Vandens, kiek teko skaityti, negeria tik patyrę žaliavalgiai. Šiaip vaisiavalgiai dažniausiai. Kiek skaitau visi RAW daug vandens geria

QUOTE(ViduxKLP @ 2012 05 14, 10:07)
Vandens, kiek teko skaityti, negeria tik patyrę žaliavalgiai. Šiaip vaisiavalgiai dažniausiai. Kiek skaitau visi RAW daug vandens geria 

O kaip kitaip jei duoniukus griauži

vaje, tai tos 8stiklines rekomenduojamos kasdien , tai tiems, kurie naudoja termiska, krakmolinga, miltini maista?
as kaip tik galvojau - na ir skaiciau - kad merginos, kurios "liesai" (vaisiais/darzovemis) maitinasi, daug skyciu vartoja 2-3-4litrus.
as kaip tik galvojau - na ir skaiciau - kad merginos, kurios "liesai" (vaisiais/darzovemis) maitinasi, daug skyciu vartoja 2-3-4litrus.

QUOTE(given444 @ 2012 05 14, 15:19)
vaje, tai tos 8stiklines rekomenduojamos kasdien , tai tiems, kurie naudoja termiska, krakmolinga, miltini maista?

Pradžioje intensyviai organizmas valosi ir vanduo yra būtinas. Aš seniau ir rekomenduojamų 8 stiklinių neišgerdavau, o dabar 2 l ne problema. Tik pradeda trūkti vandens iš karto galva skauda ir ne man vienai

QUOTE(Hopeidea @ 2012 05 11, 22:59)
Na kaip cia pasakius kiek kartu...

Labas žaliavalges
Prakalbot apie kokteilius, tai tikrai, labai palankus metas žaliems kokteiliams, iš 'kaimuko' parsivežiau lapelių: serbentų (juodųjų serbentų lapai kvepia dieviškai), prisirinkau kiaulpienių lapų, įdavė visą padėklą salotų, nusiskyniau obels šakelę, tai lapelius irgi panaudoju į kokteilius, ir kelis žiedus įmetu, tiesa, dar naudoju ir ridikėlių lapelius kokteiliams, gaila tų piktžolių nepažystu, reikės pagooglinti, o dilgelių kažko nesiryžtu ragauti
Prisiplaku kokteilio, susipilu į didelę tarą (1,5 litro) ir nuo ryto iki pietų - vis geriu, skanauju, po pietų - naują kokteilį plaku, ir taip gaunasi per dieną 3 litrai
atskirai vandens jau ir nebegeriu.
jei kakavos ir kokosų sviestai nerafinuoti, šalto spaudimo, tai galvoju, kad žaliavalgiški, tuo labiau kad daug kur žaliavalgiai naudoja kokoso sviestą, bet kur kakavos sviestą panaudoti, tai nežinau, nes jis kietas kaip akmuo, nepažildžius jo, nei užtepsi, nei ką, o pašildžius, jau taps nebe raw. Ir galvoju, kad šiais sviestais/aliejais nelabai pakeisite saldumynus, nebent gali būti kažkokia jų dalis dėl sulipinimo ar tai ko... Na įdomiai jūs čia
Ačiū kad pasidalinate patirtimi. Nesu ragavusi kinvų, tik vis ruošiuosi nusipirkti, bet taip ir neprisiruošiu
Dėl derinimo, manau, kad nelabai gerai kinvas maišyti su vaisiais

QUOTE(Boni @ 2012 05 11, 07:28)
Na o aš bandžiau po truputį pereiti ant žaliųjų kokteilių..
Prakalbot apie kokteilius, tai tikrai, labai palankus metas žaliems kokteiliams, iš 'kaimuko' parsivežiau lapelių: serbentų (juodųjų serbentų lapai kvepia dieviškai), prisirinkau kiaulpienių lapų, įdavė visą padėklą salotų, nusiskyniau obels šakelę, tai lapelius irgi panaudoju į kokteilius, ir kelis žiedus įmetu, tiesa, dar naudoju ir ridikėlių lapelius kokteiliams, gaila tų piktžolių nepažystu, reikės pagooglinti, o dilgelių kažko nesiryžtu ragauti

QUOTE(Contessa @ 2012 05 12, 05:08)
sakykit, kakavos sviestas, kokosu aliejus ar sviestas yra zaliavaliski produktai ar ne ?
jei kakavos ir kokosų sviestai nerafinuoti, šalto spaudimo, tai galvoju, kad žaliavalgiški, tuo labiau kad daug kur žaliavalgiai naudoja kokoso sviestą, bet kur kakavos sviestą panaudoti, tai nežinau, nes jis kietas kaip akmuo, nepažildžius jo, nei užtepsi, nei ką, o pašildžius, jau taps nebe raw. Ir galvoju, kad šiais sviestais/aliejais nelabai pakeisite saldumynus, nebent gali būti kažkokia jų dalis dėl sulipinimo ar tai ko... Na įdomiai jūs čia

QUOTE(vovera @ 2012 05 15, 10:47)
Na kaip cia pasakius kiek kartu...
is pradziu plaunant uzputoja vandenukas nuo kinvoj esanciu saponinu, tai plaunu po tekanciu vandeliu tol kol nebeputoja. Paskui uzpilu vandeniu ir palaikau per nakti, ryte perplaunu ir gerai nuvarvinus vandeni, palieku virtuveje dygti. Jau kita diena galima valgyti, pries tai perplovus (nors as jau ir ta pati vakara praeidama su saukstu pasisemiu...). Darau vaikams kokteili, daigintos kinvos, bananas, braskes (saldytos siuo metu), viska i mikseri ir gaunasi toks rozinis kreminis kokteilis, vaikams panasus i pieniska-braskini kokteili
Zodziu toks paveluotas atradimas, nedrisdavau anksciau daiginti, nes pvz daigintos pupeles ir lesiai man nelabai kazkaip, bijojau kad ir kinva nelabai valgoma bus, ale klydau 

Ačiū kad pasidalinate patirtimi. Nesu ragavusi kinvų, tik vis ruošiuosi nusipirkti, bet taip ir neprisiruošiu

Dėl derinimo, manau, kad nelabai gerai kinvas maišyti su vaisiais

Laba dienele
kazkada cia rodet plaktuvus vitamixo pigesnius pusbrolius, bet neberandu, gal kuri turit nuoroda??
kazkada cia rodet plaktuvus vitamixo pigesnius pusbrolius, bet neberandu, gal kuri turit nuoroda??
braskel, na ir radikaliai cia tu...o ka be kokteliu dar valgai iki pietu? jau seniai perejei ant sito? mane labai domina pereinamasis laikotarpis i zaliavalgyste su visais niuansais. kas geltu pasidalinti???
ir ypac tada, socialinius rysius su kitais. kaip bendraujat, atlaikot balius, kuo vaisinat draugus? nes ne visus valgius kiti ir megs, apart saldumynu ar kokios avokadu uztepeles...

ir ypac tada, socialinius rysius su kitais. kaip bendraujat, atlaikot balius, kuo vaisinat draugus? nes ne visus valgius kiti ir megs, apart saldumynu ar kokios avokadu uztepeles...
QUOTE(given444 @ 2012 05 16, 08:07)
braskel, na ir radikaliai cia tu...o ka be kokteliu dar valgai iki pietu? jau seniai perejei ant sito? mane labai domina pereinamasis laikotarpis i zaliavalgyste su visais niuansais. kas geltu pasidalinti???

Aš pasisakiau čia tik apie žaliuosius kokteilius, pati nesu žaliavalgė, o tik prijaučianti. Iki pilnos žaliavalgystės reikia laiko (bent man), viskas savo laiku ir vietoje, dar daug neperskaitytos informacijos, knygų, ta kryptimi dar tik augu. O kokteiliai man puikiai sueina vietoje vandens ir užkandžių, jie nėra vienintelis maistas mano racione.
Kas liečia dėl soc. ryšių, tai tikrai įdomu, nes mano aplinkoje, tai esu kaip balta varna, ačiū diev, kad bent vyras neprikaišioja, galima sakyti net palaiko, nors pats nepasileidžia šia gyvenimo kryptimi. O kas liečia gimines, draugus, tai griežtai šia tema nediskutuoju su jais, man nemalonu matyti jų perkreiptus/išsigandusius/nesuprantančius veidus

QUOTE(Algyte @ 2012 05 16, 08:27)
Laba dienele
Gal stollar bbl550 ? http://www.varle.lt/#!/smulki-virtuves...ar-bbl-550.html
Aš žadu tą Stollar pirkt, nes savo senuką sulaužiau.
O dėl draugu ir bendradarbių - man pasisekė. Visi paklausinėjo, bet neatkalbinėja ir perkreiptais veidais nežiūri. Jei norim į kokią kavinę aš renkuosi kur šviežias spaudžia ar kokiu salotų, vaisių asorti turi. Blogiausiu atveju - geriu vandenį, bet nelabai tokiu varijantų pasitaikė
Į svečius galima nusinešt vaisių krūvą. O aš RAW maisto primygtinai svečiams ir šeimai nesiūlau - iškepu skanėstų
man ne gaila.
Geriausias vaistas nuo blogu žmonių - nesiginčyt ir linksėt galvą.
O dėl draugu ir bendradarbių - man pasisekė. Visi paklausinėjo, bet neatkalbinėja ir perkreiptais veidais nežiūri. Jei norim į kokią kavinę aš renkuosi kur šviežias spaudžia ar kokiu salotų, vaisių asorti turi. Blogiausiu atveju - geriu vandenį, bet nelabai tokiu varijantų pasitaikė

Geriausias vaistas nuo blogu žmonių - nesiginčyt ir linksėt galvą.