Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 01, 12:35)
Labas nuo ryto  mirksiukas.gif  As is Kn, dar irgi mislinu kaip reikes nuvaziuot, nes vyras negales, bet gal galim susiderinti, as su auto varysiu  mirksiukas.gif  Butu ir pigiau ir linksmiau  thumbup.gif
Aha, as irgi vakar pastebejau kad T be nuotaikos, pro lupas nusisypsojo nuo eilinio mano slebyzavojimo  biggrin.gif Nzn kas atsitinka bet butent su T negaliu pratart ne zodzio normaliai, be mikciojimu  doh.gif  Su Baiba kaip ir problemu nekyla, gal pergyvenu nes gana simpatulka tas T  lotuliukas.gif

zinok ir man pas ji kalba stringa biggrin.gif geriausias bajeris buvo kai vietoj "zamarozienyje", pasakiau "marozienyje" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sekmes tau ir Perkunui apziurose 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos padekite help.gif . kaip isversti " Gimdos abrazija del tariamo persileidimo . Nestumas nebuvvo rastas. ( gal polipas?) " ... gugles vertejas kazkokia nesamone duoda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 01, 11:35)
Labas nuo ryto  mirksiukas.gif  As is Kn, dar irgi mislinu kaip reikes nuvaziuot, nes vyras negales, bet gal galim susiderinti, as su auto varysiu  mirksiukas.gif  Butu ir pigiau ir linksmiau  thumbup.gif

Angeliukei, Perkunui ir visoms besistimuliuojancioms ir belaukiancioms aukstu skaiciuku mergaitems - optimizmo, kuo daugiau ramybes ir vykit salin negeras mintis! Zinau, kaip tai sunku, bet tai bene vienintelis budas padet sau ir mazyliams 4u.gif Mes juk istvermingos 4u.gif
As irgi ieskau kompanijos, gal kas pas Treisa sestadieni ar sekmadieni vaziuotumet is Vilniaus? Man reiktu pas ji trumpam, tai jei rasiu su kuo nukeliaut, tai tada skambinciaus, ar priimtu blush2.gif Jei tokiu mergaiciu yra ir jei nieko pries draugija, atsiliepkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 01, 11:35)
Su Baiba kaip ir problemu nekyla, gal pergyvenu nes gana simpatulka tas T  lotuliukas.gif

Kad neteršti eterio, parašiau į AŽ dėl kelionės.

Man jis irgi simpatiškas ax.gif Tai aš ten pas jį iš vis be žodžių biggrin.gif

Kamelia2, Meilės vaisiau, dėkui už tuos palinkėjimus...Man tokiais momentais norisi užsimerkti ir atsimerkti tik tada, kai jau viskas pasibaigę...
Kažkurią dieną pagalvojau, kad kai pirmą dariausi, rinkau mergaitiškus vardus. Dabar nevalingai mintys sukasi apie berniukiškus biggrin.gif Matyt suka tos dūšios aplink ir siunčia signalus biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
T. ir man labai simpatiškas lotuliukas.gif bet tik tiek linksmesnio šiandien galiu ir parašyti. verysad.gif
Po šiandienos vizito esu priblokšta, vos tvardžiausi neverkusi išgirdusi naujienas.
Situacija tokia, kad apsivaisino 8 embrionai, tai čia buvo vakarykštės žinios, šiandien trečia diena ir paaiškėjo, kad liko vienas vienintelis 7 lastelių embrionas. T. įtaria vyro genus, nes trečią dieną pradeda veikti vyro genai taip supratau, antro IVF nesiūlo verysad.gif Sodintį įsodino, bet kaip suprantu šansu pastoti mažai, bandau neprarasti vilties.
Gali būti, kad tai ir yra mūsų nevaisingumo priežastis...
Gal kuriai nors panašiai buvo, ką darėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metute79: 01 lapkričio 2011 - 19:02
QUOTE(metute79 @ 2011 11 01, 19:00)
Sveikos, mergaitės,
T. ir man labai simpatiškas  lotuliukas.gif bet tik tiek linksmesnio šiandien galiu ir parašyti. verysad.gif
Po šiandienos vizito esu priblokšta, vos tvardžiausi neverkusi išgirdusi naujienas.
Situacija tokia, kad apsivaisino 8 embrionai, tai čia buvo vakarykštės žinios, šiandien trečia diena ir paaiškėjo, kad liko vienas vienintelis 7 lastelių embrionas. T. įtaria vyro genus, nes trečią dieną pradeda veikti vyro genai taip supratau, antro IVF nesiūlo verysad.gif Sodintį įsodino, bet kaip suprantu šansu pastoti mažai, bandau neprarasti vilties.

Gal dar kol kas nenurašyk to vieno vienintelio... Pasistenk nedaryti skubotų sprendimų...Juk dar niekas neaišku.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 01, 20:17)
Gal dar kol kas nenurašyk to vieno vienintelio... Pasistenk nedaryti skubotų sprendimų...Juk dar niekas neaišku.

Stengiuosi nedaryti, bet iki šiandien buvau pilna optimizmo, o dabar niekaip negaliu savęs "užkurti", na rytas protingesnis už vakarą, belieka laukti ir tikėtis geriausio.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metute79 @ 2011 11 01, 19:18)
Stengiuosi nedaryti, bet iki šiandien buvau pilna optimizmo, o dabar niekaip negaliu savęs "užkurti", na rytas protingesnis už vakarą, belieka laukti ir tikėtis geriausio.
Ačiū 4u.gif

Na va, šaunuolė. Tikrai nėra padeties be išeities. smile.gif

Ramių tau dviejų savaičių, gražių skaičių ir sveiko kūdikio kitų metų rugsėjo pirmąją wink.gif Arba rugpjūčio..aj..nežinau kaip čia teisingai suskaičiuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PerKūnas: 01 lapkričio 2011 - 19:23
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 01, 12:35)
Aha, as irgi vakar pastebejau kad T be nuotaikos, pro lupas nusisypsojo nuo eilinio mano slebyzavojimo  biggrin.gif Nzn kas atsitinka bet butent su T negaliu pratart ne zodzio normaliai, be mikciojimu  doh.gif  Su Baiba kaip ir problemu nekyla, gal pergyvenu nes gana simpatulka tas T  lotuliukas.gif

Man T kaip tikras estas lotuliukas.gif Tokios manieros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(metute79 @ 2011 11 01, 20:00)
Sveikos, mergaitės,
T. ir man labai simpatiškas  lotuliukas.gif bet tik tiek linksmesnio šiandien galiu ir parašyti. verysad.gif

Sveikute.... liudnos naujienos... Bet as patariu neliudeti, nenurasyk sito karto, gal bus stebuklas... pasimokyk is mano klaidos.... pas mane is 9 liko 2-ne kokie, as is karto mintimis apverkiau savo IVF, dabar kaltinu save, kad as is karto nurasiau..... gal tik tikejimo reikejo.... O tai ka siulo T, ka daryti, ar koks gydymas yra? ar is tu nervu jau nieko nebepaklausei? doh.gif Siunciu tavo vienam stipruoliui meiles gusi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na va ir paaiškėjo, kodėl pas Treijsą toookios eilės lotuliukas.gif

metute79, imk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

O man T tai visai nėra simpatiškas mastau.gif Bet aš pas jį jaučiuosi kaip nuvažiavus pas senelį į kaimą, paguodžia, nuramina ir stengiasi ką nors sugalvoti. O aš pasėdžiu, paklausau, tada atsidūstu ir vėl patikiu, kad viskas bus gerai...

metute79, dabar ir svarbiausia neprarasti vilties ir tikėti 4u.gif Jei įsodino, reiškia šansų pastoti turi 4u.gif
Man buvo panašiai. Per 2 IVF išpunktavo 6, o liko vienintelis, kuris bandė kabintis. Pas mane du kartus taip buvo - iš pradžių atrodo viskas puiku, o kai nuvažiuoji įsodinimui, viskas pasikeičia... Nors mums Treijsas nieko panašaus nesakė mastau.gif O darėm - dar vieną IVF, po kurio turim snaigučių dar dviem bandymam. Taigi negalima sakyti, kad tas mūsų organizmas visada taip pat sureaguos... Mano buvo va tokia patirtis
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

Oho, metute79, dar ir taip buna g.gif O tai ka siulo T daryti, jei 2IVF nesiulo? doh.gif
Bet kol kas manau nenurasyk sio embrionuko, daznai merginoms nurasyti IVF pasiteisina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 01, 21:44)
na va ir paaiškėjo, kodėl pas Treijsą toookios eilės  lotuliukas.gif

As kai pirmadieni buvau pas T, tai aplink sedejo nemazai merginu, galvojau pas Treisa, bet viena kai paklause pas ka kuri laukia, tai pasirodo net 3 seimos lauke pas Vitols, tik jos greiciausiai latves smile.gif O va LT merginu matosi skonis kitoks thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 01, 13:17)
zinok ir man pas ji kalba stringa biggrin.gif geriausias bajeris buvo kai vietoj "zamarozienyje", pasakiau "marozienyje" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sekmes tau ir Perkunui apziurose 4u.gif  4u.gif

thumbup.gif bet matyt suprato apie ka kalbi biggrin.gif Man tai kazkaip galunes pinasi, tai kalbu mazdaug taip "as eiti namas" lotuliukas.gif Nueinu pas Baiba, ten no problem doh.gif Isvada: T grozis lotuliukas.gif
Atsakyti