Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Šnapsė, labai gražus gaidelis wub.gif

Aš irgi dar renkuosi ką imti, vištas ar šamuką, tai taip vienas ir gyvena, jam patinka thumbup.gif o nusipirksiu įtariu netikėtai kaip visada, kas patiks ir kris į akį parduotuvėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šnapsė @ 2011 11 27, 15:24)

O stai mano grazuolis

laba 4u.gif labai grazus jusu gaidelis, maniskis ir lygiai toks pat bigsmile.gif

beje, auksine ir gaidelis tikrai netinkami kaimynai, vakar vakare gaidelis isidrasines jau vaike auksine, tai del viso pikto atskyrem, dabar abu patenkinti kiekvienas savam akvariume biggrin.gif nupirkau siandien pora samuku auksinei i draugija, kolkas abu labai nedrasus, tupi po krumu, o ji vis kibina juos biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, as irgi labai noriu isigyti gaideli, noriu nusipirkti apvalu kokiu 4 l akvariuma be ''burbuliatoriaus'' tik vat kankina toks klausimas, ar jie pernesa kambario temperaturos svyravimus. gyvenu nuosavam name ir kol uzkurenu krosni buna atsale iki 16 laipsniu o pakurenus buna 26 .... laipsniai. tu sildytuvu nesinori pirkti, tai su tokiom salygom gal ir neverta zuvytes pirkti? verysad.gif ka patartumet? 4u.gif
Atsakyti
punta- žinokit taip. Esu ir aš auginus kambario sąlygomis gaidelį. Tai pat gyvenu nuosavam name ir pas mus kol užšyla namai doh.gif Bet aš laikiau pačiam šilčiausiam kambarį, virtuvė. Na ir ką galiu pasakyti smile.gif Viskas buvo gerai. Tik augalijai šaltokas vanduo nepatinka. O gaidžiui nieko biggrin.gif Bet jei norit guvaus ir visada sveiko gaiduko, patartina turėti šildytuvą mirksiukas.gif Jis tikrai nėra brangus rolleyes.gif Turguose ar intike galima ir už šokoladą gauti rolleyes.gif Tik reik noro ieškot biggrin.gif Jei žuvytei turit pinigų, manau atsiras ir jam pašiltint namus priemonė mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz informacija smile.gif , tik sakykit prasau, o kokio galingumo reikalingas tas sildytuvas pvz 5 l. akvariumui palaikyti normalia temperatura? gal kas patartumet kokios firmos geri tie sildytuvai? ax.gif
Atsakyti
punta- dėl akvos dydžio. Sakyčiau 5l šildytuvui būtų mažokas. Į mano 10l apvalų typ top telpa. Manau į mažesnį būtų dar sunkiau įdrūst...
Atsakyti
nusipirkau siandien akvariuma 12 l talpos 4u.gif , o gaidelio niekur vilniuj neradau, tik kikoj buvo raudonas g.gif, kur ju galima gauti kitokiu spalvu (noretus kokio melyno...), gal kas zinote kur ju yra Vilniuje?
ir dar faina butu jei kas turetu truputuka laiko ir parasytu kaip priziurit gaidelio "namucius"? 4u.gif , nes vaikai neduoda tiek daug skaityneti doh.gif
ar valote akmenukus ir kaip daznai?
ar vandeni visa keiciat, ar tik kazkiek dapilat, ir kaip daznai?
ar gaideliai sugyvena su netikrais augalais, nes be burbuliuku jokie augalai turbut negyvens gyvi?
gal yra dar kokie ipatumai auginant gaideli?
Atsakyti
punta- šaunu kad pasirinkot didesnį nei planavot thumbup.gif
1. aš asmeniškai juos tik perplaunu po tekančiu vandeniu.
2. keist vandenį geriau po pusę. Kitą pusę supilt atgal į akvą. Taip augalams geriau ir pačiam gaidukui. Keist vandenį čia priklauso tik nuo jūsų. Jei turėsit melanijas, šamuką arba filtrą, galėsit kada tik norėsit. Aš keičiu tik tada kaip stiklas apsitraukia dumbliu. Bet dabar geroj vietoj padėjus tai dar ir dabar švarus stiklas.
3. burbuliatorus ne augalams o žuvims. Jei sugalvosit augint savo akve 15 ir daugiau žuvų tada jums prireiks. Nes neturės kuo kvėpuot žuvys. Augalams reik tik šilumos ir šviesos. Tokiam mažam tinka ir stalinė lempa. Ją įjungus reik palaikyt apie 6valandas.
Na šeip gaidelių auginimas nesudėtinga. Tik reik jiems turėti įrangą kaip šildytuvas. Dar jiems patinka augalija. Geriausia gyva. Tada jie jaučiasi jaukiau ir ilgiau gyvena. Bet jei ir nėra galimybės įsigyti augalijos tinka ir daug apstatytas akvas akmenų ar šeip dekoracijų.
Atsakyti
o ar tinka vanduo is sulinio?
Atsakyti
Jei geras šulinio vanduo manau net labai gerai bigsmile.gif Tik būtinai palaikykite pusę paros šiltai! Nes šaltas labai kenkia tiek žuvims tiek augalams.
Atsakyti
o ar galiu koki drauga jam nupirkti be visteles (neturint burbuliatoriaus)? kazkur skaiciau kad laiko kartu krevetes, samukus? ar neverta?
Atsakyti
QUOTE(punta @ 2011 11 29, 19:53)
o ar tinka vanduo is sulinio?

Tinka, pas mus vanduo sulinyje, tai visos zuveles jame gyvena, viskas ok 4u.gif
Atsakyti