Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(anikute @ 2011 11 05, 11:49)
Teorija išlaikyta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif sveikinu,zinau jau koks tas jausmas thumbup.gif
o as tai siandien kazkokioj fazej,ryt pirmas vaziavimas su instuktorium,nu zinok kaip bijau verysad.gif scare.gif nezinau kaip cia man bus,reikia teisiu,reik masinos,nes nuo miesto toli gyvenam doh.gif bet masinu bijau verysad.gif gal kad nevairavus unsure.gif bus matyt ryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 11 06, 16:20)
4u.gif  sveikinu,zinau jau koks tas jausmas  thumbup.gif
o as tai siandien kazkokioj fazej,ryt pirmas vaziavimas su instuktorium,nu zinok kaip bijau  verysad.gif  scare.gif nezinau kaip cia man bus,reikia teisiu,reik masinos,nes nuo miesto toli gyvenam  doh.gif  bet masinu bijau  verysad.gif  gal kad nevairavus  unsure.gif bus matyt ryt  unsure.gif

nusiraminkit, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 11 06, 11:33)
Jūsų klausimas buvo "stotumėte ar važiuotumėte?", tai visos taip ir suprato, kaip paklausėte biggrin.gif Gal reikėjo tada klausti, ar stovėtumėte? smile.gif

klausimas taip, bet buvo aprašyta konkreti situacija. kas neperskaitė, tas neatsakė į klausimą rolleyes.gif
Atsakyti
Prie perėjos jei yra arti jos žmogus visada pristabdau.
Kartais sustoju, ir pamoju,kad eitų, jei matau, kad šiaip rado vietą pastovėt laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 06 lapkričio 2011 - 17:37
Turiu klausimą:
jeigu mokysiuosi su SB tai prisiklijuosiu priekyje ir gale M raidę. Klausimas: ar kai važiuos MB jis privalo nusiiminėt tas M raides ar gali iš principo jas ir palikt?
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 07, 11:13)
Turiu klausimą:
jeigu mokysiuosi su SB tai prisiklijuosiu priekyje ir gale M raidę. Klausimas: ar kai važiuos MB jis privalo nusiiminėt tas M raides ar gali iš principo jas ir palikt?

MB važinėjasi su lapu, tai manau gali ir su M
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 11 06, 18:20)
o as tai siandien kazkokioj fazej,ryt pirmas vaziavimas su instuktorium,nu zinok kaip bijau  verysad.gif  scare.gif nezinau kaip cia man bus,reikia teisiu,reik masinos,nes nuo miesto toli gyvenam  doh.gif  bet masinu bijau  verysad.gif  gal kad nevairavus  unsure.gif bus matyt ryt  unsure.gif

manau tik keli pirmi vaziavimai bus baisesni, o paskui su nekantrumu lauksit vaziavimu smile.gif . sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2011 11 05, 13:49)
Teorija išlaikyta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinu thumbup.gif , saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sypsenele*: 07 lapkričio 2011 - 14:01
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 07, 11:33)
MB važinėjasi su lapu, tai manau gali ir su M

O aš nemanau, kad galima. Gali labai policijos dėmesį traukti, nes šiaip negalima važinėti vienam be teisių (t.y. su m raide). O čia pagalvos, kad mokomasis, be teisių sau vienas važiuoja ir nuskausminti gali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 07, 12:13)
Turiu klausimą:

Negalima važinėti su M raide, jei nesimokinama vairuoti. Mano tėčiui buvo tokia situacija, tai pareigūnas tik perspėjo, kad tokiais atvejais, kai mokinys nevairuoja, M raidė turi būti nuimta, nes kitaip klaidinami kiti eismo dalyviai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salduslaikas @ 2011 11 07, 14:46)
O aš nemanau, kad galima. Gali labai policijos dėmesį traukti, nes šiaip negalima važinėti vienam be teisių (t.y. su m raide). O čia pagalvos, kad mokomasis, be teisių sau vienas važiuoja ir nuskausminti gali  unsure.gif

na ir kas, kad patrauks g.gif
patikrins ir bus aišku g.gif

klijuot lipduką ir kaskart nulupinėt atrodo beprasmiška doh.gif
Atsakyti
Siandien pasiemiau dokumentus is instruktoriaus, uzsiregistravau praktikos egzaminui, o dabar ieskau instruktoriaus papildomoms pamokoms doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 07, 12:13)
Turiu klausimą:

Manau, kad negali. Kai instruktorius atvažiuodavo, būdavo be M, tik papuošdavo kai aš sėsdavau vairuot. ax.gif
Atsakyti