Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

Sveikos

nu???? kodėl čia taip ramu???

Aš šiandien švenčiu laukimo mediumą, todėl ta proga iš orkaitės kvepia pyragas cool.gif

Mediumo proga galiu pasakyti, kad apart skaudžio krūtinės, daugiau nieko nejaučiu.

ir susimąsčiau, kad paskutiniu metu daug ženklų gavau iš visur, taip kad toliau lieku rami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 15, 21:21)
Sveikos

Aš šiandien švenčiu laukimo mediumą, todėl ta proga iš orkaitės kvepia pyragas  cool.gif

Mediumo proga galiu pasakyti, kad apart skaudžio krūtinės, daugiau nieko nejaučiu.

ir susimąsčiau, kad paskutiniu metu daug ženklų gavau iš visur, taip kad toliau lieku rami  ax.gif

Pasadalink apie zenklus, ka mirksiukas.gif
O tavo ramybe mane zavi wub.gif As sumustini vos pasidarau is nekantrumo, o ji mat pyragus kepa wub.gif
Tavo geri pojuciai thumbup.gif Kokie viduriai tavo, a? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 15, 21:21)
Sveikos

Aš šiandien švenčiu laukimo mediumą, todėl ta proga iš orkaitės kvepia pyragas  cool.gif

ir susimąsčiau, kad paskutiniu metu daug ženklų gavau iš visur, taip kad toliau lieku rami  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o as pradejau kudintis, nes T pareiske , kad per daug manes blush2.gif

Man vis viena mintis neduoda ramybes doh.gif siandien skambinau T tai vel pradejo apie IVF kalbeti, nors kai buvom, pasakiau kad is pradziu norim IUI bandyti, pavyko gi praeitea karta ax.gif labai noriu juo tiketi, bet manau pradeti galima nuo paprastesniu priemoniu unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 15, 20:45)
Kokie viduriai tavo, a?  doh.gif

Nu tokie normalūs...bet ne per kieti biggrin.gif

QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 15, 20:46)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o as pradejau kudintis, nes T pareiske , kad per daug manes  blush2.gif

Tu laikykis savo. Jei sutarėt su T, kad užteks lengvesnių veiksmų, tai padėk jam tesėti pažadą smile.gif

O dėl dietos..na kartais jos tikrai prireikia mergaitėms..tu tik gerai pagalvok ar tikrai ir tau jos reikia wink.gif
Atsakyti
Perkunas, su mediumu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodo, šiandien turėjau važiuoti pas Treijsą, o man suplaukė, kad rytoj ir laukiau sau ramiai rytdienos. Rytoj jo nebebus, teks pabendrauti su kolega. Nu ot bobos protas doh.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kiek pas juos IUI kainuoja g.gif nerandu kainyne, jas visomis 3 kalbomis skaiciau ir nerandu lotuliukas.gif schmoll.gif

Noriu paliginti kokios kainos blush2.gif
Atsakyti
IUI kainuoja 80 latu.
Atsakyti
Aciukas , amita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 16, 12:25)
Pasirodo, šiandien turėjau važiuoti pas Treijsą, o man suplaukė, kad rytoj ir laukiau sau ramiai rytdienos. Rytoj jo nebebus, teks pabendrauti su kolega. Nu ot bobos protas  doh.gif

PAtikek, Vitolsas (jei tu pas ji vaziuoji) tikrai ne ka blogesnis thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif Turiu prasyma blush2.gif Gal kuri galetumet man is LV parvezti Crinono, nes ziuriu kaina ten zymiai mazesne, o jo man reiks turbut dar porai menesiu g.gif Buciau labai dekinga, jei galetu kuri pagelbeti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Vakar parsivežėm dvi blastukes, visgi mums pavyko, vieną labai gerą kitą normalią thumbup.gif dabar laukia ilgu 10 dieneliu.
Perkunas kaip tavo savijauta siandien?
Atsakyti