Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Jei užmatysit kur juodu ant balto užrašyta kaip yra dėl to Mulkio ženklo įmeskit nuorodą.
bet pagal tą logiką, kad negalima, tada ir lapo negalėtų ir lipduko"vaikas automobilyje"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 07 lapkričio 2011 - 19:56
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 07, 19:54)
Jei užmatysit kur juodu ant balto užrašyta kaip yra dėl to Mulkio ženklo įmeskit nuorodą.
bet pagal tą logiką, kad negalima, tada ir lapo negalėtų ir lipduko"vaikas automobilyje"...

Aš irgi noriu paskaityt kokį dokumenčiuką kur tas nurodyta. Nes šiaip tai visų logikos gali būti skirtingos: vienas galvos, kad negalima važinėt, nes kitus klaidina, o kitas galvos, kad galima, nes sudėtinga nulupinėti kiekvieną kartą.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 07, 20:43)
Aš irgi noriu paskaityt kokį dokumenčiuką kur tas nurodyta. Nes šiaip tai visų logikos gali būti skirtingos: vienas galvos, kad negalima važinėt, nes kitus klaidina, o kitas galvos, kad galima, nes sudėtinga nulupinėti kiekvieną kartą.

Nieko čia sudėtingo g.gif pati važinėjau kelis kartus su m raide, tai net neklijavau, tiesiog gražiai priglausdavau prie stiklo, kad nereikėtų nulupinėti. Draugė klijuodavo, sakė labai lengvai nusiklijuoja. smile.gif
Na, jūs pagalvokit, čia juk tikrai klaidinimas gaunasi. Tai juk įspėjamasis ženklas skaitosi, bet kas su juo negali važinėti. Lapas tai jau ką padarysi, daug kur leidžia, nors kai kurie pareigūnai dar pabumba dėl to. O 'vaikas automobilyje' tokio ženklo net KET nėra, čia tik šiaip prekybininkų išmonė. Tai gal klijuojam bet ką tada? Ai, prieš metus turėjau mašiną su dygliuotom padangom, dabar nebeturiu, bet man taip sunku nuimti lipduką, tai ai važinėsiu toliau. irnesakyk.gif
Atsakyti
Nu koks klaidinimas?
Kam atsargumas yra pakenkęs?
Atsakyti
sveikos
pirma vairavimo pamoka-as euforijoj biggrin.gif kaip patiko ir dingo visa baime biggrin.gif thumbup.gif nebebus dabar baisu isvaziuot i gatve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 11 08, 00:08)
sveikos
pirma vairavimo pamoka-as euforijoj  biggrin.gif  kaip patiko ir dingo visa baime  biggrin.gif  thumbup.gif nebebus dabar baisu isvaziuot i gatve  biggrin.gif

thumbup.gif gerai, aš tai buvau kaip druskos maišu trenkta ir dar kokiais trim kibirais vandens perlieta, elektros papurtyta ir paleista nuo skardžio. biggrin.gif Tik vėliau euforija atėjo. biggrin.gif Negalvokit kad visos pamokos bus euforiškos, greičiausiai bus ir nusivylimų, nes toks jau tas mokymasis, taip turi būt. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 08, 00:02)
thumbup.gif gerai, aš tai buvau kaip druskos maišu trenkta ir dar kokiais trim kibirais vandens perlieta, elektros papurtyta ir paleista nuo skardžio. biggrin.gif Tik vėliau euforija atėjo. biggrin.gif Negalvokit kad visos pamokos bus euforiškos, greičiausiai bus ir nusivylimų, nes toks jau tas mokymasis, taip turi būt. wink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zinau,kad bus visko dar,bet nebebus taip baisu kaip atrode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 08, 00:02)

Tai jau taip. Aš po vakar pamokos irgi pavargus. Nu į tokias situacijas kišo instruktorius ir dar bambėjo, raudonavo, kad jau buvau pradedanti galvot, kad per pirmą pamoką geriau važiavau. Bet kai baigėm, sako, tai gal dar bandyk šį mėnesį egzui registruotis, gal dar bus vietų. Sakau su tokiu važiavimu? blink.gif O jis man, tai, kad visai neblogai tu važiuoji, klaidų nekartosi ir išlaikysi, aš tik negiriu, kad neatsipalaiduotum doh.gif Tai čia tikriausiai pirmi teigiami žodžiai per visus mūsų važinėjimus. cool.gif
MB sako, suprantu kodėl jo buvo kas atsisakė. Na, linkęs jis paisterikuot, pabambėt, bet man kažkaip viskas normaliai su juo. Nu bet tik galėtų to gazo nespaudyt doh.gif Aišku, aš suprantu, kad jis nori mane išmokyt tinkamai įsibėgėt ir tinkamu greičiu važiuot, bet vis tiek sustresina, kad net pamirštu ką daryt turiu doh.gif
Nelabai man jo mokymo maniera žavi, bet turiu pripažint, ji veiksminga. Tik, kad jautresnėms dūšioms gali visai savivertę numušt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 11 08, 00:08)
sveikos
pirma vairavimo pamoka-as euforijoj  biggrin.gif  kaip patiko ir dingo visa baime  biggrin.gif  thumbup.gif nebebus dabar baisu isvaziuot i gatve  biggrin.gif

vadinasi, bus viskas gerai, ir egza lengvai islaikysi ir vairuoti patiks
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 11 08, 01:08)
sveikos

thumbup.gif
as taip pat jauciaus po pirmo vairavimo biggrin.gif ir visi kiti man smagus buvo, nors nevisada gerai sekes blush2.gif

gal kam teko susidurti su seis http://vairavimopamokos.lt/ instruktoriais ?
Reikia instruktoriaus, bet, kad nereiketu pamokos laukti visa menesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 11 07, 23:08)
sveikos

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

Na štai, pagaliau teorijos egzaminas išlaikytas thumbup.gif , kaip aš jo bijojau blush2.gif . Dabar esu be galo laiminga ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

p.s. man mokyklos buvo sunkesnis, nei regidros g.gif
Atsakyti