Įkraunama...
Įkraunama...

Runos

Sveika 4u.gif Lauksim rezultatų... Nors giltinė, arba mirtis, nebūtinai reiškia blogį, mano nuomone, tai gali rodyti permainą, pasikeitimą... Įdomu, kokia būtų greta runa, jei būtum ištraukusi... g.gif
Atsakyti
Net nežinojau, kad galima antą traukti, galvojau, kad kai trauki runą su klausimu tik vieną galima (apart runos reiškiančios vorą- miegantį karį, ten aiškiai parašyta traukite dar vieną). Būčiau tikrai ištraukusi verysad.gif , Bet net jei reiškia permainas vis tiek neturėtų būti geras rezultatas, nes šiuo metu ir prieš tai buvo tokie rezultatai, kad nėr kur geriau (na išskyrus 1 egzaminą) Būtinai parašysiu, kai tik gausiu atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 01 23, 18:10)
Net nežinojau, kad galima antą traukti, galvojau, kad kai trauki runą su klausimu tik vieną galima (apart runos reiškiančios vorą- miegantį karį, ten aiškiai parašyta traukite dar vieną). Būčiau tikrai ištraukusi  verysad.gif , Bet net jei reiškia permainas vis tiek neturėtų būti geras rezultatas, nes šiuo metu ir prieš tai buvo tokie rezultatai, kad nėr kur geriau (na išskyrus 1 egzaminą) Būtinai parašysiu, kai tik gausiu atsakymą.

Būrimuose, jei negauni aiškaus atsakymo, galima išsitraukti in antrą runą, kuri patikslina pirmosios informaciją... mirksiukas.gif Nors aš buriu keltiškom runom, bet iš esmės būrimų sistemos nelabai skiriasi, nebent kinietiškų runų, kurios yra kitokios... ax.gif
Atsakyti
Na va iš egzamino gavau 9 tai mano vidurkio niekaip nenulemia, gal tik truputį sumažėja, Bet nedrastiškai. Runa žadėjo dideles permainas sąlygojančias stresą, liepė saugoti sveikatą ir būti atsargiai. Na jei visi kiti gaus 10 tai bus stresas. Taip pat jei mano pažymys bus aukščiausias irgi nieko gero, nes kitas egzaminas laukia tai tik nuo jo priklausys gausiu aš didžiąją stipendiją ar ne.
Atsakyti
TAI AŠ JAU ČIA NIEKO NESUPRANTU... AR TAU TAS REZULTATAS BUVO KITOKS, NEI KITI, AR TOKS PATS?.. blink.gif
Atsakyti
Mano rezultatai tuo metu buvo tokie: 1-10, 1-8, ir1-9, tai tuo metu dar vienas 9 buvo kaipo ir vidurkis.
O tas kitas egzaminas kurio aš laukiau nenusisekė, gavau 8 ir jam būriausi, tai buvau ištraukusi žaltį tai reiškė gudrų žmogų mano kelyje siekiantį naudos sau- na ką šį kartą išsipildė- mano grupiokė prieš egzaminą kai paklausiau apie vieną metodą papasakojo gan išsamiai, kas keisčiausia aš ištraukiau būtent tą metodą. Kai atsakinėjau suklydau vieną žodį, tai yra liežuvis susipynė doh.gif ne tą raidę pasakiau lotuliukas.gif išėjo gan juokingai, o ji iš galinio suolo kad garsiai pradės aiškinti: "nu tu ir duodi gi tau sakiau kad va taip o ne taip " dėstytojui susidarė įspūdis matyt kad nemoku. lotuliukas.gif Ai koks skirtumas ir norėdama naudos sau ji vis tiek iki manęs nedašoks kiti pažymiai labai prasti.
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 01 29, 12:18)
Mano rezultatai tuo metu buvo tokie: 1-10, 1-8, ir1-9, tai tuo metu dar vienas 9 buvo kaipo ir vidurkis.
O tas kitas egzaminas kurio aš laukiau nenusisekė, gavau 8 ir jam būriausi,  tai buvau ištraukusi žaltį tai reiškė gudrų žmogų mano kelyje siekiantį naudos sau- na ką šį kartą išsipildė- mano grupiokė prieš egzaminą kai paklausiau apie vieną metodą papasakojo gan išsamiai, kas keisčiausia aš ištraukiau būtent tą metodą. Kai atsakinėjau suklydau vieną žodį, tai yra liežuvis susipynė  doh.gif  ne tą raidę pasakiau  lotuliukas.gif  išėjo gan juokingai, o ji iš galinio suolo kad garsiai pradės aiškinti: "nu tu ir duodi gi tau sakiau kad va taip o ne taip " dėstytojui susidarė įspūdis matyt kad nemoku.  lotuliukas.gif  Ai koks skirtumas ir norėdama naudos sau ji vis tiek iki manęs nedašoks kiti pažymiai labai prasti.

ot laikai atejo smile.gif , 8- negerai g.gif
sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 01 29, 16:38)
ot laikai atejo  smile.gif , 8- negerai g.gif
sekmes tau 4u.gif

Kai buvai 1 vietoje iš abiejų grupių, kai dėstytojas prieina ir spaudžia ranką sakydamas: "per 30metų stažą aš tik antrą kartą galiu parašyti 10- sveikinu- turite tikrai neblogas smegenis" ir šiame semestre nusiriti iki 8 balų- tai yra negerai lotuliukas.gif
Na prisipažystu- save perlepinau kadangi nestuke.gif ir dar gydytojos prigąsdinta: nervuosiesi, persistengsi termino neištrauksi (man gimdyti pagal echoskopija vasario 27 dieną), taip pat prisipažinsiu- egzaminams padoriai nesiruošiau- vieną kartą perskaičiau ir nušiaušiau atsiskaitinėti. Nervų sau negadinau, LST nekaliau mintinai (o vertėjo verysad.gif , kaip tik iš to ir sukirto per papildomus klausimus)
10-tukui reiktų daaaaug daaaug daugiau- minimum 4 dienos juodo darbo su 8 valandų miegu (6-naktį ir 2-valandos dieną) + pertraukėlės kas 2 valandos- prasivaikščioti, užvalgyti ir t.t. + papildoma literatūra. Arba aukso vertės dėstytojo užrašai. (bet deja tik 1 kartelį pasitaikė per 3 metų praktiką lotuliukas.gif )

O blogai 8 todėl, kad didžiosios stipendijos galiu negauti. Ji 325Lt, o gausiu tikrai paprastą ji 180Lt. (bet dar viltis neišblėso blush2.gif nežinau kaip išlaikė vienas grupiokas, jei jo vidurkis bus toks kaip mano aš šoku į 2 vietą ir GAUNU DIDŽIĄJĄ.

Na va čia ne į temą, bet kai pagalvoji geriau, runos gal ir nemelavo- bet ne tam egzaminui kaip reikėjo. Dabar stresuoju po paskutiniojo, o ne po priešpaskutiniojo. wub.gif
Atsakyti
Taip Runa neatsakė į klausimą dėl egzamino, nors galutinis rezultatas bus aiškus, kai išaiškės reikalai dėl stipendijos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 01 30, 10:42)
Taip Runa neatsakė į klausimą dėl egzamino, nors galutinis rezultatas bus aiškus, kai išaiškės reikalai dėl stipendijos...  4u.gif

Na taip išeina, kai geriau pagalvoji- tai nemelavo, bet į klausimą taip pat neatsakė. reikėjo tada man antrąją traukti. Ech gaila kad tada nežinojau. Be to sunku man dar su tom runosm. Nesuprantu aš dar atsakymų, na suprantu, kai jau po viskam būna, tada ir pagalvoju- va tiesą kalbėjo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 01 30, 11:39)
Na taip išeina, kai geriau pagalvoji- tai nemelavo, bet į klausimą taip pat neatsakė. reikėjo tada man antrąją traukti. Ech gaila kad tada nežinojau. Be to sunku man dar su tom runosm. Nesuprantu aš dar atsakymų, na suprantu, kai jau po viskam būna, tada ir pagalvoju- va tiesą kalbėjo.  ax.gif

Na taip juk ir ateina supratimas ir žinios...
Atsakyti
O juk taip norisi iš karto, kai reikia sužinoti, o ne laikui bėgant lotuliukas.gif .
Atsakyti