Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

Labas rytas 4u.gif Spaudžiu kumščius už mergaites kurios laukia atsakymų. O mano naujienos tokios: vakar buvom susiskaičiuoti.... tai tap ir nesupratau tiksliai kiek jų ten yra g.gif T sau po nosim kažką suburbėjo unsure.gif Jei gerai iššifravau tai atrodo vienoj 8 kitoj 10 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 03, 23:00)
Perkunai, gal uzklaust man ar jis vedes  lotuliukas.gif siiap idomumo delei  lotuliukas.gif

gali neklaust - turi zmona, ir jei atmintis nepaveda, 2 vaikus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 04 lapkričio 2011 - 09:36
QUOTE(MonaJ @ 2011 11 04, 10:36)
gali neklaust - turi zmona, ir jei atmintis nepaveda, 2 vaikus  mirksiukas.gif

Taip taip - vedęs ir turi vaikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 04, 09:38)
Taip taip - vedęs ir turi vaikų ax.gif

kaip Elas Bandis.
vedęs ir turi vaikų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 04, 10:45)
kaip Elas Bandis.
vedęs ir turi vaikų  lotuliukas.gif

Aha lotuliukas.gif
Kaip tu jautiesi? Kaip nuotaika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 04 lapkričio 2011 - 10:06
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 03, 23:13)
Latvijoje yra ne tik Embrions, bet ir kita. neatsimenu pavadinimo.
manau, jei pakalbintum Kristinukę, mielai tau pasakytų kitos klinikos pavadinimą.

patikslinu mergaitės niką kristinuke. parašyk jai asmeninę žinutę, nemanau, kad nepadės.

sėkmės  4u.gif

Skaiciau, kad i EGV klinika dar vazineja ax.gif sako biski brangiau, bet nezymiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 04, 11:07)
Skaiciau, kad i EGV klinika dar vazineja  ax.gif sako biski brangiau, bet nezymiai  blush2.gif

Taip yra mergaičių ten važiuojamčių 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad i EGV klinika dar vazineja  ax.gif sako biski brangiau, bet nezymiai  blush2.gif

Aš esu buvusi ten prieš 3 metus konsultacijai, bnarngiau nei Embrions, bet eilių nėra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 11 04, 11:28)
Aš esu buvusi ten prieš 3 metus konsultacijai, bnarngiau nei Embrions, bet eilių nėra.  4u.gif

Cia irgi nemazas pliusas thumbup.gif
Nes perspektiva praleisti ten visa diena nelabai dziugina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 04, 11:31)
Cia irgi nemazas pliusas   thumbup.gif
Nes perspektiva praleisti ten visa diena nelabai dziugina  schmoll.gif

pasiskaityk archyvą jei domina plačiau, ten apie tą kliniką gal prieš kokius 2-3 metus buvo plačiau diskutuota, žinau merginų kur ten sėkmingai pastojo 4u.gif Aš buvau asmeniškai pas tos klinikos vadovą, man patiko kaip žmogus ir kaip daktaras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 04 lapkričio 2011 - 10:34
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 11 04, 11:34)
pasiskaityk archyvą jei domina plačiau, ten apie tą kliniką gal prieš kokius 2-3 metus buvo plačiau diskutuota, žinau merginų kur ten sėkmingai pastojo  4u.gif Aš buvau asmeniškai pas tos klinikos vadovą, man patiko kaip žmogus ir kaip daktaras 4u.gif

Aciukas aciuks.gif jau greit vaziuosiu pas Treisa mirksiukas.gif pries pora menesiu labai daug skaiciau ir nusprendziau pasirinkti Embrions, nors jau buvau uzrasiusi i VK
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 03, 23:13)
Latvijoje yra ne tik Embrions, bet ir kita. neatsimenu pavadinimo.
manau, jei pakalbintum Kristinukę, mielai tau pasakytų kitos klinikos pavadinimą.

patikslinu mergaitės niką kristinuke. parašyk jai asmeninę žinutę, nemanau, kad nepadės.

sėkmės  4u.gif

Ačiū, Jau parašiau smile.gif
Papildyta:

Ačiū ir už šią informaciją smile.gif
Atsakyti