Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

QUOTE(nikita123 @ 2011 11 25, 19:26)
Visada prašom mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Na kadangi supyliau vaistus į vandenį, tai galėjau jau paleist vištelę į akvą. Vaizdas... lotuliukas.gif  Gaidys vargšiukas ant viršaus plaukioja. Į dugną jam panert nepavyksta. Višta ,be to, jo nedomina. Nesuprantu kodėl. Ji kur nori ten plaukioja...Jam vienodai. Bet ta višta, naglybė, pati priplaukia prie gaidžio ir jį kibina blink.gif  Tai pasipučia Agatas biggrin.gif  Šūstra vaidina lotuliukas.gif  Ta tik nuplaukia ir vėl gaidelis ramus. Pradedu džiaugtis kad turiu tokį gaidelį kuris puikiai sugyvens su višta smile.gif

as tai bijociau saviskiui vistyte ileist, nes jei jau ant fotiko pyksta, tai kas butu jei kita vistyte kokia ileisciau biggrin.gif labai gundausi bronziniu samu g.gif rolleyes.gif kazkaip atrodo, kad jam tiktu rolleyes.gif
Atsakyti
Šeip joa. Jiems tinka tokia draugija. Iš pradžių bijojau kad užkapos ar pan. bet toks pažįstamas žvengė iš manęs kad sraiges vis perku o rezultatas vis tiek tas pats. Na ir nusipirkau pabandymui tą šamą. Žiūriu kaip tik jie labai gražiai sutaria bigsmile.gif Pirmasis ir buvo bronzinis šamas biggrin.gif Po to turėjau2. Bronzinį ir margą. Tai liko tik margas. Kažkodėl man jie miršta po pusės metų. Gal kažko trūksta. Na nežinau.
Dėl vištelės tai nėra ko bijot. Įleidus matai ar puola ar nea.
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 25, 20:20)
Šeip joa. Jiems tinka tokia draugija. Iš pradžių bijojau kad užkapos ar pan. bet toks pažįstamas žvengė iš manęs kad sraiges vis perku o rezultatas vis tiek tas pats. Na ir nusipirkau pabandymui tą šamą. Žiūriu kaip tik jie labai gražiai sutaria bigsmile.gif  Pirmasis ir buvo bronzinis šamas biggrin.gif  Po to turėjau2. Bronzinį ir margą. Tai liko tik margas. Kažkodėl man jie miršta po pusės metų. Gal kažko trūksta. Na nežinau.
Dėl vištelės tai nėra ko bijot. Įleidus matai ar puola ar nea.

na ryt vaziuosim ieskot samo ir filtro dar galvoju reiktu g.gif internete nuziurejau, kad tokiem apvaliem buna spec dugniniai. kolkas esu zalia siuose reikaluose blush2.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos, aš vis pasirpdau arba su gerom arba su blogom naujiemom, mokslais užsivertus smile.gif
Tai va mano gupijos atsivedė jauniklių, nežinau kiek ten jų, vienos spėjau sugaut, o kitos, gaila, mažylių sugaudyt nespėjau, nes mano gaidelis jau buvo pasidarbavęs ir toks sotus biggrin.gif na buvo keletas mažylių, kurie dar plaukiojo, bet gaidžiukas tol persekiojo kol vistiek pagavo ir akmenis stumdė ir skaldukę nosim baksnojo, nė pusryčiais nesidomėjo, bet vistiek visus išgaudė. Gal valgyt nebenorėjo nes jau sotus buvo, nu žodžiu ir dabar dar ieško mailiuko galvoja gal dar kur pasikavojęs.
Taip mes ir gyvenam, pasveikom, atsigavom. dabar gaidžiukas labai judrus, jau ir draugus pavaiko biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif

po keliu dienu vaziuosim ir samuku pirkt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekeista: 26 lapkričio 2011 - 13:47
na ir kagi, ivyko pirmasis zuveliuku susitikimas, galvojau gaidelis lys prie auksines ir reiks atskirai laikyti, bet ziuriu, kad atvirksciai viskas, auksinei gaidelis labiau rupi, tik jis nenori draugauti, tuno akvariumo kampe, gal dar reikia jam apsiprasti naujam buste g.gif o auksinuke kimba vis, aplink sukiojasi biggrin.gif
Atsakyti
nekeista- Nepykit už nuomonę, bet man gaidelis ir auksinė nesusiderina blush2.gif Abi labai gražios žuvys. Ir ganėtinai didelės. Tiesiog vaizdo akve nėra...Akve didelė ir graži gali būti tik vienos rūšies ar jau bent panašios rūšies atstovai. Bet ne gaidelis ir auksinė...
Renatuske1- šaunu kad pas jumis viskas gerai thumbup.gif Mano gaidys ir pasveiko. Dabar laimingas. Ir kitus skriaudžia... verysad.gif Vot gaidys... Tai jei viskas bus gerai, galėsiu jums Renatuske1 vištelę parduot per pus. Nes kokias dabar kainas užsikėlė tai patyliu doh.gif Ir jei imsit tai galėsiu kaip tik kitą savaitę atvežt savaitgalį bigsmile.gif Nes važiuosiu pasiimti akvos jau pagaliau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 26 lapkričio 2011 - 21:38
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 26, 21:37)
nekeista- Nepykit už nuomonę, bet man gaidelis ir auksinė nesusiderina blush2.gif  Abi labai gražios žuvys. Ir ganėtinai didelės. Tiesiog vaizdo akve nėra...Akve didelė ir graži gali būti tik vienos rūšies ar jau bent panašios rūšies atstovai. Bet ne gaidelis ir auksinė...
Renatuske1- šaunu kad pas jumis viskas gerai thumbup.gif  Mano gaidys ir pasveiko. Dabar laimingas. Ir kitus skriaudžia... verysad.gif  Vot gaidys... Tai jei viskas bus gerai, galėsiu jums Renatuske1 vištelę parduot per pus. Nes kokias dabar kainas užsikėlė tai patyliu  doh.gif  Ir jei imsit tai galėsiu kaip tik kitą savaitę atvežt savaitgalį bigsmile.gif  Nes važiuosiu pasiimti akvos jau pagaliau rolleyes.gif

na kolkas dar sprendziasi klausimas, kur deti gaideli, bet gaila man jo, kad vienas tam nedideliame akvariume plaukioja,kai salia didesniame auksine viena, suleidom kolkas kartu, ziurim ar nesipes, nors gaidelis vargsas kampe uz filtro lindi ir nenori lysti lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 26, 21:37)
nekeista- Nepykit už nuomonę, bet man gaidelis ir auksinė nesusiderina blush2.gif  Abi labai gražios žuvys. Ir ganėtinai didelės. Tiesiog vaizdo akve nėra...Akve didelė ir graži gali būti tik vienos rūšies ar jau bent panašios rūšies atstovai. Bet ne gaidelis ir auksinė...
Renatuske1- šaunu kad pas jumis viskas gerai thumbup.gif  Mano gaidys ir pasveiko. Dabar laimingas. Ir kitus skriaudžia... verysad.gif  Vot gaidys... Tai jei viskas bus gerai, galėsiu jums Renatuske1 vištelę parduot per pus. Nes kokias dabar kainas užsikėlė tai patyliu  doh.gif  Ir jei imsit tai galėsiu kaip tik kitą savaitę atvežt savaitgalį bigsmile.gif  Nes važiuosiu pasiimti akvos jau pagaliau rolleyes.gif

na žinok, ačiū už gražius ketinimus, bet tos vištelės, tai dabar jau pradedu abejoti... nes pas mane tuoj bus ir taip pilnas akvariumas, dar šitiek mailiuko auga, neaišku kaip seksis išdovanot smile.gif gal šiuo metu susilaikysiu, nes gaidžiukas pasiutes visiškai dabar doh.gif , tai užvaikys merginą visiškai smile.gif
Atsakyti
Sveikos gaideliu myletojos ir as jungiuosi prie JUSU bigsmile.gif Ka tik priglaudziau zuviuka grazuoli. Is pradziu ji pavadinom Petia! blush2.gif Bet kadangi mes esam lietuviai, nusprendem, kad tai bus Petras!Jis pas mus jau trecias menuo. Kol kas kas gyvenam ir zydim! Kazkodel tai man atrodo, kad jam truksta kompanijos. Ka galetumet pasiulyti musu Petriukui i kompanija? g.gif

O stai mano grazuolis

user posted image

user posted image
Atsakyti
Renatuske1- galėsiu aš priimt biggrin.gif nes didįjį akvą susigrąžinsiu kitą savaitgalį! Tai jiems bus daug vietos. Ir vištelė galės gyvent. Buvau net užmiršus apie tą mano planą rolleyes.gif
Šnapsė- bet jūsų Petras be proto gražus wub.gif Mano mėlynas su baltu, jūsų mėlynas su juodu wub.gif Tikras grožis 4u.gif wub.gif
Į kompaniją jam tinka (tokiam tūrį) bronzinis šamukas mirksiukas.gif Jis ir nelepus ir gaidžiams pats geriausias draugas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šnapsė @ 2011 11 27, 16:24)
Sveikos gaideliu myletojos ir as jungiuosi prie JUSU  bigsmile.gif Ka tik priglaudziau zuviuka grazuoli. Is pradziu ji pavadinom Petia! blush2.gif Bet kadangi mes esam lietuviai, nusprendem, kad tai bus Petras!Jis pas mus jau trecias menuo. Kol kas kas gyvenam ir zydim! Kazkodel tai man atrodo, kad jam truksta kompanijos. Ka galetumet pasiulyti musu Petriukui i kompanija? g.gif

O stai mano grazuolis

grožis wub.gif toks panašus į maniškį, ir supainiot galima mirksiukas.gif
Atsakyti