Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 14, 16:40)
Labas visoms 4u.gif
Ačiū merginos už palinkėjimus, bet naujienos pas mane ne pačios geriausios verysad.gif
Buvom šiandien pas T, tai jo nuomone liko tik 4 apie kuriuos dar galima kalbeti, bet ir tie ne patys geriausi.... T primygtinai nori auginti iki blasto, aš labi bijau, bet sutikau- jis gi gydytojas gal geriau zino. Jeigu viskas vyks pagal planą tai įsodinimas bus tik trečiadienį. Baimės akys didelės, bet nieko jau nepakeisi verysad.gif

Pasitikek gydytoju ir laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 14, 16:40)
Labas visoms 4u.gif
Ačiū merginos už palinkėjimus, bet naujienos pas mane ne pačios geriausios verysad.gif
Buvom šiandien pas T, tai jo nuomone liko tik 4 apie kuriuos dar galima kalbeti, bet ir tie ne patys geriausi.... T primygtinai nori auginti iki blasto, aš labi bijau, bet sutikau- jis gi gydytojas gal geriau zino. Jeigu viskas vyks pagal planą tai įsodinimas bus tik trečiadienį. Baimės akys didelės, bet nieko jau nepakeisi verysad.gif

Linkiu, kad maziukai butu uzsispyre ir palauktu mamytes iki treciadienio 4u.gif Spausiu kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu paprasyti jusu pagalbos. Gal kuri gali parduoti 1 vnt. crinone Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Jurchikas @ 2011 11 14, 18:23)
Sveikos merginos, noriu paprasyti jusu pagalbos. Gal kuri gali parduoti 1 vnt. crinone Vilniuje?

Sveika, galiu 1 padovanot smile.gif
Atsakyti
Perkunai, kaip laikaisi? mirksiukas.gif Nedarai testuku? lotuliukas.gif
As snd truputi geresnes nuotaikos, baigesi mano "gyvent ar mirt" mintys doh.gif , dabar tiesiog lauki ir tiek ax.gif Pojuciu kaip nebuvo, taip ir nera, gerai, kad snd nesitustinau , o tai butu vel asaru pakalne smile.gif Nuo vakar pradejo maust kaip pries mmm, vakar dar svelniai, snd jau stipreja doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kur mūsų nermios dūšelės?
angeliukkkeee, kaip tu?

O kaip mūsų šviežut šviežutėlės mamytės laikosi?

QUOTE(metute79 @ 2011 11 14, 11:01)
PerKūnai, kaip jautiesi?
Geros naujienos, laukiu nesulaukiu sausio, dar gruodį nuvažiuosiu apžiūrai. ax.gif

Ačiū, jaukiuos puikiai 4u.gif Šiandien tai vienam gale, tai kitam padurinėjo, bet daugiau kaip ir nieko. Anksti dar man smile.gif

O tu startuoti sausį susiplanavai? Liuks..nauji metai, naujas gyvenimo etapas.

QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 14, 15:40)
T primygtinai nori auginti iki blasto, aš labi bijau, bet sutikau- jis gi gydytojas gal geriau zino. Jeigu viskas vyks pagal planą tai įsodinimas bus tik trečiadienį. Baimės akys didelės, bet nieko jau nepakeisi verysad.gif

Tu tik nebijok ir viskas bus gerai. Gydytojas tikrai žino ką daro. Reikia juo ir savo vaikais tikėti ir pasitikėti. Lauksim trečiadienio wink.gif
Papildyta:
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 14, 19:55)
Perkunai, kaip laikaisi?  mirksiukas.gif  Nedarai testuku?  lotuliukas.gif
As snd truputi geresnes nuotaikos, baigesi mano "gyvent ar mirt" mintys  doh.gif , dabar tiesiog lauki ir tiek  ax.gif  Pojuciu kaip nebuvo, taip ir nera, gerai, kad snd nesitustinau , o tai butu vel asaru pakalne  smile.gif Nuo vakar pradejo maust kaip pries mmm, vakar dar svelniai, snd jau stipreja  doh.gif

Kaip smagu, kad jau ramiau tau ant dūšios. 4u.gif

Testukų...bandysiu iš vis be jų...nebent sekmadieni ax.gif Nu pažiūrėsiu kaip man susisuks šarai galvoj.

O tu ramiai...anksti dar tom mmm...joms grįžimui bilietai užsakyti tik kitais metais.

Kada tau kraujuką nusileisti reikia?
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 14, 21:01)
Sveikos,

Kur mūsų nermios dūšelės?
angeliukkkeee, kaip tu?

Kada tau kraujuką nusileisti reikia?

Man sake 10dpo, t.y. 19d, bet bandysiu 17 ar 18 d blush2.gif O kaip tau gerai, kad tau dursto , ech... kaip as laukiau tu durstymu, ale jokiu taip ir nepasirode doh.gif Nu dabar bus kaip bus jau nieko nepakeisiu, tik dar labai pikta ant darbo doh.gif
Papildyta:
Pina, kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 14, 21:01)
O kaip mūsų šviežut šviežutėlės mamytės laikosi?
Ačiū, jaukiuos puikiai  4u.gif  Šiandien tai vienam gale, tai kitam padurinėjo, bet daugiau kaip ir nieko. Anksti dar man smile.gif

Skaitom ir sekam jusu naujienas smile.gif
Mergytes spaudziu kumstukus stipriai stipriai 4u.gif
Dar nedrasiai, bet imkit virusiuka smile.gif Apciiii 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 14, 21:55)
Dar nedrasiai, bet imkit virusiuka smile.gif Apciiii 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Imu, nes labai reikia, tikiuosi ne per velai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 14, 20:32)
Man sake 10dpo, t.y. 19d, bet bandysiu 17 ar 18 d  blush2.gif O kaip tau gerai, kad tau dursto , ech... kaip as laukiau tu durstymu, ale jokiu taip ir nepasirode  doh.gif  Nu dabar bus kaip bus  jau nieko nepakeisiu, tik dar labai pikta ant darbo  doh.gif

nu nepyk jau, nepyk... smile.gif susirink visus virusus ir lauk savaitgalio.

Kamelija2, žinai kaip sakoma..drąsiau, drambly, drąsiau mirksiukas.gif
aciuks.gif
Atsakyti

O as gaudau virusiuka 4u.gif
Atsakyti

Gaudom, gaudom clap.gif