Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Kitoj temoj kazkada perskaiciau, kad nuburbuluot galima naudojant pemza biggrin.gif Tiesa sakant pati isbandziau ant palto, ir nustebau, nurinkt burbulus pavyko geriau nei tikejausi bigsmile.gif Aisku jei rubelis labai gleznas, tai nezinau ar rizikuociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 11 09, 16:30)
Kitoj temoj kazkada perskaiciau, kad nuburbuluot galima naudojant pemza biggrin.gif Tiesa sakant pati isbandziau ant palto, ir nustebau, nurinkt burbulus pavyko geriau nei tikejausi bigsmile.gif Aisku jei rubelis labai gleznas, tai nezinau ar rizikuociau  smile.gif

Oj, manau, kad audinys taip gadinamas unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif
Taigi, gavau ta grazuji FELICITY megztukeli,pirkau xs,navy spalvos smile.gif
Megstu laisvesnius rubelius,bet sis man tiko,siaip perku S arba M, tik ilgesnio truputi noreciau, kadangi as auksta,tai jis man nera baisiai ilgas. Labai minkstas ir svelnus wub.gif
Sutikciau ,kad butent Felicity modeliukas tikrai padidintas, nes i kitus aberio megztukus xs sunkiai sunkiai isibraskinciau.
Dar nenusprendziau,ar pasilikti ar parduoti, bet labai noreciau keisti i S dydi. Gal kas uzsisake S dydzio Navy arba Grey spalvytes ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2011 11 09, 20:30)
Labas vakaras mergaites 4u.gif
Taigi, gavau ta grazuji FELICITY megztukeli,pirkau xs,navy spalvos smile.gif
Megstu laisvesnius rubelius,bet sis man tiko,siaip perku S arba M, tik ilgesnio truputi noreciau, kadangi as auksta,tai jis man nera baisiai ilgas. Labai minkstas ir svelnus  wub.gif
Sutikciau ,kad butent Felicity modeliukas tikrai padidintas, nes i kitus aberio megztukus xs sunkiai sunkiai isibraskinciau.
Dar nenusprendziau,ar pasilikti ar parduoti, bet labai noreciau keisti i S dydi. Gal kas uzsisake S dydzio Navy arba Grey spalvytes ?  4u.gif

Ne ne ne doh.gif Neberkit druskos ant žaizdos..
Tai jei aš labiau S nei M ir ėmiau M, tai atrodysiu kaip su L? unsure.gif

Tiesa, mačiau, kad Aberis duoda -25%.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 11 09, 18:41)
Ne ne ne doh.gif Neberkit druskos ant žaizdos..
Tai jei aš labiau S nei M ir ėmiau M, tai atrodysiu kaip su L? unsure.gif

Tiesa, mačiau, kad Aberis duoda -25%.

Manau M dydis bus tikras L dydis unsure.gif Didintas gerokai smile.gif Bet kadangi as tik xs turiu, tai gali buti,kad tas dydis pasireiks tik megztuko ilgyje 4u.gif
Nenusiminkit 4u.gif
Atsakyti
Pakomentuokit, prašau, kas Felicity M turite.. Gal galite išmatuoti?
Atsakyti
Ar butu norinciu XS dydi keisti i S dydi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 11 09, 18:52)
Pakomentuokit, prašau, kas Felicity M turite.. Gal galite išmatuoti?

Manau ismatavimai nelabai ka sakys, juk megztukas laisvo modelio, ir krutines apimtis nelabai svarbi. O jei vistik domina, galite parasyti i az, ismatuosiu 4u.gif Bet pagal mane tai atitinka dydis g.gif
Atsakyti
Jo lenda pukai bet man saltmirei striuke lb silta...juo labiau kad pakeitimui striukes reik nes suo istepa pastoviai, o uz tokia kaina jokios striukes neisigysi....
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 11 09, 21:02)
Manau ismatavimai nelabai ka sakys, juk megztukas laisvo modelio, ir krutines apimtis nelabai svarbi. O jei vistik domina, galite parasyti i az, ismatuosiu  4u.gif  Bet pagal mane tai atitinka dydis  g.gif

Parašiau 4u.gif
Atsakyti
Kuris tas Felicity?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 11 09, 20:19)
Kuris tas Felicity?

user posted image
Atsakyti