juos gaideliai parduodami tik nuo 6mėn  g.gif vadinasi, mano gaidelis išgyveno, ne virš metų, o beveik 2 metus. Ir žinok kokio ten amžiaus perki. Įdomu, ar yra būdas kaip atpažinti kokie jie amžiaus?

Tikrai nyku... unsure.gif
Manau turės tik ir tas ėdaliukas biggrin.gif
Dėl amžiaus rolleyes.gif Nemanau kad pardavėja taip viską gerai žino. Tuo labiau šnekant apie gaidelių amžių rolleyes.gif Ką pastebėjau, jauni gaideliai maži, blyškių spalvų ir mažomis uodegomis. Čia 100% jaunas gaidelis. Nes pas mumis tokių būna ir jau žinau kaip atrodo. Bet jei paklausia kokio amžiaus pasako jog nežino. Nes kas atveža jiems nepasako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 21 lapkričio 2011 - 19:40
QUOTE(OVM @ 2011 11 21, 18:09)
Sveikos, merginos. GAL NETYCIOM CIA ŠIAULIEČIŲ YRA ?  4u.gif  Labai noriu paklausti, kur galima gauti pirkti egagropila (dumbliu kamuoliuka) ir ,,kopusta;; koki ? Savo gaidziukui noriu gyvos nelepios augmenijos   wub.gif

Sveika, jei iki gruodžio 16d nerasi dumblių kamuoliuko, ir dar bus Kaune Urmo bazėj tuo laiku nupirksiu tau ir paprašysiu, savo draugo, kad nuvežtų tą savaitgalį, nes važiuos į Šiaulius, o tada iš jo paimsi už kiek kainuos 3,5 ar 5Lt nžn kokio dydžio bus. 4u.gif

QUOTE(laisha @ 2011 11 21, 18:09)
Kaip cia tylu....  blink.gif  Nevyksta jokie dialogai.. dar tik 22 puslapius tepripliurpem  g.gif 
Pas mus nieko naujo, auga mailiukas ir tiek, Gaidys gyvena gerai, bet koks tai labai vangus pasidares... Matyt ruduo daro savo... Yra ir sildytuvas, bet jis retai kada islenda is kampo, na kai valgyt duodu.. Dar pas mumis apsigyveno filtruojanti krevete, didele tokia  lotuliukas.gif  Grazi labai  4u.gif

Šiandien į savo akvą prigrūdau daug augalų... bandysiu vėl pirkt red cherry krevetes, gal dabar jau jos išgyvens žuvų kaimynystėj tam bruzgyne... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 21 lapkričio 2011 - 20:43
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 21, 20:39)
Tikrai nyku... unsure.gif 
Manau turės tik ir tas ėdaliukas biggrin.gif 
Dėl amžiaus rolleyes.gif  Nemanau kad pardavėja taip viską gerai žino. Tuo labiau šnekant apie gaidelių amžių rolleyes.gif  Ką pastebėjau, jauni gaideliai maži, blyškių spalvų ir mažomis uodegomis. Čia 100% jaunas gaidelis. Nes pas mumis tokių būna ir jau žinau kaip atrodo. Bet jei paklausia kokio amžiaus pasako jog nežino. Nes kas atveža jiems nepasako.

Kol kas maistukas einasi puikiai rolleyes.gif
Geras pastebėjimas, kad maži gaideliai su trumpom uodegytėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif Nuotaikos pas mane liūdnos, nes pati susirgau verysad.gif o akvariume nieko labai naujo, išskyrus tai, kad sraigės per savaitgalį nukramtė kopūstų šaknis, kurios jau buvo per visą akvariumo gylį doh.gif toks tikroviškas akvariumas dabar, žolės nukritusios visur g.gif kai pasveiksiu tikiuosi naujų gyventojų įsigysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2011 11 22, 16:11)
Hi 4u.gif Nuotaikos pas mane liūdnos, nes pati susirgau verysad.gif o akvariume nieko labai naujo, išskyrus tai, kad sraigės per savaitgalį nukramtė kopūstų šaknis, kurios jau buvo per visą akvariumo gylį doh.gif toks tikroviškas akvariumas dabar, žolės nukritusios visur g.gif kai pasveiksiu tikiuosi naujų gyventojų įsigysiu ax.gif

Sveikatos 4u.gif lauksim naujienų su naujais gyventojais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 22, 21:46)
Sveikatos  4u.gif lauksim naujienų su naujais gyventojais  mirksiukas.gif

Ačiū, jau žymiai geriau 4u.gif

kaip man patinka kai mano Berilis prie to dangčio langelio laukia kad duosi kirmėlyčių, kai ateina maitinimo laikas visada ten sukiojasi ir jau kai atidarinėju uodegą vizgina ir laukia thumbup.gif

Kodėl kitos aptilot? kaip gaideliai jūsų gyvena? ax.gif
Atsakyti
mes taip pat gyvenam, vakar kazko kirmeliukus spkove lau kazi ko jis cia taip g.gif mazai prisijungiu slaugau savo suneli uzpuole ligos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ineetta @ 2011 11 23, 11:08)
mes taip pat gyvenam, vakar kazko kirmeliukus spkove lau kazi ko jis cia taip g.gif  mazai prisijungiu slaugau savo suneli uzpuole  ligos verysad.gif

Kazi kas ten tam kirmeliukui buvo biggrin.gif Nesupratau visai :DDDD
Atsakyti