Įkraunama...
Įkraunama...

Runos

QUOTE(linarija @ 2007 01 13, 12:40)
mano drauge runas buvo pasidariusi is juroje susrinktu, nugludintu stikliuku. L. grazi ideja.
kad negalima rodyti runu tikrai negirdejau. ta drauge ju neslepe ir visus norincius paburdavo. 4u.gif

o as pasidariau is akmenuku kuriuos prisirinkau atostogaudama prie juros, zadejau papuosti kaktusus, betpanaudojau kitur, taip pat labai graziai gavosi.
Papildyta:
tai as visai pasimeciau galite dar kas nors parasyti nes nebesuprantu ar gali matyti kiti runas ar ne, nes vieni sako gali kiti sako negalima. skaiciau kad grieztai draudziama rodyti kitiems, ypac tas kurias pasidarei pats, please atrasykit kas nors dar.
Atsakyti
Runas galima rodyti, bet negalima duoti į rankas vartymui ir žiūrinėjimui... Jokių burimo priemonių negalima duoti kitam, nebent būrimo metu, kada reikia...
Atsakyti
QUOTE(gamtos_išdaiga @ 2007 01 13, 15:37)
Runas galima rodyti, bet negalima duoti į rankas vartymui ir žiūrinėjimui... Jokių burimo priemonių negalima duoti kitam, nebent būrimo metu, kada reikia...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai aciu uz informacija
Atsakyti
QUOTE(wwwore @ 2007 01 14, 17:02)
labai aciu uz informacija

butu paprasciau paklausti paciu runu ar jos nori buti stebimos kito zmogaus, skolinamos ir pan. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Korsikiete @ 2006 07 19, 09:46)
Daugiau informacijos galima rasti knygose, tačiau lietuvių kalba aš net nežinau ar kas yra.

man patiko knyga "runu knyga" Ralph H. Blum (lietuviskai isversta)
(vikingu runos). Prie knygeles buvo runu priedas is juodos keramikos,nors turiu savos gamybos smile.gif (is medzio), bet ir sios labai mielos smile.gif
Atsakyti
Man tai niekaip neprilimpa pirktinės: ir vienokias bandžiau, ir kitokias ax.gif O kuriomis buriu - pasidariau prieš daug metų, pagal "Mokslas ir gyvenimas" žurnalą, taigi jos jau tokios pavargusios, o niekaip negaliu kitomis pakeisti...

Na dėl paklausimo galima klausti, bet kiek teko bendrauti su buriančiomis, ir ne pirmoje kartoje, tai visos vienu balsu tvirtina, kad į rankas, pažiūrėjimui duoti negalima, kitas žmogus čiupina kortas/ runas tik tiek, kiek reikia kaladei nukelti, ar runai ištraukti... Būna situacijų, kai tiesiog jauti, kad va šitam duoti į rankas savo runų negali - ir neduodi, tada pati visus veiksmus už pastarąjį atliekį... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korsikiete: 16 sausio 2007 - 09:37
labai aciu uz atsakyma dabar ramesne esu, nes taip abejojau galima negalima, bet dar paklausiu paciu runu ar jos nori. as ir kai pasidariau man jos tokios grazios, taip traukia, o burti trukia kiekviena diena.
Atsakyti
QUOTE(wwwore @ 2007 01 16, 12:32)
labai aciu uz atsakyma dabar ramesne esu, nes taip abejojau galima negalima, bet dar paklausiu paciu runu ar jos nori. as ir kai pasidariau man jos tokios grazios, taip traukia, o burti trukia kiekviena diena.

Kiekvieną dieną burti nepatartina, nes paskui runos atspindi labiau tavo dvasinę būseną ir mintis, o ne parado praeitis įvykius ir galima ateitį... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 01 16, 13:02)
Kiekvieną dieną burti nepatartina, nes paskui runos atspindi labiau tavo dvasinę būseną ir mintis, o ne parado praeitis įvykius ir galima ateitį...  4u.gif

norejau uzduoti dar viena klausima. negalima su niekuom dalintis runu pasiekimais, negalima pasakoti ka jos man sako?
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad negalima tiesiog, jei susigyveni su Runom, tai jų interpretacija tampa vienintele ir nepakartojama... Bet perduoti būrimą kitam iš tiesu galima, geriau nemokyti burti kito asmens ir visų reikšmių neaiškinti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwore @ 2007 01 16, 14:21)
norejau uzduoti dar viena klausima. negalima su niekuom dalintis runu pasiekimais, negalima pasakoti ka jos man sako?

remkis savo vidiniu balsu smile.gif sakyti ar nesakyti biggrin.gif
dziaugiuosi, kad tau runos labai malonios, sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Korsikiete @ 2007 01 16, 13:02)
Kiekvieną dieną burti nepatartina, nes paskui runos atspindi labiau tavo dvasinę būseną ir mintis, o ne parado praeitis įvykius ir galima ateitį...  4u.gif

"dienos runa" galima traukti kiekviena ryta arba vakara(sekanciai dienai)
patartina bendrauti su jomis kiek galima dazniau (apziuryneti ,liesti) nebutinai burti, kitu atveju jos silpsta smile.gif
Atsakyti
Sveikutės runų mylėtojos.

Na turiu aš Lietuviškas runas. Ką tik ir išsibūriau- ištraukiau giltinę, taigi labai lengva bus nustatyti ar jos prigijo per 2 metelius prie manęs ar ne. (jei prigijo, tai reiškiasi aš neišlaikiau vakar egzamono, arba išlaikiau labai blogu pažymiu) sužinosiu ketvirtadienį. Jei norit parašysiu.
Atsakyti