Jei užmatysit kur juodu ant balto užrašyta kaip yra dėl to Mulkio ženklo įmeskit nuorodą.
bet pagal tą logiką, kad negalima, tada ir lapo negalėtų ir lipduko"vaikas automobilyje"...
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 07, 19:54)
Jei užmatysit kur juodu ant balto užrašyta kaip yra dėl to Mulkio ženklo įmeskit nuorodą.
bet pagal tą logiką, kad negalima, tada ir lapo negalėtų ir lipduko"vaikas automobilyje"...
Aš irgi noriu paskaityt kokį dokumenčiuką kur tas nurodyta. Nes šiaip tai visų logikos gali būti skirtingos: vienas galvos, kad negalima važinėt, nes kitus klaidina, o kitas galvos, kad galima, nes sudėtinga nulupinėti kiekvieną kartą.
QUOTE(anikute @ 2011 11 07, 20:43)
Aš irgi noriu paskaityt kokį dokumenčiuką kur tas nurodyta. Nes šiaip tai visų logikos gali būti skirtingos: vienas galvos, kad negalima važinėt, nes kitus klaidina, o kitas galvos, kad galima, nes sudėtinga nulupinėti kiekvieną kartą.
Nieko čia sudėtingo

Na, jūs pagalvokit, čia juk tikrai klaidinimas gaunasi. Tai juk įspėjamasis ženklas skaitosi, bet kas su juo negali važinėti. Lapas tai jau ką padarysi, daug kur leidžia, nors kai kurie pareigūnai dar pabumba dėl to. O 'vaikas automobilyje' tokio ženklo net KET nėra, čia tik šiaip prekybininkų išmonė. Tai gal klijuojam bet ką tada? Ai, prieš metus turėjau mašiną su dygliuotom padangom, dabar nebeturiu, bet man taip sunku nuimti lipduką, tai ai važinėsiu toliau.

Nu koks klaidinimas?
Kam atsargumas yra pakenkęs?
Kam atsargumas yra pakenkęs?
sveikos
pirma vairavimo pamoka-as euforijoj
kaip patiko ir dingo visa baime
nebebus dabar baisu isvaziuot i gatve

QUOTE(jaruta @ 2011 11 08, 00:08)
sveikos

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 08, 00:02)

zinau,kad bus visko dar,bet nebebus taip baisu kaip atrode

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 08, 00:02)

Tai jau taip. Aš po vakar pamokos irgi pavargus. Nu į tokias situacijas kišo instruktorius ir dar bambėjo, raudonavo, kad jau buvau pradedanti galvot, kad per pirmą pamoką geriau važiavau. Bet kai baigėm, sako, tai gal dar bandyk šį mėnesį egzui registruotis, gal dar bus vietų. Sakau su tokiu važiavimu?

MB sako, suprantu kodėl jo buvo kas atsisakė. Na, linkęs jis paisterikuot, pabambėt, bet man kažkaip viskas normaliai su juo. Nu bet tik galėtų to gazo nespaudyt

Nelabai man jo mokymo maniera žavi, bet turiu pripažint, ji veiksminga. Tik, kad jautresnėms dūšioms gali visai savivertę numušt

QUOTE(jaruta @ 2011 11 08, 00:08)
sveikos

vadinasi, bus viskas gerai, ir egza lengvai islaikysi ir vairuoti patiks
QUOTE(jaruta @ 2011 11 08, 01:08)
sveikos

as taip pat jauciaus po pirmo vairavimo

gal kam teko susidurti su seis http://vairavimopamokos.lt/ instruktoriais ?
Reikia instruktoriaus, bet, kad nereiketu pamokos laukti visa menesi

QUOTE(jaruta @ 2011 11 07, 23:08)
sveikos

Sveikos
Na štai, pagaliau teorijos egzaminas išlaikytas
, kaip aš jo bijojau
. Dabar esu be galo laiminga
p.s. man mokyklos buvo sunkesnis, nei regidros