Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

GinCherry, keleta daikciuku priglausciau pas save wub.gif gera paziureti, bet ir man paciai perdaug daiktu, as megstu tureti (ir turiu laaabai daug), bet viska slepiu blush2.gif nemegstu daug atviru lentynu, puikiai sugalvota su knygu tapetu thumbup.gif stalo kokos labai patiko, kedes kokios grazios wub.gif pagalve su elniu wub.gif

beja, kiek laiko uztrunka namu tvarkymas kai tiek daiktu?! bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
man pas gin paziuret grazu, bet isproteciau tarp tiek daiktu. man biski visko perkrauta. pvz ant sofos nedeciau nieko su rastu, nes ir taip mirgu margu su tom pagalvem ir kita lentynos puse su knygu tapetu padarytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 12 21, 09:29)

Eglute del to, kad dirbtine? biggrin.gif Kaledai gi. Nera ji tokia baisi, kaip gali pasirodyt [bet aisku ir ne tokia gera, kokia galetu buti]  biggrin.gif Lietuvoj visada turedavom tikra,

g.gif tai tu ne Lietuvoj,taip ir maniau,neįprasta aplinka pasirodė.

Eglė, g.gif bus tų eglių irnesakyk.gif Svarbu kas po ja. biggrin.gif

Turiu draugę,kuri mėgsta visko daug ir įvairaus,ir ryškias spalvas,labai žavūs jos namai, o aš pati,viską slapstau,nors šiuo metu su tvarka pas mus sunkiai. ax.gif
Atsakyti
Neryte, tu cia rimtai? Man tam stale pati negraziausia dalis - kojos biggrin.gif O namu tvarkymas neuztrunka ilgai, cia juk nedidele erdve smile.gif Maximum 2 val. smile.gif

Dekui visoms labai uz atsiliepimus ir nuomones. Ash realiai suvokiu,kad turiu per daug daiktu ir kad pas mane perkrauta kai kuriu akimis ir kai kurie zmones isprotetu nuo tokio daiktu kiekio, BET kiekvienas mes esam skirtingas ir kaip sakoma: jei sugebi atsispirti savo aistroms tai reishkia tai nebuvo aistra smile.gif Ash matyt shiaip priklausau tam tipui zmoniu, kurie senatvej gyvena su 10 kaciu ir turi palepeje 5 televizorius, o po ju mirties vaikai ir anukai keikiasi visa ta slamshta ishmesdami smile.gif
Savo namu neisivaizduoju su maziau daiktu, nes tiesiog jie nebutu mano. Kai tuscios lentynos ar sienos ash tiesiog negaliu i jas ziureti, nes man kazko truksta smile.gif Kol vaiku neturim, leisiu sau pasimegauti daiktu gausa, kai/jei turesim, tada reikes daiktus slepti smile.gif

Suprantu, kad didzioji dauguma cia yra skandinavishko interjero megejos ir skandinaviskas interjeras yra daugiau ishgrynintas, bet pvz vintage interjeru neisivaizduoju su mazai daiktu [nekalbu apie klasikinius interjerus, bet cia jau ne ta tema]. Mano interjeras su skandinavisku turi tik tiek, kad turim daiktu ish IKEA smile.gif

Ash kartais pamastau, ziuredama interjeru nuotraukas internete, kaip ash irengciau savo namus turedama neribotas finansines galimybes smile.gif Retas kuris tu graziu interjeru gyventojas uzdirba minimuma ar yra vidutines klases atstovas smile.gif

Barbora, aha, ne Lietuvoj mes gyvenam - UK smile.gif Man ish tiesu tai mieliausia,kad zmones kurie mane pazista, zino, kad sitie namai mano ir jie man tinka puikiai smile.gif

P.S Beje, mama pasiule puikia ideja kaip paslepti ta baisu dregmes surinkeja tai turint laiko reikes pabandyt igyvendint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 21 gruodžio 2011 - 15:20
Gin, labiausiai patiko siuvinėtas staliukas. Super mintis. Patys darėt/pirkot/gavot dovanų? Visai norėčiau tokio...
Atsakyti
GinGherry interjeras atitinka jos aprangos stiliu. Jauciasi gyvenimo stiliaus vientisumas. Matosi, kad daiktai (nors ju tikrai labai daug) parinkti kruopsciai ir tarpusavy viskas deri! Nors atrodo tokie nesuderinami dalykai. Sveikinu su tikrai isskirtiniu interjeru! 4u.gif
Atsakyti
http://www_miss-desi...el-beckman.html
švediškų variantų

http://homedesign.marthastewart.com/
ir suomiškų

http://inhabitat.com/interiors/

jei mylit kas susiję su interjeru ir kūryba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 21 gruodžio 2011 - 17:42
QUOTE(Juma81 @ 2011 12 21, 16:37)
Gin, labiausiai patiko siuvinėtas staliukas. Super mintis. Patys darėt/pirkot/gavot dovanų? Visai norėčiau tokio...

Staliuka pirkom. Pati netureciau tiek kantrybes siuvineti blush-anim-cl.gif Ilgai ieskojom kavos staliuko ir kai radom si ir nusprendem pirkti, atejom kita diena ir ziurim, kad jo neber. Paskui po kokio menesio vel atsirado. Matyt ilgai niekas nepirko tai tiesiog isheme, o paskui padejo kaip naujiena. Galima ir grazesniu visokiu siuvinetu paveikslu/gobelenu pasidet po stiklu. Mes sito tarpus tarp stiklo uzpildem permatomu silikonu, jei netycia kas koki vyna ishlies smile.gif

Mantra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 12 21, 15:08)
Neryte, tu cia rimtai? Man tam stale pati negraziausia dalis - kojos biggrin.gif O namu tvarkymas neuztrunka ilgai, cia juk nedidele erdve smile.gif Maximum 2 val. smile.gif

Man ish tiesu tai mieliausia,kad zmones kurie mane pazista, zino, kad sitie namai mano ir jie man tinka puikiai smile.gif

rimtai...
as pati i naujus namus noriu senovinio apvalaus stalo arba kazko tokio kaip taviskis su stai tokiom kedem wub.gif
user posted image

wub.gif butent!
Atsakyti
http://www.lamuslenis.lt/

anglu kalba lt e-leidinys. Gal pasisemsite kokiu ideju 4u.gif
Atsakyti
GinCherry wub.gif wub.gif wub.gif Nors ir nesitikėjau skandinaviško interjero, bet labai jau laukiau namučių... to ir tikėjaus, ir daug gražių idėjų nusižiūrėjau wub.gif thumbup.gif ir labai smagu, kad net laikinus namus paverti savo namais!!!

vis grįžtu apžiūrėti tavo namučius rolleyes.gif wub.gif

o kavos staliuko idėja wub.gif oh, bus darbelio, bet lyg atsiranda minčių virtuvės staliukui...
Atsakyti
Gin, dar vienos kojos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti