Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa toliau, tęsiam

kažkur netgi skaičiau apie tą maitinimą - esą greičiau ryšys užsimezga, nes kūdikis irgi gauna maistą iš motinos - glaudžiausias ryšys tuomet ir esąs.
dabar kiek gailiuosi, kad neleidau miegoti savo lovoje, gal toks noras būtų ėjęs ir praėjęs, o ne tesęsis į trečius metus ir priepuoliais, per sapnus, vaikas susikrausto į mano lovą.
Atsakyti
Neišsibuvę sočiai mūsiškiai leliukais. Ir pamaitinu laikas nuo laiko (ypač vakarais ir savaitgaliais) ir ant kelių pasūpuoju kaip mažiukus. Abiems reikia, nors dičkiui jau 7eri. Ir į lovą susikrausto, kuris paryčiais, kuris apie vidurnaktį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 14 gruodžio 2011 - 16:21
QUOTE(Karusia @ 2011 12 14, 16:06)
Solve - kiek laiko pas jus, priminkit? 4u.gif
pažįstami pasakojo, kad ir penkiamtė nekramtė maisto, rydavo kiek atkasdavo ir vemdavo unsure.gif jie atpratino ilgai pusryčiaudami, vakarieniaudami - tiesiog po valandą, neskubriai...
o valgydinti aš ir beveik penkiametę maitinau tongue.gif net sultis iš buteliuko girdžiau. ir prašymas toks buvo 'duok gerti kaip lėliukui'

pusantro menesio smile.gif

Prie viso to pradejo susioti i kelnes doh.gif Ir i puoda daro , bet paveluotai - neviltis visiska verysad.gif
Atsakyti
Kantrybės motin, kantrybės. Šlapintis galėjo pamiršti nuo streso, arba irgi iš didelio noro dar pabūti lėliuku... pamatysi, po kokio mėnesio pradės nusistovėti.. pas mus pirmasis lūžis turbūt buvo po 2 mėn g.gif
Atsakyti
Solve, mano mažiukas ne tik kad nekramtė, jis neįsileido į burnytę jokio maisto kruopelytės, išskyrus trintą košytę ir mišinuką. Nuo mažyčio maisto gabaliuko jį vimdė. Reikėjo laiko, kantrybės ir gudrumo, kad į tą mažą burnytę patekt smile.gif . Iš pradžių pradėjo čiulpti tai, ką įdėdavau į burnytę vietoj košytės. O kramtymą atrado, kai netyčia tarp dantuku sutrynė trypinėlį vitamino.
Pomidoro užsimanė paragaut, kai keletą dienų demonstratyviai prie jo valgiau ir gardžiavausi. Tiesiog išsižiojo ir paprašė. biggrin.gif O kaip juos pamėgo... biggrin.gif
Gal ir Jums padėtų kažkas, ką pakramčius būtų skaniau?..
Atsakyti
Aš vėl susinervinau dėl socės.Skambino,kad nori apklausti Pupą.Labai smulkmeniškai išsiklausinėjo,kodėl negaliu tada ir tada.Pasiaiškinau.Pasiūliau penktadienį,bet ji sakė,kad su kita socialine važiuoja kažkur,nežino,ar spės iki 15:45 kiek supratau,tai iki savo darbo galo.Pati pasiūlė perskambint,bet sulaukiau tik skambučio į duris doh.gif Šiandien ir taip sunki diena-ateina susipažint būsimi Aguonėlės įtėviai.Ką tik grįžo Vyšnia,reikėjo pietus paduot...Na,ne esmė,bet laikas netinkamas.Socė įrodinėja,kad mes konkrečiai susitarėm 14val blink.gif Kadangi tokie "nesusipratimai" vyksta jau kuris laikas,esu jos prašius,kad tokius dalykus derintų el.laiškais-kad būtų raštiškas įrodymas.Bet ji pasakė,kad toks bendravimas yra griežtai uždraustas...
Ar esat kuri keitus socialinę darbuotoją?Kaip tai vyksta?Koks tarnybų požiūris?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 12 16, 15:48)
Skambino,kad nori apklausti Pupą

Dėl ko? Kam? Kokiu tikslu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vistik @ 2011 12 16, 15:04)
Dėl ko? Kam? Kokiu tikslu?  g.gif
Juos gi remia daug fondų,tai reikia daug popierių,kad įrodytų labai dirbantys.Kas tris mėnesius lanko,tik vasarą ne.Globa tarsi turėtų būti vaiko gyvenimas šeimoje,o čia ateina kažkokios nemalonios tetulės,klausinėja,ką mėgsta valgyt,ar pasiilgo mamos,ką šituose namuose myli labiausiai,ką myli mažiausiai blink.gif
Man patiko Pupos reakcija girdint socės linkėjimus-pamėgdžiojo saldų toną ir juokėsi.Turėjau paprieštaraut,bet nutylėjau-negaliu savo vaikui meluot
Atsakyti
Aš tikriausiai visiškai šitam reikale neišmanau nieko, bet ar pas visas globojančias ateina socės? Nu aš tai visada maniau, kad socės ateina tik pas tas šeimas kur yra tam tikrų problemų, o šiaip yra bendraujama su vaikų teisių darbuotojais. Nu gal aš ir neteisi.
Nes nu man vistiek keista, kad tik dėl kokių tai dokumentų, ji šitaip pas jus veržiasi.
Atsakyti
QUOTE(Vistik @ 2011 12 16, 15:22)
man vistiek keista, kad tik dėl kokių tai dokumentų, ji šitaip pas jus veržiasi.
Visada taip buvo.Gi per šešis metus septynis vaikus turėjau.Ir ne tik pas mane,pas visus globėjus eina.O po šitos socės vizito ne viena šeima verkia...
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 12 16, 16:50)
Visada taip buvo.Gi per šešis metus septynis vaikus turėjau.Ir ne tik pas mane,pas visus globėjus eina.O po šitos socės vizito ne viena šeima verkia...

neverkit, dėl kiekvieno kvailio verkti- ašarų neužteks.

Vistik, vienas pažįstamas žmogus sakė, kad Pastogės politika labai pasikeitė...Aš tuo žmogum visiškai tikiu.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 12 16, 16:06)
vienas pažįstamas žmogus sakė, kad Pastogės politika labai pasikeitė...Aš tuo žmogum visiškai tikiu.
Į kurią pusę? bigsmile.gif
Atsakyti