Įkraunama...
Įkraunama...

Runos

Ačiū už info, reiks pačiai daugiau pasidomėti apie lietuviškąsias runas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2006 08 17, 15:34)
Ačiū už info, reiks pačiai daugiau pasidomėti apie lietuviškąsias runas. 4u.gif

Nėra už ką.

Tik va kai klausei ar jos kažkuo panašios į skandinaviškas, parašiau, kad net nežinau, o po to pati tekste radau, kad jose tikrai yra panašumo į skandinaviškąsias runas.
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 17, 01:01)
Ar teko kam matyti lietuviškąsias runas?

va įsigijau tokias. Jos palyginti daug paprastesnės nei kitos.Bet ganėtinai įdomios. Pagamintos iš molio (o molis kaip žinia kaip ir šilumos ženklas, norėjau pasakyti šiltesnis nei akmuo).

taip pat knygyne mačiau fainas medinukes runas. čia jau turbūt tokios paie kurias čia nemažai kalbėta.Man jos labai patiko, tokios mažutės.Žodžiu man jos patiko, tik kolkas dar nespėjau jų sau įsigyti, bet tikiuosi dar suspėsiu.

jei gali atsiusk nuotrauku
Atsakyti
QUOTE(markis95 @ 2006 08 18, 23:18)
jei gali atsiusk nuotrauku

parašyk kur atsiusti, nes cia ideti kokas nemoku doh.gif blush2.gif
Atsakyti
markis95@gmail.com
Atsakyti
Rytoj vakare turėtų sugrįšti mano fotikas, tai nufotkinsiu ir atsiusiu.
Atsakyti
Sory mergytės, kad kolkas negaliu nufotkinti lietuviškų runų. Mano fotikas iš atostogų vacation1.gif dar nesugrįžo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 17, 00:01)
Ar teko kam matyti lietuviškąsias runas?

va įsigijau tokias. Jos palyginti daug paprastesnės nei kitos.Bet ganėtinai įdomios. Pagamintos iš molio (o molis kaip žinia kaip ir šilumos ženklas, norėjau pasakyti šiltesnis nei akmuo).

taip pat knygyne mačiau fainas medinukes runas. čia jau turbūt tokios paie kurias čia nemažai kalbėta.Man jos labai patiko, tokios mažutės.Žodžiu man jos patiko, tik kolkas dar nespėjau jų sau įsigyti, bet tikiuosi dar suspėsiu.

Kokiame knygyne pirkai runas ir kur matei tas medines? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2006 08 22, 17:02)
Kokiame knygyne pirkai runas ir kur matei tas medines? ax.gif

Runas pirkau ezoteriniam knygyne, kuris yra įėjus i laisvės alėjoje esantį bromą ir ten kiemuose daugiaaukščiam name yra tas knygynas. Jo tikslaus adreso nežianu ir nupasakoti tiksliai vietos nemoku.

Bet einant nuo fontano link skalsos jei neklystu antras bromas, o ten tai jau rasi, nes visur rodyklos nuridytos, kaip tuose kiemuose rasti knygyną.

va būtent ten pirkau tas lietuviškas runas ir mačiau medinukių.
Atsakyti
Runų tiek lietuviškų, tiek keltiškų mačiau Megos knygyne pirkti. Prie jų yra pateikti ir būrimo aprašymai. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes as neseniai pati pasidariau runas, tai daug ka noreciau suzinoti is patyrusiu.tai gi ar tikrai niekas negali matyti runu,gali burti tik save? g.gif
Atsakyti
mano drauge runas buvo pasidariusi is juroje susrinktu, nugludintu stikliuku. L. grazi ideja.
kad negalima rodyti runu tikrai negirdejau. ta drauge ju neslepe ir visus norincius paburdavo. 4u.gif
Atsakyti