Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(raciren @ 2011 11 08, 11:15)
Sveikos  bigsmile.gif

Na štai, pagaliau teorijos egzaminas išlaikytas  thumbup.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2011 11 08, 13:15)
Sveikos  bigsmile.gif

Na štai, pagaliau teorijos egzaminas išlaikytas  thumbup.gif ,  kaip aš jo bijojau  blush2.gif  . Dabar esu be galo laiminga  ax.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

p.s. man mokyklos buvo sunkesnis, nei regidros  g.gif

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2011 11 08, 12:15)
Sveikos  bigsmile.gif

Na štai, pagaliau teorijos egzaminas išlaikytas  thumbup.gif ,  kaip aš jo bijojau  blush2.gif  . Dabar esu be galo laiminga  ax.gif   thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif

p.s. man mokyklos buvo sunkesnis, nei regidros  g.gif

man destytojas sake, kad taip ir bus...sveikinu. bet nuolat ispeja, kad ideda daug klaidinanciu klausimu, kur reikia labai ziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 08 lapkričio 2011 - 13:14
laba 4u.gif
Sveikinu visas islaikiusias 4u.gif
Mano diena bus 11.26d.....ujjjj,kazkaip netikiu,kad nueisiu,siai dienai tikrai nesu pasiruosusi visiskai,pradejau papildomas imt,jau viena turejau..nzn kiek ju imt....dabar klausymas...durnas biski,bet va noriu tiksliai zinot biggrin.gif jei man nesiseka islaikyt egzo praktikinio turiu omeny regitroj...nei 1,2 karta..kad visko nemest galiu eit ant automato laikyt??ar viskas turi but is naujo??????? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 08, 13:47)
laba  4u.gif
nei 1,2 karta..kad visko nemest galiu eit ant automato laikyt??ar viskas turi but is naujo??????? biggrin.gif

nesublūdik tik.
žinai kaip skoma, trečias kartas nemeluoja, o ketvirtas-garantuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 08, 14:59)
nesublūdik tik.
žinai kaip skoma, trečias kartas nemeluoja, o ketvirtas-garantuoja biggrin.gif

biggrin.gif zinau ta posaki biggrin.gif nu,bet jei net 10kartas nesiseks kaip tada ar galima ar ne??seip tai nenoriu tikrai tik ant automato,bet jei matysiu kad sake yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 08, 14:06)
biggrin.gif zinau ta posaki biggrin.gif nu,bet jei net 10kartas nesiseks kaip tada ar galima ar ne??seip tai nenoriu tikrai tik ant automato,bet jei matysiu kad sake yra... g.gif

nenusiteik taip. vuiskas bus gerai. žiūrėk, išlaikysi ir iš pirmo dar. tik dauguau optimizmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 08, 15:47)
laba  4u.gif
Sveikinu visas islaikiusias 4u.gif
Mano diena bus 11.26d.....ujjjj,kazkaip netikiu,kad nueisiu,siai dienai tikrai nesu pasiruosusi visiskai,pradejau papildomas imt,jau viena turejau..nzn kiek ju imt....dabar klausymas...durnas biski,bet va noriu tiksliai zinot biggrin.gif jei man nesiseka islaikyt egzo praktikinio turiu omeny regitroj...nei 1,2 karta..kad visko nemest galiu eit ant automato laikyt??ar viskas turi but is naujo??????? biggrin.gif

Kokiam mieste mokaisi? blush2.gif

As uzsiregistravau gruodzio 2, anksciau nebuvo laisvu vietu, o dar ir pasimokyt nepakenktu doh.gif Perskaiciau begale atsiliepimu apie instruktorius ir vairavimo mokyklas, bandysiu zebre pasiimt kelias papildomas pamokas smile.gif Bet as noreciau 2pamokas iskarto, kad kelione apsimoketu blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 08, 15:07)
nenusiteik taip. vuiskas bus gerai. žiūrėk, išlaikysi ir iš pirmo dar. tik dauguau optimizmo  4u.gif

lotuliukas.gif is pirmo??? lotuliukas.gif as?? lotuliukas.gif negali buti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 08, 15:13)
Kokiam mieste mokaisi?  blush2.gif

As uzsiregistravau gruodzio 2, anksciau nebuvo laisvu vietu, o dar ir pasimokyt nepakenktu  doh.gif  Perskaiciau begale atsiliepimu apie instruktorius ir vairavimo mokyklas, bandysiu zebre pasiimt kelias papildomas pamokas  smile.gif  Bet as noreciau 2pamokas iskarto, kad kelione apsimoketu  blush2.gif  g.gif

As Klaipedoje,pas mus kiek paziuriu vis atsiranda vietu...kad ir va rytoj 4 ar 5vietos vaisvos biggrin.gif buciau savim uztikrinta varyciau biggrin.gif pasek regitros psl,atsilaisvina labai daznai
O as imu papildomas pamokas pas kt instruktoriu,jaunas bahuriukas,bet jau aiskina kaip...pirma karta isgirdau,ISTRIZAS GARAZAS..visada girdedavau kreivas biggrin.gif nu aiskina labai labai jis,busiu paskutine kvaisa jei po jo papildomu neismoksiu
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 08, 16:17)
lotuliukas.gif  is pirmo??? lotuliukas.gif as?? lotuliukas.gif negali buti lotuliukas.gif
Papildyta:
As Klaipedoje,pas mus kiek paziuriu vis atsiranda vietu...kad ir va rytoj 4 ar 5vietos vaisvos biggrin.gif buciau savim uztikrinta varyciau biggrin.gif pasek regitros psl,atsilaisvina labai daznai
O as imu papildomas pamokas pas kt instruktoriu,jaunas bahuriukas,bet jau aiskina kaip...pirma karta isgirdau,ISTRIZAS GARAZAS..visada girdedavau kreivas biggrin.gif nu aiskina labai labai jis,busiu paskutine kvaisa jei po jo papildomu neismoksiu

Na na, o kuo blogai is pirmo karto islaikyt? lotuliukas.gif
Patykociau vietos ir anksciau, bet dar nesijauciu regitrai pasiruosus biggrin.gif Koks gali but egzamino laikymas kaune nei kart nevaziavus doh.gif mano instruktorius vis zada vestis i kauna, bet tai ir telieka pazadais, kursu baigimo pazymejima pasiemiau todel ieskausi kito blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 08, 15:23)
Na na, o kuo blogai is pirmo karto islaikyt?  lotuliukas.gif
Patykociau vietos ir anksciau, bet dar nesijauciu regitrai pasiruosus  biggrin.gif  Koks gali but egzamino laikymas kaune nei kart nevaziavus  doh.gif  mano instruktorius vis zada vestis i kauna, bet tai ir telieka pazadais,  kursu baigimo pazymejima pasiemiau todel ieskausi kito  blush2.gif

Nu neblogai neblogai,bet ne man..neislaikysiu,tikrai nesu nusiteisusi islaikyt is pirmo karto,jei pasakytu islaikei nesuprasciau... lotuliukas.gif
O tau tai tikrai jau...laikysi Kaune,o nesi ten vaziavusi,nekas...griebk koki gera instruktoriu ir varykit i miesta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 08, 16:29)
Nu neblogai neblogai,bet ne man..neislaikysiu,tikrai nesu nusiteisusi islaikyt is pirmo karto,jei pasakytu islaikei nesuprasciau... lotuliukas.gif
O tau tai tikrai jau...laikysi Kaune,o nesi ten vaziavusi,nekas...griebk koki gera instruktoriu ir varykit i miesta 4u.gif

Man regis dazniausiai is pirmo karto ir issilaiko tie kurie nesitiki to, nes vaziuoja atsipalaidave be streso smile.gif
As dar galvoju kaune ar mazeikiuose laikyt, bet kaunas arciau biggrin.gif
Tariuosi del papildomu pamoku kaune doh.gif brangios teises man bus.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti