QUOTE(ataner @ 2007 01 29, 16:38)
ot laikai atejo

, 8- negerai
sekmes tau
Kai buvai 1 vietoje iš abiejų grupių, kai dėstytojas prieina ir spaudžia ranką sakydamas: "per 30metų stažą aš tik antrą kartą galiu parašyti 10- sveikinu- turite tikrai neblogas smegenis" ir šiame semestre nusiriti iki 8 balų- tai yra negerai
Na prisipažystu- save perlepinau kadangi

ir dar gydytojos prigąsdinta: nervuosiesi, persistengsi termino neištrauksi (man gimdyti pagal echoskopija vasario 27 dieną), taip pat prisipažinsiu- egzaminams padoriai nesiruošiau- vieną kartą perskaičiau ir nušiaušiau atsiskaitinėti. Nervų sau negadinau, LST nekaliau mintinai (o vertėjo

, kaip tik iš to ir sukirto per papildomus klausimus)
10-tukui reiktų daaaaug daaaug daugiau- minimum 4 dienos juodo darbo su 8 valandų miegu (6-naktį ir 2-valandos dieną) + pertraukėlės kas 2 valandos- prasivaikščioti, užvalgyti ir t.t. + papildoma literatūra. Arba aukso vertės dėstytojo užrašai. (bet deja tik 1 kartelį pasitaikė per 3 metų praktiką

)
O blogai 8 todėl, kad didžiosios stipendijos galiu negauti. Ji 325Lt, o gausiu tikrai paprastą ji 180Lt. (bet dar viltis neišblėso

nežinau kaip išlaikė vienas grupiokas, jei jo vidurkis bus toks kaip mano aš šoku į 2 vietą ir GAUNU DIDŽIĄJĄ.
Na va čia ne į temą, bet kai pagalvoji geriau, runos gal ir nemelavo- bet ne tam egzaminui kaip reikėjo. Dabar stresuoju po paskutiniojo, o ne po priešpaskutiniojo.