Neryte, tu cia rimtai? Man tam stale pati negraziausia dalis - kojos

O namu tvarkymas neuztrunka ilgai, cia juk nedidele erdve

Maximum 2 val.

Dekui visoms labai uz atsiliepimus ir nuomones. Ash realiai suvokiu,kad turiu per daug daiktu ir kad pas mane perkrauta kai kuriu akimis ir kai kurie zmones isprotetu nuo tokio daiktu kiekio, BET kiekvienas mes esam skirtingas ir kaip sakoma: jei sugebi atsispirti savo aistroms tai reishkia tai nebuvo aistra

Ash matyt shiaip priklausau tam tipui zmoniu, kurie senatvej gyvena su 10 kaciu ir turi palepeje 5 televizorius, o po ju mirties vaikai ir anukai keikiasi visa ta slamshta ishmesdami

Savo namu neisivaizduoju su maziau daiktu, nes tiesiog jie nebutu mano. Kai tuscios lentynos ar sienos ash tiesiog negaliu i jas ziureti, nes man kazko truksta

Kol vaiku neturim, leisiu sau pasimegauti daiktu gausa, kai/jei turesim, tada reikes daiktus slepti
Suprantu, kad didzioji dauguma cia yra skandinavishko interjero megejos ir skandinaviskas interjeras yra daugiau ishgrynintas, bet pvz vintage interjeru neisivaizduoju su mazai daiktu [nekalbu apie klasikinius interjerus, bet cia jau ne ta tema]. Mano interjeras su skandinavisku turi tik tiek, kad turim daiktu ish IKEA

Ash kartais pamastau, ziuredama interjeru nuotraukas internete, kaip ash irengciau savo namus turedama neribotas finansines galimybes

Retas kuris tu graziu interjeru gyventojas uzdirba minimuma ar yra vidutines klases atstovas
Barbora, aha, ne Lietuvoj mes gyvenam - UK

Man ish tiesu tai mieliausia,kad zmones kurie mane pazista, zino, kad sitie namai mano ir jie man tinka puikiai

P.S Beje, mama pasiule puikia ideja kaip paslepti ta baisu dregmes surinkeja tai turint laiko reikes pabandyt igyvendint