Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Rutic @ 2011 11 09, 18:30)
Sutikciau ,kad butent Felicity modeliukas tikrai padidintas, nes i kitus aberio megztukus xs sunkiai sunkiai isibraskinciau.
Dar nenusprendziau,ar pasilikti ar parduoti, bet labai noreciau keisti i S dydi. Gal kas uzsisake S dydzio Navy arba Grey spalvytes ?  4u.gif

Aš turiu pilką S biggrin.gif Šiaip megztukus perku M, maikes S smile.gif Tai džiaugiuosi, kad ėmiau S, nors iš komentarų būčiau XS ėmus, ale visa laimė, kad nebuvo tokio dydžio laugh.gif

Tai S idealiai smile.gif

Ale bėda, kad dar nesugalvojau, kaip tokis rūbas nešiojamas, bet kadangi baisiai reikėjo.... tai va ir džiaugiuosi biggrin.gif smile.gif

Na žiemą tikrai sueis, nes didelis procentas vilnos, tai tikrai šiltas reikalas bus wub.gif
Atsakyti
A, gavau ta Felicija, L dydis, svelnus, ilgos rankoves. Nesakyciau, kad didintas.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 09, 20:15)
Jo lenda pukai bet man saltmirei striuke lb silta...juo labiau kad pakeitimui striukes reik nes suo istepa pastoviai, o uz tokia kaina jokios striukes neisigysi....

He, he - padaret antireklama, kad niekas nenoretu Aberio pukinuku... ir pati be problemu pagavot lotuliukas.gif tongue.gif

Juokauju, tik nesupykit biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 11 09, 22:36)
He, he - padaret antireklama, kad niekas nenoretu Aberio pukinuku... ir  pati be problemu pagavot  lotuliukas.gif  tongue.gif

Juokauju, tik nesupykit  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif

ir db ta pati pasakyciau kad pukuojas...siaip juokas juokais bet tiek bjauriu az gavau kad tikrai pikta....beje paskaitykit visos kurios az raset kad sakiau jog striukes nevertos pradines kainis...o uz 120 gali ir suplysus but...bet tokiu zodziu kaip kai kurios man prirase tikrai nenusipelniau ....turiu sazines viesai neivardint..
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 10, 00:16)
ir db ta pati pasakyciau kad pukuojas...siaip juokas juokais bet tiek bjauriu az gavau kad tikrai pikta....beje paskaitykit visos kurios az raset kad sakiau jog striukes nevertos pradines kainis...o  uz 120 gali ir suplysus but...bet tokiu zodziu kaip kai kurios man prirase tikrai nenusipelniau ....turiu sazines viesai neivardint..

Oho, ir taip būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 11 09, 23:19)
Oho, ir taip būna unsure.gif

Ir as netikejau, bet siandien apie save tiek suzinojau... doh.gif
Papildyta:
P.s. dar piktosios zinokit, kad forume nupirkau pilka maike ilgom rankovem uz 50 lt kokiu uz tai keiksmu sulauksiu???
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 09, 22:16)
ir db ta pati pasakyciau kad pukuojas...siaip juokas juokais bet tiek bjauriu az gavau kad tikrai pikta....beje paskaitykit visos kurios az raset kad sakiau jog striukes nevertos pradines kainis...o  uz 120 gali ir suplysus but...bet tokiu zodziu kaip kai kurios man prirase tikrai nenusipelniau ....turiu sazines viesai neivardint..

Cia del to,kad striuke pirkot i AZ rasinejo? blink.gif nu bet ir zmones... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 09 lapkričio 2011 - 22:40
QUOTE(Rutic @ 2011 11 09, 23:38)
Cia del to,kad striuke pirkot i AZ rasinejo?  blink.gif  nu bet ir zmones... g.gif

Jo nekreipkit i mane demesio nes as sooka intrigante ir dar kiaule biggrin.gif
Atsakyti
jei jau prakalbom apie felicity, tai siandien gavau. Imetu kaip ant manes atrodo. Maniau, kad jis ilgesnis bus, tiesa sakant. Siaip labai siltas, svelnus, malonus prie kuno. Nesioju S, is aberio imu M, sis XS tiko, bet kai toks modelis, tai universalesnis.
labai aciu ji pasiuliusiai narei biggrin.gif
user posted image
o cia siaip, senesnis modeliukas, bet mano labai mylimas. M dydis, mazintas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 09 lapkričio 2011 - 22:49
QUOTE(spygliz @ 2011 11 09, 22:43)
Jo nekreipkit i mane demesio nes as sooka intrigante ir dar kiaule  biggrin.gif

blink.gif cia tokiais zodziais? kaip dar zmonem liezuviai apsivercia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 11 09, 22:04)
A, gavau ta Felicija, L dydis, svelnus, ilgos rankoves. Nesakyciau, kad didintas.

o kodel jus pardavinedama S dydzio felicity rasot, kad didintas? g.gif ar cia ne apie ta as..

oho, gerai cia su tais rasymais i az biggrin.gif gerai, kad as niekada neperku is vaiku skyriaus, toki isitikinima turiu, kad skiriasi pasiuvimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 09, 22:44)

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 09 lapkričio 2011 - 22:47