Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(liepsnelee @ 2012 01 07, 00:20)
Ir aš paklausiu  biggrin.gif
O kaip tie knit layers su ilgom rankovėm, jei nešioju S aberio tank topą, tai kaži šitie atitinka?  g.gif

turiu kelis, du atitinka, vienas didintas, kitas irgi, bet todel, kad flagship exclusive 4u.gif imciau savo dydzio vistiek
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 06, 22:44)
turiu kelis, du atitinka, vienas didintas, kitas irgi, bet todel, kad flagship exclusive  4u.gif imciau savo dydzio vistiek

Aiškumėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 01 06, 22:08)
Ar yra atsiliepimų apie Hollister super skinny sweatpants? Ar man su iki 90 cm klubais, bet ne itin lieknom šlaunim tiktų S? Šiaip kelnių S dažniausiai nešioju..

user posted image

turiu tokias, tik is aberio. dzinsu , leggings'u nesioju 2 dydi. S dydis tokiu aberio aptemptu treningu tinka gerai, o klubai pas mane regis tikrai daugiau nei 90 cm. neturiu kaip ismatuot...
Atsakyti
Aš kelnytes su 90 cm klubais pirkčiau XS. Geras ir S, bet man patinka kelnes jausti.

O štai viršutinės dalies drabužėlius mėgstu laisvesnius. Kaip Rutic rašė, aptempti išryškina trūkumus biggrin.gif
Užsisakiau tų maikių su briedžiais iš kids skyriaus visokių spalvų ir L, ir XL, tai žiūrėsiu kaip čia bus g.gif

Spygliz, nukovė man tarpininkė megztinį iš ebay bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 01 06, 22:08)
Ar yra atsiliepimų apie Hollister super skinny sweatpants? Ar man su iki 90 cm klubais, bet ne itin lieknom šlaunim tiktų S? Šiaip kelnių S dažniausiai nešioju..

user posted image

Tik xs imt wink.gif

QUOTE(liepsnelee @ 2012 01 06, 23:20)
Ir aš paklausiu  biggrin.gif
O kaip tie knit layers su ilgom rankovėm, jei nešioju S aberio tank topą, tai kaži šitie atitinka?  g.gif

Turiu 2 vnt xs megstu aptemptus rubus tai jei butu galimybe imciau xxs wink.gif siaip rekomenduoju imti savo dydi, jei ne flagship, nes kol kas visi flagship rubai man pasitaike didinti

QUOTE(Luggne @ 2012 01 07, 00:55)
Aš kelnytes su 90 cm klubais pirkčiau XS.  Geras ir S, bet man patinka kelnes jausti.

O štai viršutinės dalies drabužėlius mėgstu laisvesnius. Kaip Rutic rašė, aptempti išryškina trūkumus  biggrin.gif
Užsisakiau tų maikių su briedžiais iš kids skyriaus visokių spalvų ir L, ir XL, tai žiūrėsiu kaip čia bus  g.gif
Spygliz, nukovė man tarpininkė megztinį iš ebay  bigsmile.gif

kaip fainaaaa!!!!!!nerealus jis man....pauksiu atsiliepimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 06, 22:02)
kaip del vyrisku hoodies/ dzemperiu? mazinti, didinti, atitinka?  4u.gif
ir ar visi plesyti?  doh.gif

Aš turiu vyresnėliui S dydžio vyrišką hoodį - atitinka 4u.gif Ir neplėšytas - būna parašyta, kurie plėšyti, kurie ne smile.gif
Ir džemperį S dydžio - tai tas lyg truputį padidintas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 07 sausio 2012 - 10:26
Spygli, tu (jei galima blush2.gif ) lyg turi tokia striukyte is kids skyriaus, ar ne?
Gal galetum pakomentuot dydzius, rankoviu ilgi, ir pacios striukytes ilgi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2012 01 07, 11:38)
Spygli, tu (jei galima  blush2.gif ) lyg turi tokia striukyte is kids skyriaus, ar ne?
Gal galetum pakomentuot dydzius, rankoviu ilgi, ir pacios striukytes ilgi  4u.gif
user posted image

Jo turiu. mano XL is kids ... tik nesiojancioms XXS ar XS. Tikrai neatitinka S dydzio is suaugusiuju...
Ismatavimai:
Plotis tarp pazastu 43
Visas ilgis nuo peties 55
Rankoves ilgis nuo pazasties 50
Plotis apacioje 40
Ivertinkit tai kad realiai ismatavimai mazesni nes striuke pukine, man su 81 krutine pats tas, jei didesne apimtis bus net su maikyte labai suplos krutine... labai norincios gali pasimatuot wink.gif 4u.gif
Beje striukyte nors ir pukine bet tiks tik pavasarui ar rudeniui, kad ir ziema nesalta siuo metu man su ja per salta, gal del to kad as silumos megeja lotuliukas.gif
Siaip kam tinka pagal ismatavimui labai rekomenduoju, nes super lengva, vietoj dzempo nesiot galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 07 sausio 2012 - 13:38
Kazkaip gundziausi as ta striukyte, bet ir galvojau,kad bent nesaltai ziemai tinkama g.gif Pas mane per krutine 90, tai pasvajojau ir gana biggrin.gif
P.S. Pastebejimas: Kiek Ebay ziurejau,ju ir kainos aukstos, apie moteru skyriu isvis tyliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2012 01 07, 14:42)
Kazkaip gundziausi as ta striukyte, bet ir galvojau,kad bent nesaltai ziemai tinkama  g.gif  Pas mane per krutine 90, tai pasvajojau ir gana  biggrin.gif
P.S. Pastebejimas: Kiek Ebay ziurejau,ju ir kainos aukstos, apie moteru skyriu isvis tyliu  unsure.gif

zinok su 90 krutine niekaip i ja 4u.gif butent apie sita konkreciai striuke kalbu apie kitas nzn
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 07, 13:52)
zinok su 90 krutine niekaip i ja  4u.gif butent apie sita konkreciai striuke kalbu apie kitas nzn

Aciu, zinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2012 01 07, 15:26)
Aciu, zinosiu  4u.gif

Nors gali uzlekt pasimatuot, siaip ir nuo figuros labai priklauso...Mano liemuo 58-59, tai siaip ji pats tai jei po apacia su aberio hoodziu kokiu bunu wink.gif
Atsakyti