Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(lauruciuxs @ 2011 11 04, 16:00)
laba
soryy jei klausiu ne cia...
siandien issilaikiau mokyklini teorijos egzamina ir noreciau i regitra eiti valstybiniam. sakykit ar reikia jau but pabaigus pravaziavimus, ar ir dabar galiu eiti laikytis teorija. ir kokiu dokumentu reikia regitrai pristatyti?

Jei jau turi mokyklos vairavimo pažymėjimą, tai gali drąsiai eiti. Vairavimo pažymėjimą išduoda, kai pabaigi visas valandas: tiek teorijos, tiek praktikos ir, jei privaloma, išlaikei mokyklinius egzaminus. Dokumentus kokius reikia, kaip matai parašė. smile.gif
Atsakyti
Teorija išlaikyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
šaunuolė smile.gif

merginos, klausimėlis kaip jūs pasielgtumėte tokioje praktinėje situacijoje : važiuojate per perėją, šalia jos (ne ant perėjos, bet visiškai greta) stoviniuoja žmogus. eiti lyg ir nesiruošia. stotumėte ar važiuotumėte? aš sustojau, palaukiau, bet jis nėjo, o trypčiojo ant kelio (ne ant šaligatvio), apsidairiau ar mentukų nėra (mažu ką, gal bando tokiais (ne) pėščiaisiais ir nuvažiavau. bet va galvoju kaip reikėjo elgtis mastau.gif

-------------
Žinutė redaguota dėl Forumo taisyklių II dalies 4 punkto pažeidimo.
II dalies 4 punktas
"4. Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas; "
Jūsų žinutės nebuvo ištrintos, tik redaguotos. Redaguota dėl to, kad dalyje žinučių buvo šiukšlinama/rašoma neatitinkant temos, t. y. automobilių temoje rašoma apie konkursus (nuoroda į fotokonkursą).
Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 06 lapkričio 2011 - 19:32
QUOTE(l'eau @ 2011 11 05, 13:53)
šaunuolė smile.gif

merginos, klausimėlis kaip jūs pasielgtumėte tokioje praktinėje situacijoje : važiuojate per perėją, šalia jos (ne ant perėjos, bet visiškai greta) stoviniuoja žmogus. eiti lyg ir nesiruošia. stotumėte ar važiuotumėte? aš sustojau, palaukiau, bet jis nėjo, o trypčiojo ant kelio (ne ant šaligatvio), apsidairiau ar mentukų nėra (mažu ką, gal bando tokiais (ne) pėščiaisiais ir nuvažiavau. bet va galvoju kaip reikėjo elgtis mastau.gif

hm, tokių atvejų dažnai ir man pasitaiko, aišku, geriau sustoti. Bet kiek man aiškino, tai jei jis tikrai eis, tai praleisk, jei stovi - važiuok toliau, bet vistiek dar atidžiai stebėk, ką jis darys.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 05, 14:53)
-------------
PROGA PARODYTI BET KOKIĄ SAVO MAŽYLIO NUOTRAUKĄuser posted image

Siaip pasielgei atsargiai ir teisingai,manau-o mazu ka,gal tas betrypciojantis butu tau po ratais ispuoles? paskui nieko neirodytum...pagal ket pestysis,izenges i pereja,turi pirmenybe,o cia salia perejos...nu jei visai salia,koki pusmetri,tai irgi visaip traktuot ko gero galima...hmm...reiks knygute siuo klausimu pasistudijuot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 05, 12:49)
Teorija išlaikyta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 05, 13:53)

Bent jau mano instruktorius, kai nepraleidžiu tokių stoviniuojančių ir neapsisprendžiančių, ką daryti - kerta ant stabdžių. Tad spėju, kad geriau sustoti, nei važiuoti biggrin.gif
Atsakyti
klausimas kiek kitoks buvo. žmogus stovi ne ant perėjos, o šalia. ir neina. važiuot po sustojimo ar laukt kol užlips ant šaligatvio ar eis ar kažkaip kitaip elgtis? kad sustoti reikia tai kas be ko rolleyes.gif

-------------
Žinutė redaguota dėl Forumo taisyklių II dalies 4 punkto pažeidimo.
II dalies 4 punktas
"4. Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas; "
Jūsų žinutės nebuvo ištrintos, tik redaguotos. Redaguota dėl to, kad dalyje žinučių buvo šiukšlinama/rašoma neatitinkant temos, t. y. automobilių temoje rašoma apie konkursus (nuoroda į fotokonkursą).
Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 06 lapkričio 2011 - 19:32
QUOTE(l'eau @ 2011 11 05, 23:17)
klausimas kiek kitoks buvo. žmogus stovi ne ant perėjos, o šalia. ir neina. važiuot po sustojimo ar laukt kol užlips ant šaligatvio ar eis ar kažkaip kitaip elgtis? kad sustoti reikia tai kas be ko rolleyes.gif

Jūsų klausimas buvo "stotumėte ar važiuotumėte?", tai visos taip ir suprato, kaip paklausėte biggrin.gif Gal reikėjo tada klausti, ar stovėtumėte? smile.gif
Na, jei matot, kad neina - tai nestovėsit visą dieną ir nelauksit, kol jis kažką darys biggrin.gif Bet manau, turėtų matytis, ar eis tas žmogus, ar ne g.gif Nelabai įsivaizduoju tokios situacijos, kurioj neaišku, ar tas žmogus stoviniuoja ir staiga sugalvoja šokt į kelią, ar stoviniuos ir toliau biggrin.gif Nugi turėtų matytis iš žmogaus veiksmų... Arba aš ir vėl ne taip suprantu, ko klausiat laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 06 lapkričio 2011 - 11:34
Man dar su instruktorium važinėjant pasitaikydavo atvejų, kai žmogus stovi prie perėjos ant šaligatvio, aš sustoju ir jei matau, kad neina, nuvažiuoju. Mat kai kas sugalvoja tokioj vietoj mikriuko laukt doh.gif tada tai matosi, kad neis- stoviniuoja, žiūri už mano mašinos, dar kartais į dangų spokso ar po tašę kuičiasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 05, 11:49)
Teorija išlaikyta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti