QUOTE(Aukses_mamyte @ 2012 02 09, 17:15)
Sveikos
Merginos padekit truputy susigaudyti kainuose, esu uzsirasiusi pas kirpeja vardu Audrius dirba jis pilies kirpykloje, mano plaukai stori ir vidutinio ilgio, kiek mazdaug galetu pas ji kainuoti dazymas ?
as pasiskambinusi nepasiteiravau, zinau kad nemazai, o drauge nesenai sake kad apie 500lt galiu sumoket. tiesa ?
aciu.

Merginos padekit truputy susigaudyti kainuose, esu uzsirasiusi pas kirpeja vardu Audrius dirba jis pilies kirpykloje, mano plaukai stori ir vidutinio ilgio, kiek mazdaug galetu pas ji kainuoti dazymas ?
as pasiskambinusi nepasiteiravau, zinau kad nemazai, o drauge nesenai sake kad apie 500lt galiu sumoket. tiesa ?

Labas,
Kas cia per nesamone 500 Lt

Ejau kelis metus pas Audriu bet nuolat nezinodavo ka daryt (plaukai nedovanele, stori puciasi siausiasi), tad nuolat klausdavo ka daryt, nes neaisku ka su tokiais plaukais daryti, o nusivilti juk nesinori... Nusibodo, pradejo nebepatikt. Pagalvojau, pala... kas yra "kirpejas" ...? juolab, kad pati nelabai zinau ko noriu... pasidomejau, pabandziau pas Roma,- tas nors zino ka daro, visgi ir ne "piemuo" - dvigubai vyresnis. Kadangi as ne kirpeja tai nezinau, noriu tik tiek kad nereiktu vargt isplovus galva, ir kad butu gerai ir grazu. Dazymas +kirpimas 120 Lt, iseisi grazus, geros nuotaikos ir nereiks verkt kita diena galva issiplovus. Einu 2 metus ir esu patenkinta tuo.
Pas Audriu pradejau eit gal kokie 2000, dar kol dirbo Aidos studijoj, bet dirbo ir namuose. Tai dar kol buvo jaunas "maksimalistas" stengdavosi, o poto kaip pasakysi taip padarysiu, o vyru kirpimas - kaip "bobas", nebent "banglas"... zodziu nepabandzius,- nesuzinosi... bet as uz patirti ir profesionaluma uz racionalia kaina...