Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 31, 22:32)
Mergaitės, mane mano šeiminykščiai pavedė... doh.gif  neužvežė pasedėt ant vaisingumo akmens...bet pro šalį pralekėm ir mintimis nusiunčiau kosmosui Mintį apie mus  ax.gif  Ir mintis greit sugrįžo... biggrin.gif prie paskutinių lankytinų kapinių gėrėm arbatą ir aš visai nežiūrėdama pasirodo pasiėmiau puoduką, ant kurio neščioji nupiešta. Tai va, galvoju, kad išgirdo tas kam reikėjo smile.gif Ir apie jus išgirdo..žinau.

O dar buvau susiskaičiuoti kiek ir ko užaugo. Tai turiu 10 vnt folių ir nelabai gražią gimdos gleivinę (lyg taip  supratau). Trejsas sakė, kad nelabai gerai, bet bus matyt. Aišku iš pradžių susinervavau..bet dabar galvoju, kad čia ta apžiūra tas pats, kai kirpykloj dažus nuplauna, bandyti įžiūrėti spalvą... mirksiukas.gif

PerKūnas, o kur ta vieta yra? Gal ir aš kada važiuosiu pro šalį ax.gif

Derlius tavo thumbup.gif O dėl gleivinės dar irgi nepergyvenk, Treijsas visada ras ko prisikabint lotuliukas.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 31, 22:40)
Grizau ir as  blush2.gif -turteli turim isaugine ne gausu, 7 folikulai, bet yra kaip yra.
Perkunas, geras tavo derliukas  thumbup.gif O kelinta tu buvai, nemaciau taves?  mirksiukas.gif Ir kada tau dabar?  mirksiukas.gif

Aš sakyčiau, kad 7 tai tikrai pakankamai ploja.gif

pasislėpusi, nepanikuojam ir nesergam nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 31 spalio 2011 - 22:21
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 31, 22:16)
As tai bijau, kad tik visi tie 7 ir augtu tolygiai, nes lyg apie 1 peraugusi kalbejo  doh.gif

Aj, kažkoks jis šiandien be nuotaikos buvo... biggrin.gif Kaip sakant "pravažiavom" laukiam ketvirtadienio.
O tu iš Vln? Aš dar neapsiprendžiau kaip čia man reikės nuvažiuoti...

QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 31, 22:16)
Treisas sakė, kad šansai mažesni nei vidutiniškai. ech.....

Bet gi tu puikiai supranti, kad paskutinį žodį taria visai kitas... mirksiukas.gif

QUOTE(egk @ 2011 10 31, 22:18)
PerKūnas, o kur ta vieta yra? Gal ir aš kada važiuosiu pro šalį ax.gif

Derlius tavo  thumbup.gif O dėl gleivinės dar irgi nepergyvenk, Treijsas visada ras ko prisikabint lotuliukas.gif
Aš sakyčiau, kad 7 tai tikrai pakankamai ploja.gif

pasislėpusi, nepanikuojam ir nesergam nono.gif

Ta vieta yra Lopaičių piliakalnis, Tverai, tarp Varnių ir Rietavo.

Šiaip sudomino, kada progai pasitaikius tikrai norėčiau aplankyti. Ale vienintelis Lietuvos dolmenas.
Atsakyti
egk, tas ir yra įdomu, kad nesijaučiu serganti.
tik ilgiau pavaikščiojus ar ką paveikus, pasijaučiu pavargusi, na būsena lyg po operacijos (tas nuovargis ir silpnumas) ir sukyla temp. o paskui be jokių vaistų nukrenta.

aš jau šian prisigalvojau, kad gal organizmas kovoja su vaikučiais kaip su svetimkūniais. vyras tai išgirdęs pasukiojo ties smilkiniu pirštą.

nu blyn, jam juokinga, o man....

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 31, 23:31)
tik ilgiau pavaikščiojus ar ką paveikus, pasijaučiu pavargusi, na būsena lyg po operacijos (tas nuovargis ir silpnumas) ir sukyla temp. o paskui be jokių vaistų nukrenta.

aš jau šian prisigalvojau, kad gal organizmas kovoja su vaikučiais kaip su svetimkūniais. vyras tai išgirdęs pasukiojo ties smilkiniu pirštą.

Jei nesijauti serganti, tai ta temperatūra tikrai nieko bloga nereiškia, greičiau jau atvirkščiai irnesakyk.gif Primink kelinta tau DPĮ?
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 29, 00:08)
Sveika Stiprybes tau ir visoms mergaitems O del kokios priezasties kiauside buvo apsisukus? Ar paaiskino gydytojai? Nes dar nesu girdejus tokio dalyko

Kitty3, man buvo taip pat apsisukusi desine kiauside, gerai, kad per LP pamate, apsuko atgal. O apsisuko ji nuo stimuliaciju

Tai gali ji punktuojama apsisuko, ar kaip cia suprasti? g.gif Man nuo punkcijos baisingai skauda visa pilva (o jau 3 DPI), issiputes kaip balionas ir jautrus viskam - tai ir gasdinuosi dabar doh.gif Nors gyd itaria hiperstimuliacija... Ar buvo kam taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 31, 23:42)
Jei nesijauti serganti, tai ta temperatūra tikrai nieko bloga nereiškia, greičiau jau atvirkščiai irnesakyk.gif Primink kelinta tau DPĮ?

įsodinimas buvo penktadienį, o temperatūra pakilo iki 37,6 sekmadienio vakarą.
šiandien buvo 37,4.

gaunasi, kad šiandien 3 diena po įsodinimo.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 31, 23:31)

As aplamai, stengiuosi pojuciu neieskoti, nes jie man dar po punkcijos tebesitesia doh.gif Silpnumas uzeina ir oro ima trukti kartais unsure.gif Tikrai kaip is po operacijos ir net baisiau schmoll.gif O temp isvis stengiuosi nesimatuoti, kad sau streso nebevaryti, ir taip jauciu, kad turiu del ko dejuoti doh.gif Nepergyvenk ir buk ramesne - viskas bus gerai nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 31, 23:52)
As aplamai, stengiuosi pojuciu neieskoti, nes jie man dar po punkcijos tebesitesia doh.gif  Silpnumas uzeina ir oro ima trukti kartais unsure.gif  Tikrai kaip is po operacijos ir net baisiau schmoll.gif  O temp isvis stengiuosi nesimatuoti, kad sau streso nebevaryti, ir taip jauciu, kad turiu del ko dejuoti doh.gif  Nepergyvenk ir buk ramesne - viskas bus gerai nestuke.gif  4u.gif

į požymius ir nekreipiu dėmesio, nes nieko kitaip nejaučiu, kaip, kad po punkcijos.

tik ta temp. išgąsdino. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 01, 00:05)
į požymius ir nekreipiu dėmesio, nes nieko kitaip nejaučiu, kaip, kad po punkcijos.

tik ta temp. išgąsdino.  ax.gif

Keliu dienu embrioniukus sodinote?
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 31, 23:47)
Tai gali ji punktuojama apsisuko, ar kaip cia suprasti? g.gif  Man nuo punkcijos baisingai skauda visa pilva (o jau 3 DPI), issiputes kaip balionas ir jautrus viskam - tai ir gasdinuosi dabar  doh.gif  Nors gyd itaria hiperstimuliacija... Ar buvo kam taip?  g.gif

punktuojant gydytojas tikrai būtų matęs jog kiaušidė persisuko. Juk kai punktuoja gydytojas mato, kaip folis per kateteriuką keliauja į indėlį, ir paties folio nelieka, jis subliūkšta, taip PAT mato kaip kiaušidė apmažėja. Tai jei kiaušidė suktusi gydytojas tikrai matytų, juk ne apgraibom punkciją daro. Sakyčiau čia tau hiperstimuliacija kvepia, o ne apsisukusia kiaušide. Gerk daug vandens, valgyk mėsą, varškę, riešutus ir kitą baltyminį maistą. daugiau pagulinėk jei turi galimybę. Jei pilvas toliau pučiasi ir šonai vis smarkiau braška siūlau kreiptis į gydytojus. Jei skausmas su kiekviena diena rims, vadinasi lipi lauk iš gręsiančių nemalonumų. Tik vandens nepamažink, jis labai svarbus esant hyperstimuliacijai, kaip ir baltymai, nes hiperstimuliacija suėda visą turimą baltymą ir jo pradeda trūkti.
Man buvo prasidėjusi vėlyvoji hiperstimuliacija. Ji prasideda kai pradeda augti hcg skaičiai. O po pačios punkcijos tą patį vakarą taip skaudėjo kiaušides, kad net ašaros bėgo, ypač skaudėjo kai nueidavau į wc, nes vandens gėriau tikrai nemažai. Nakčiai net išgėriau nuskausminamų. Bet paskui per kelias dienas tie skausmai man rimo ir gydytojų pagalbos nereikėjo. Vadinasi, atsipirkau lengvesne hiperstimuliacijos forma. 4u.gif
Atsakyti
Kitty, man punkcija buvo antradienį, o įsodinimas penktadienį. tai nežinau, kelių dienų skaitosi mažyliai.

visoms mergaitėms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 31, 23:30)
Aj, kažkoks jis šiandien be nuotaikos buvo... biggrin.gif Kaip sakant "pravažiavom" laukiam ketvirtadienio.
O tu iš Vln? Aš dar neapsiprendžiau kaip čia man reikės nuvažiuoti...

Labas nuo ryto mirksiukas.gif As is Kn, dar irgi mislinu kaip reikes nuvaziuot, nes vyras negales, bet gal galim susiderinti, as su auto varysiu mirksiukas.gif Butu ir pigiau ir linksmiau thumbup.gif
Aha, as irgi vakar pastebejau kad T be nuotaikos, pro lupas nusisypsojo nuo eilinio mano slebyzavojimo biggrin.gif Nzn kas atsitinka bet butent su T negaliu pratart ne zodzio normaliai, be mikciojimu doh.gif Su Baiba kaip ir problemu nekyla, gal pergyvenu nes gana simpatulka tas T lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliukkkeee: 01 lapkričio 2011 - 11:44