QUOTE(Karusia @ 2011 12 10, 00:07)
Sri lanka - mano atveju man į Vilnių toloka. O Tu vistik originalą rodei. Tai aš irgi dabar rodau laminuotą. Kitu atveju - negavau net pažymos, kad ji registruota pas mane (čia dar kai ruošėmės į mokyklą).
o Sodrai reikia palikti kopiją kiekvieną kartą po biuletenio.... į duombazes susivesti neįmanoma. praeitą sezoną - kokius penkis kartus... Šiemet dar neteko. Jei neteks pirmadienį
Papildyta:
As ir sakau,kad kiekvienam kieme kitaip

Gyv.vieta mes deklaravom,o teismo nutarties/kopija/ pas seimos gydytoja.Ji juk isduota nedarbingumo p.,jokiu dokumentu i sodra nesiunciu,nevezu tik ta prasyma ismoketi...vsio.Maniskes irgi serga,visada "parsivezam"ka nors is Londono

Kiek kartu buvom,tiek kartu parvaziavom sirgdamos ir visos trys!
Tikiuosi,kad nieko tiems popieriukams nenutiks,nors aisku nemazai metu jie tures atlaikyti...as skrisdama irgi visus tuos dokumentus nesuosi rankoje,Lietuvoje tai darb. patys dokumentus varto,o va uzsienyje,tai atverciu kur jau viskas isversta,kad nekiltu jokiu prb.,pasitaiko idemiai skaitanciu,o kai kada net demesio nekreipia,i nuotraukas pasuose pasiziuri...
Man dar kas kita idomu,nes as gaunu visus pinigus,t.p.,kad 520,130 ir plius alimentai is motinos/darbo birzos/na apie 25 Lt vienam vaikui

?!Vaiku fondo sumos pasikeite,kiek zinau
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2011 12 10, 00:07)
p.s. Alfija, pasiskaičiau daugiau - jei "tavo" mama užsienyje - tai į VIF tau net dokumentų nepriims...
kodel?ar visus siuos reikalus tvarko ne antstoliai?Juk motina tai zinoma.