Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

na, iš pradžių norėjau patekti pas Vitolsą. bet, kai vyras skambino dėl užsiregistravimo, pasakė, kad pas Vitolsą gyva eilė. pas tą kitą iš G raidės nenorėjau eiti. o ta moteris dar nedirbo.
taigi, taip atsidūrėm pas T. iš pradžių atrodė, kad jis toks pasipūtęs ir bendrauja per atstumą.
bet paskui, kažkaip įsivažiavom.
galvoju, gal ir pliusas, kad kalbų nemoku, nes jei viską būčiau supratusi,ką jis ten aiškina, negyvai būčiau nusitriedus.
čia gi buvo, kad per pirmą konsultaciją, kai darė echoskopiją aiškino jis ten man kažką. liepė susileist difereliną ir atvažiuoti. taigi, vyras paskambino užregistruoti. tai paskui man ir parašė:" būti tada ir tada. nevalgius, negėrus. manau pati supranti dėl ko".
aš, žinoma, kad ne. puoliau klausinėti visų, kurias pažįstu, visos kaip susitarę:" matyt tyrimus kokius tai darys". tada vyro prašau, kad paskambintų ir paklaustų kodėl čia taip reikia, o jis " tai savo supermamų paklausk". biggrin.gif
kai nuvažiavom, paaiškėjo, kad buvo cista. ir jei nebūtų sumažėjusi, būtų punktavę.
tai viena laimė, kad nežinojau.
užtat nuo to karto vyriškis buvo visur su manim. ir kai mažiukus dėjo, buvo.dargi pirštu į ekraną baksnojo, nes aš nieko ten nemačiau.

pasipasakojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(metute79 @ 2011 11 01, 20:00)
Sveikos, mergaitės,
T. ir man labai simpatiškas  lotuliukas.gif bet tik tiek linksmesnio šiandien galiu ir parašyti. verysad.gif
Po šiandienos vizito esu priblokšta, vos tvardžiausi neverkusi išgirdusi naujienas.
Situacija tokia, kad apsivaisino 8 embrionai, tai čia buvo vakarykštės žinios, šiandien trečia diena ir paaiškėjo, kad liko vienas vienintelis 7 lastelių embrionas. T. įtaria vyro genus, nes trečią dieną pradeda veikti vyro genai taip supratau, antro IVF nesiūlo verysad.gif Sodintį įsodino, bet kaip suprantu šansu pastoti mažai, bandau neprarasti vilties.
Gali būti, kad tai ir yra mūsų nevaisingumo priežastis...
Gal kuriai nors panašiai buvo, ką darėte?

Tikim stebuklais ir laikom kumštukus už tavo vienintelį stipruolį. Kalbink jį pasilikti. Iš savo patirties sakau, kad padeda visokie gražūs pažadai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už palaikymą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
T.siūlo bandyti apvaisinti donoro ir vyro spermą vienu metu ir žiūrėti kas bus, bet mano vyras iki šiol dėl donoro buvo kategoriškas, kai paaiškėjo reali situacija gal nuomonę pakeis, kol kas apie tai nekalbam, dedam viltis į tą mūsų vienintelį stipruolį. ax.gif
Dėl to, kad sodino T. tą vieną vienintelį, tai iš jo mimikos supratau, kad sodina, kad sodinti, nes jis yra, o daugiau tai nieko. verysad.gif Tikiuosi, kad man tik taip pasirodė...
Atsakyti
QUOTE(metute79 @ 2011 11 02, 08:15)
Ačiū, merginos, už palaikymą.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
T.siūlo bandyti apvaisinti donoro ir vyro spermą vienu metu ir žiūrėti kas bus, bet mano vyras iki šiol dėl donoro buvo kategoriškas, kai paaiškėjo reali situacija gal nuomonę pakeis, kol kas apie tai nekalbam, dedam viltis į tą mūsų vienintelį stipruolį. ax.gif
Dėl to, kad sodino T. tą vieną vienintelį, tai iš jo mimikos supratau, kad sodina, kad sodinti, nes jis yra, o daugiau tai nieko. verysad.gif  Tikiuosi, kad man tik taip pasirodė...

metute79, nusiramink, nes daugiau nieko padaryti negali, kaip tik laukti gero rezultato 4u.gif . Nuraminimui galiu pasakyti, kad man įsodino 2 mažylius 6-ių ląstelių ir tikrai nebuvo T nusiteikęs optimistiškiau nei tavo atveju. Tačiau aš, vietoj to, kad nervinčiausi, nusiteikiau aišku ir nesėkmei, bet vis tikėdamasi, kad, o gal pavyks? Ir pavyko smile.gif .
Ir dar T sakė, kad jo praktikoje įsodino 3 mažylius visus 6-ių ląstelių. Ir ką? Gimė trynukai bigsmile.gif . Taip, kad ramybės ir nosiuką aukščiau mirksiukas.gif .

egk, labai laukiu tavo rezultatų ir puikiai suprantu, kodėl nori, kad rastų prie ko prikimba smile.gif
Atsakyti
Metute 79,as vel pasikartosiu,jau neviena karta rasiau.Pas mus labai blogai vaisinasi ir dalinasi.Per pirma ir per antra IVF liko po viena.Per pirma 7 lasteliu ir kabinosi ir skaiciukai augo,o Treijs sake,kad silpnesnis,bet sansu yra ir vaikiuko vyst neturi.Taigi nepergyvenk,nusiramink viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
O as su savo problemom,kokia pastojusiu mergaiciu temperatura?Sededama namuose sugebejau persalt,sloga,gerkle,baisu sad.gif taip tai jau kokius tris metus nesirgau,o kai negaliu sirgt ir i darba reik uzpuole negeri dalykai.Vakar temperatura buvo 37,3,po to nebuvo.Siandie 37,1 taip silpna.Geriu arbatas kibirais.Kokia normali temperatura turi but nestukiu?
Atsakyti
Stengiuosi labai tikėti, žinau, kad nieko negaliu pakeisti, o tik išlaukti. cool.gif
Aš kaip supratau, T.nuomone bėda yra ne tame, kad nesidalina, bet, kad dalinasi iki trečios dienos, t.y. problema vyro genuose.
Beje, ar aš kažką ne taip supratau Baiba lyg minėjo, kad kelias dienas reiktų susilaikyti nuo lytinių santykių, bet gal kažką ne taip supratau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(metute79 @ 2011 11 02, 09:15)
Dėl to, kad sodino T. tą vieną vienintelį, tai iš jo mimikos supratau, kad sodina, kad sodinti, nes jis yra, o daugiau tai nieko. verysad.gif  Tikiuosi, kad man tik taip pasirodė...

Giliai įkvėpk, iškvėpk, įkvėpk, iškvėpk.. pakvėpuok ir nusiramink. 7 ląstelės nėra blogai, netgi visai neblogai. Pažįstu merginą, kurios 6 ląstelių stipruoliukas spardo mamytei pilvuką..
Mūsų atveju Treisas sodino 8 ląstelių deformuotą ir 7 ląstelių mažylius. Ir ką.. stebuklas įvyko, vienas stipruoliukas liko pilvuke ir dabar auga džiugindamas tėvelius. Treisas irgi daug šansų nedavė.. daug ir nesitikėjom, nes gleivinė nuo pat pradžių buvo plona, o nuvažiavus į vietą (trečią dieną) paaiškėjo, kad iš 9 stipruolių komandos tebuvo likę tik du embrioniukai, daugiau nė nebuvo ką sodinti, nekalbu apie šaldymą. Susirinkom ką turėjom.. Mačiau, kad Treisas pažiūrėjęs į mūsų veidus labai stengėsi palaikyti.. Aš iš IVF'o daug ir nebesitikėjau, pasirodo mūsų mažylis nusprendė kitaip. Kelk nosiuką aukštyn, ir tiesiog ramiai išlauk savo laiko.. stebuklai visgi vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 11 02, 09:37)
Giliai įkvėpk, iškvėpk, įkvėpk, iškvėpk.. pakvėpuok ir nusiramink. 7 ląstelės nėra blogai, netgi visai neblogai. Pažįstu merginą, kurios 6 ląstelių stipruoliukas spardo mamytei pilvuką..
Mūsų atveju Treisas sodino 8 ląstelių deformuotą ir 7 ląstelių mažylius. Ir ką.. stebuklas įvyko, vienas stipruoliukas liko pilvuke ir dabar auga džiugindamas tėvelius. Treisas irgi daug šansų nedavė.. daug ir nesitikėjom, nes gleivinė nuo pat pradžių buvo plona, o nuvažiavus į vietą (trečią dieną) paaiškėjo, kad iš 9 stipruolių komandos tebuvo likę tik du embrioniukai, daugiau nė nebuvo ką sodinti, nekalbu apie šaldymą. Susirinkom ką turėjom.. Mačiau, kad Treisas pažiūrėjęs į mūsų veidus labai stengėsi palaikyti.. Aš iš IVF'o daug ir nebesitikėjau, pasirodo mūsų mažylis nusprendė kitaip. Kelk nosiuką aukštyn, ir tiesiog ramiai išlauk savo laiko.. stebuklai visgi vyksta  4u.gif

va, paskaitau tokias istorijas ir imu labiau tikėti, kad viskas bus gerai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 11 02, 10:37)
Mūsų atveju Treisas sodino 8 ląstelių deformuotą ir 7 ląstelių mažylius. Ir ką.. stebuklas įvyko, vienas stipruoliukas liko pilvuke ir dabar auga džiugindamas tėvelius. Treisas irgi daug šansų nedavė.. daug ir nesitikėjom, nes gleivinė nuo pat pradžių buvo plona, o nuvažiavus į vietą (trečią dieną) paaiškėjo, kad iš 9 stipruolių komandos tebuvo likę tik du embrioniukai, daugiau nė nebuvo ką sodinti, nekalbu apie šaldymą. Susirinkom ką turėjom.. Mačiau, kad Treisas pažiūrėjęs į mūsų veidus labai stengėsi palaikyti.. Aš iš IVF'o daug ir nebesitikėjau, pasirodo mūsų mažylis nusprendė kitaip. Kelk nosiuką aukštyn, ir tiesiog ramiai išlauk savo laiko.. stebuklai visgi vyksta  4u.gif

Man irgi labai gerą skaityti tokias istorijas. 4u.gif
Keliu, keliu tą nosį, kai pagalvoji triznioju dabar, o kas bus vėliau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metute79 @ 2011 11 02, 10:23)
Beje, ar aš kažką ne taip supratau Baiba lyg minėjo, kad kelias dienas reiktų susilaikyti nuo lytinių santykių, bet gal kažką ne taip supratau. g.gif

Mums sakė keturias susilaikyti. Bet laikomės jau kelinta savaitė blush2.gif Kažkaip nedrąsu, abu bijom mažiukui pakenkti. O dar tas Crinone taip išsausino viską, kad ir fiziškai atrodo sunkiai įmanoma. Na bet reikės kažkaip tuos ledus pralaužti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 02 lapkričio 2011 - 11:43
QUOTE(metute79 @ 2011 11 02, 10:23)
Stengiuosi labai tikėti, žinau, kad nieko negaliu pakeisti, o tik išlaukti. cool.gif
Aš kaip supratau, T.nuomone bėda yra ne tame, kad nesidalina, bet, kad dalinasi iki trečios dienos, t.y. problema vyro genuose.

metute79 spaudziu kumstukus uz jusu maziuka ir linkiu, kad jis pasiliktu su jumis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 11 02, 09:29)
egk, labai laukiu tavo rezultatų ir puikiai suprantu, kodėl nori, kad rastų prie ko prikimba smile.gif

Jau rado karsta.gif
Atsakyti