Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(Pia_flaus @ 2006 10 18, 20:45)

beje,labai idomu dalyka suzinojau- vyresni vyrai is dalies bijo tokio amziaus merginu kaip as,nes jos bet kada gali pabegti,joms juk pati jaunyste dabar smile.gif

na dristu pasakyti, kad 32 metu vyrukas tai ne vyresnis vyras:) o jaunas vyras:) nes 32 metai, tai jau kai turi susikure savo gyvenima bet dar jauni (cia tik lietuvoje nuo 30 jau nurasomi i pensininkus kazkodel)... o 20 metu zmogus, ar tai mergina ar vaikinas, tai tik ka atsistoje ant savo koju zmones, ta prasme, baige mokykla ir kartais, ka tik atsiskyre nuo tevu.. ar dazniausiai dar nuo ju priklausomi... vyrukas tokio amziaus siaip jau jaucia atsakomybe... galbut ir del tavo amziaus.. ne todel, kad tu pacioje jaunysteje, o todel, kad ji gali gasdinti tavo amzius, gal jis taves nepazista ir negali ivertinti ar tu jau brandi asmenybe nors ir jauno amziaus, ar esi vejavaikiska mergaite... idomu butu suzinoti, kokio amziaus ta jo buvusi ir dar su juo gyvenanti panele? be to, is to ka jis kalbejo tau masinoje, man susidare ispudis, kad tu jam patinki ir jis taves noretu kaip partneres.. bet galbut del tavo amziaus ir del darbo su tavo mama bijo tave iskaudinti (jei pvz taptum jo artima drauge, bet is to nieko neiseitu daugiau...) taigi... jis tau siulo buti toli grazu ne draugais.. bet is karto paaiskina apie savo asmeninio gyvenimo sumaisti, kad nesitiketum kazko per daug is jusu santykiu jei tokie bus...
Atsakyti
smile.gif Na,visa situacija nupasakodamas jis paprase laiko. mazdaug " mes dar susitiksim kada,prie progos,pasokt nueisim,nors as ir nemoku sokt" o as su tikrai nuosirdzia sypsena pasakiau "prie progos(?)" bet tame nebuvo nei ironijos,nei paniekos,nei pykcio,tik gera to vakaro atmosfera,o jis atsake "Man reikia laiko,kad galeciau viska susidelioti i vietas"

Del to si situacija ir yra tokia kvaila.. Zmogus suteike vilti,ir netgi labai labai labai didele vilti, o dabar net neapsireiskia. Todel ir ieskau salutiniu veiksniu,itakojanciu toki vaikino elgesi..

Galbut,jei zmogus isties nesusitvarko savo gyvenimo,reikia rodyti man iniciatyva,bet is leto, palengva,kad kaip koki zveriuka prisijaukinciau:),tarkim karta i pora savaiciu parasyt,geros dienos palinket,ar dar ka... net nezinau..
O gal kaip tik tvirciau jauti uz ragu griebt? smile.gif))

p.s. tai merginai panasiai metu,kaip ir jam. Irgi apie 30.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia_flaus: 18 spalio 2006 - 23:35
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 10 18, 16:20)
Laba *plepue*  heart.gif

Vadiasi shia tema paliksiu ramybeje  biggrin.gif  nenoreciau cia box.gif ir kraujo balu biggrin.gif
teks vadinti jas pasiputusiomis wink.gif taciau to sakyti panelems  tikrai neketinu, kodel tureciau?  smile.gif  nenoriu to priverstinio atsivertimo, kad irodytu va ash kitokia, nes manu kad yla anksciau ar veliau ishlys ir nutraukti santykius bus tik sunkiau  tongue.gif

O susitikti as irgi noreciau,  wub.gif  tik vat dabar dar tiksliai nzn kada, turiu keleta darbu, kuriuos reikia skubiai padaryti  doh.gif  manu gal susiderinsim kita savaitele, nes iki pirmadienio, iskaitant ir savaitgali vien darbas darbas ir dar karta darbas  ... oi jau cia kaip Leninas pradejau  blush2.gif  smile.gif

Labuk, DeepsorroW, labuk wub.gif
Palauk, palauk, nesupratau, kodel apie fifas nori kalbeti, o apie pasiputusias nenori? Kodel? mirksiukas.gif
O kaip tau lapkricio 23 d.? Bus mazas jubiliejus. Atspek koks rolleyes.gif

QUOTE(Pia_flaus @ 2006 10 19, 00:31)
smile.gif Na,visa situacija nupasakodamas jis paprase laiko. mazdaug " mes dar susitiksim kada,prie progos,pasokt nueisim,nors as ir nemoku sokt"  o as su tikrai nuosirdzia sypsena pasakiau "prie progos(?)" bet tame nebuvo nei ironijos,nei paniekos,nei pykcio,tik gera to vakaro atmosfera,o jis atsake "Man reikia laiko,kad galeciau viska susidelioti i vietas"

Del to si situacija ir yra tokia kvaila.. Zmogus suteike vilti,ir netgi labai labai labai didele vilti, o dabar net neapsireiskia. Todel ir ieskau salutiniu veiksniu,itakojanciu toki vaikino elgesi..

Galbut,jei zmogus isties nesusitvarko savo gyvenimo,reikia rodyti man iniciatyva,bet is leto, palengva,kad kaip koki zveriuka prisijaukinciau:),tarkim karta i pora savaiciu parasyt,geros dienos palinket,ar dar ka... net nezinau..
O gal kaip tik tvirciau jauti uz ragu griebt? smile.gif))

p.s. tai merginai panasiai metu,kaip ir jam. Irgi apie 30.
Pia_flaus, kad man tavo ismintis tavo amziuje 4u.gif Labai linkiu, kad si situacija issisprestu tavo naudai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 10 21, 23:26)
Labuk, DeepsorroW, labuk wub.gif
Palauk, palauk, nesupratau, kodel apie fifas nori kalbeti, o apie pasiputusias nenori? Kodel? mirksiukas.gif
O kaip tau lapkricio 23 d.? Bus mazas jubiliejus. Atspek koks rolleyes.gif

biggrin.gif na ka cia kalbeti beprasmishka smile.gif to ju pasiputimo nei su pagaliu neishmushi, tai ir palieku shia tema ramybeje wink.gif

g.gif jubiliejus g.gif numanau wink.gif na dar daug laiko smile.gif tiksliai pasakyti negaliu, nemegstu zadet, jei po to negaleciau isteset, bet manau kad pavyks istrukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 10 22, 17:33)
biggrin.gif na ka cia kalbeti beprasmishka smile.gif to ju pasiputimo nei su pagaliu neishmushi, tai ir palieku shia tema ramybeje wink.gif

g.gif  jubiliejus  g.gif numanau wink.gif na dar daug laiko smile.gif tiksliai pasakyti negaliu, nemegstu zadet, jei po to negaleciau isteset, bet manau kad pavyks istrukti  wub.gif

Tai gerai, kad numanai wub.gif Man ta diena netiketai gavosi labai, labai gera, sakyciau, ji pakeite mano gyvenima ir tu tapai to pasikeitimo simbolium ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 10 23, 00:30)
Tai gerai, kad numanai wub.gif Man ta diena netiketai gavosi labai, labai gera, sakyciau, ji pakeite mano gyvenima ir tu tapai to pasikeitimo simbolium ax.gif

bigsmile.gif oho smile.gif visaip mane vadino, bet simboliu dar niekas, jau reudonuoju blush2.gif na ishtiesu malonu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 10 23, 17:21)
bigsmile.gif  oho  smile.gif  visaip mane vadino, bet simboliu dar niekas, jau reudonuoju  blush2.gif  na ishtiesu malonu  wub.gif

Na stai, matai, tu dar jaunas, dar daug kuom tau teks pabuti gyvenime lotuliukas.gif
Tavo deka atsiduriau tinkamoj vietoj tinkamu laiku 4u.gif Ir kas tu po to, jei ne simbolis? biggrin.gif
Zodziu, siai dienai pamineti labai lauksiu ir tikesiuos, kad tau pavyks su manim susitikti ta diena... wub.gif
beje, siandien irgi 23. labai norint, jubiliejus gali buti 23 diena bet kokio menesio cool.gif , taigi, jei tau nepavyks, tikrai ne beda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 23 spalio 2006 - 21:48
DeepsorroW, mielas, kaip tau sekas? 23 diena arteja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 11 18, 14:19)
DeepsorroW, mielas, kaip tau sekas? 23 diena arteja... ax.gif

Aciu gerai *plepute* wub.gif arteja arteja biggrin.gif ir jau manau, kad pavyks pasimatyti blush2.gif tiksliau dar reikes susitarti ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 11 19, 20:52)
Aciu gerai *plepute*  wub.gif  arteja arteja  biggrin.gif  ir jau manau, kad pavyks pasimatyti  blush2.gif  tiksliau dar reikes susitarti  ar ne  smile.gif

Yesssss assa.gif gal toj pacioj vietoj? ax.gif
Atsakyti
Atleiskit, kad kišuosi į jūsų asmeninį pokalbį. Tiesiog manau, kad jam gal skirtos asmeninės žinutės?
Atsakyti
As atleidziu ax.gif
DeepsorroW, o tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 21 lapkričio 2006 - 10:26