Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

ir dar klausimelis ax.gif o kaip valyti akva su gyvais augalais?
pastoviai juos traukti su saknim kad isvalyt akmenukus? ir augalus turbut reik praplauti?
Atsakyti
Jei leisit, aš irgi prisijungsiu prie jūsų su savo naujuoju draugu Ugniumi smile.gif Gavom dovanų maždaug prieš mėnesį. Iš pradžių buvo įkalintas stikliniame vazone, bet jau sekančią dieną persikėlė į 8,5l akvą. Vis skaitau, kad gaideliai ramūs, tingūs... O maniškis atvirkščiai, vis plaukioja, plaukioja. Matosi, kad viską stebi. O naktim vis burbuliukus daro biggrin.gif
Iš pradžių, kaip ir dauguma norėjau įtaisyti jam kokį tai kaimyną, bet vien pridėjus foto kitos žuvies šiaušiasi ir pyksta, tad nusprendžiau, kad gyvens vienas.
Tiesa, artimiausiu metu gausiu 40l akvą ir paaugusį šamą (maždaug 10-11cm). Nedorėlis išvarytas iš namų, nes suėdė porą gupijų, neonų. Skaičiau, kad šamas su gaideliu sugyvena, bet jei jis toks hanibalas, tai gal neverta rizikuot ir leisti jų kartu?
Nemoku įdėti foto, tad numetu linkus 4u.gif :
Čia pirmoji diena ištrūkus iš vazono į naujus, kur kas erdvesnius namus (Ugnius dar pasimetęs. Matyt stresavo - nauji namai, o dar kažkas ir fotkint sugalvojo biggrin.gif ): [IMG=http://img708.imageshack.us/img708/2226/img9944r.jpg][/IMG]

O čia dabartinis vaizdas - [IMG=http://img833.imageshack.us/img833/1637/img9966w.th.jpg][/IMG]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiliLu: 30 lapkričio 2011 - 12:42
QUOTE(LiliLu @ 2011 11 30, 12:36)
Jei leisit, aš irgi prisijungsiu prie jūsų su savo naujuoju draugu Ugniumi smile.gif 

Grazus Ugniukas wub.gif
Atsakyti
punta- na dėl vištelių. Jei yra galimybė jų daugiau įsigyt tai gerai. Bet nepatarčiau jums į tokį mažą akvą dėt. Geriau šamuką paimkit ir užteks. Galima ir su krevetėmis augint. Aš auginu. Ir labai gerai sutaria.
Augalus aš išimu iš grunto. Nes mano augalų šaknys nėra labai didelės kad apsiraizgytų aplink akmenukus.
LiliLu- gražus jūsų gaidelis 4u.gif wub.gif Tik ar ne per daug ėsti jam duodat? unsure.gif Mačiau kad apačioj daug mėtosi....
Atsakyti
nikita123, fotografuota pačią pirmą dieną, kai dar nežinojau, kiek reikia duoti. O ir to maisto jis neėdė. Dabar duodu po keletą grūdelių, specialiai skirtų gaideliams. Labai jam patinka. Iškart atplaukia į paviršių, kai pamato, kad ateinu su maistu biggrin.gif
Atsakyti
gal galit patart kokias zoles nupirkti gaideliui, kurios nera lepios?
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2011 11 30, 13:36)
Jei leisit, aš irgi prisijungsiu prie jūsų su savo naujuoju draugu Ugniumi smile.gif 

Fainuolis smile.gif
Žiūriu, čia tas gaidelis, su "plėšyta" uodega, aš tik neseniai pradėjau pastebėti gaidelių rūšių skirtumus...galvojau, kad jie tik su lygiom uodegom būna. Tos plėšytos uodegos labai egzotiškai atrodo.

Papildyta:
QUOTE(LiliLu @ 2011 11 30, 22:11)
nikita123, fotografuota pačią pirmą dieną, kai dar nežinojau, kiek reikia duoti. O ir to maisto jis neėdė. Dabar duodu po keletą grūdelių, specialiai skirtų gaideliams. Labai jam patinka. Iškart atplaukia į paviršių, kai pamato, kad ateinu su maistu  biggrin.gif

Maniškis irgi iš kart priplaukia, vos arčiau prieinu, žino, kad valgyt gaus biggrin.gif
Atsakyti
sveiki naujai prisijunge grazus ugniukas 4u.gif
po truputi daugeja musu cia thumbup.gif man irgi labai grazus plesytom uodegytem wub.gif na zinokit as jau irgi pradedu noreti kazko daugiau i akvariumuku galvoju jei gauciau kur dvi visteles ar nebutu per mazai vietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ineetta @ 2011 12 02, 12:22)
po truputi daugeja musu cia thumbup.gif  man irgi labai grazus plesytom uodegytem  wub.gif 

drinks_cheers.gif

Manasis gaidelis dabar gyvena su viena patele, bet taip žiauriai jos uodegą nupešiojo, kad net graudu verysad.gif Kai buvo dvi patelės, buvo ramu, nespėdavo užvaikyti. Bręsta mintis, kad reiks vėl dvi pateles šitam mūsų aršiam gaidžiui pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus nelaimė. Pasigailėjau šamo ir įleidau jį į akvariumą su gaideliu. Vakar vakare, šiandien visą dieną buvo taika. Grįžtu iš darbo - apatiniai Ugniaus pelekai nukramtyti sad.gif Vargšas toks matosi stresuojantis, nejuda. Vienoj vietoj prie stiklo prisiglaudęs. Neėda. Ką daryti? sad.gif
Žinoma, šamą iškart iškėliau kitur.. Bet kaip gaila dabar Ugniaus sad.gif
Atsakyti
LiliLu- koks tas šamas jei jis apskabė gaidį? Patarčiau laikyt šiltai ir truputį pasūdytam vandenį. Kad neės tai nieko. Mano vištą ir apskabė....Tai ji neėdė jau savaitę kažkur. Bet skaičiau kad gaideliai gali neėdę išbūt kažkur savaitę. Taip kad nebijokit. Nebent jei jį labai jau skaudžiai apskabė...Bet mano višta ir apskabyta labai daug. Bet plaukioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2011 12 02, 21:47)
Pas mus nelaimė. Pasigailėjau šamo ir įleidau jį į akvariumą su gaideliu. Vakar vakare, šiandien visą dieną buvo taika. Grįžtu iš darbo - apatiniai Ugniaus pelekai nukramtyti sad.gif Vargšas toks matosi stresuojantis, nejuda. Vienoj vietoj prie stiklo prisiglaudęs. Neėda. Ką daryti? sad.gif
Žinoma, šamą iškart iškėliau kitur.. Bet kaip gaila dabar Ugniaus sad.gif

Imk 4u.gif Ot šamo agresyvumas doh.gif kažkaip tikėtina, kad būtų atvirkščiai g.gif
Atsakyti