Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

blackberry, super 4u.gif
Atsakyti
Oi, blackberry, kokia puikuma! Tarp daiktų jaučiasi harmonija... 4u.gif
Atsakyti

Blacberyy, labai dailu smile.gif Man ypac pagalve patiko smile.gif

O ash siandien uzsiimu viskuo tik ne tuo, kuo reiketu smile.gif Tai pafotografavau namus savo.

Musu namai

Po nuotraukom bandziau pakomentuoti kai ka, kad nerashyti temoje romanu smile.gif Kai atsikraustem cia tai butas buvo visiskai tuscias. Cia buvo tik televizorius, virtuves komplektas, mikrobangine, dregmes surinkeja ir stalas [kuris man laaaabai nepatinka] biggrin.gif Gyvenam cia - 3 men. Pirmiausia kas man cia labai nepatiko, kad lubose yra ileidziamos lemputes. Tai liudejau,kad sviestuvo jokio pasikabinti neimanoma bus, bet dbr visai ir dziaugiuosi del to, nes miegamojo zonoje ishsukom lemputes ir apsvieciam ja tik torsesu. Uz tai valgomajam drasiai galima jungti sviesa kai kazkas miega [o dienom ir rytais miega MB, nes dirba naktimis smile.gif]

Beje, stala pasilikom tik tol, kol isigysim medini, bet dabar neberandu tinkamo dydzio. Ir nors visada norejau apvalaus stalo, bet dbr pradedu mastyti apie staciakampi/kvadrata, nes maziau vietos uzima, o studio flat'e tas ypac aktualu. Pas mus labai daug visokiu deziu ir dezuciu, nes ash turiu milijona daiktu blush2.gif

Taigi, jei bus kokiu klausimu ar pastebejimu tai rashykit. Atsakysiu arba bandysiu tobulinti kazka. Labai idomi nuomone ish salies smile.gif Ne viskas tobula ir niekad taip nebus smile.gif

Atsakyti
jo labai jauku, super man asm labai grazu ir gin cherry ir blackberry tikrai chapeau !!! o plyteliu klijavimas tai visai nesudetingas darbas ant sienu dar paprasciau nei ant grindu!gal kas zinot kaip nuo vyno butelio graziai nuimti ar nuklijuoti etikete?
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 12 20, 23:30)
Blacberyy, labai dailu smile.gif Man ypac pagalve patiko smile.gif
O ash siandien uzsiimu viskuo tik ne tuo, kuo reiketu smile.gif Tai pafotografavau namus savo.

Musu namai

Turi labai gerą skonį. Tik kol kas ribotas galimybes,bet su laiku jos pasikeis mirksiukas.gif Mokėt suderint tokius įvairius daiktus ir tokį jų kiekį,reikia nemažai talento. Labai jauku. 4u.gif Gal eglė,vienintelis kliuvinys,net atrodo,kad ne tu pastatei,ir puošei g.gif
Papildyta:
QUOTE(aix2011 @ 2011 12 21, 00:54)
jo labai jauku, super man asm labai grazu ir gin cherry ir blackberry tikrai  chapeau !!! o plyteliu klijavimas tai visai nesudetingas darbas ant sienu dar paprasciau nei ant grindu!gal kas zinot kaip nuo vyno butelio graziai nuimti ar nuklijuoti etikete?

gal pamerkt į vandenį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 21 gruodžio 2011 - 08:30

Dekui, Barbora. Taip, daiktu gausa tai nesiskundziu blush-anim-cl.gif Yda cia mano, bet padaryti nieko negaliu. Drauge ateina ir sako: tavo namai kaip muziejus, noris viska apziureti, bet ash visada del visko noriu buti tikra, kad niekad nieko nepritruksiu biggrin.gif Uz tai visada baisiuosi tais, kurie turi dvi vyno taures arba dvi lekstes ir vakarelio metu nezino ka daryt smile.gif Jie aisku baisisi manim, kad gyvenam dviese, o visko sitiek turim smile.gif

Eglute del to, kad dirbtine? biggrin.gif Kaledai gi. Nera ji tokia baisi, kaip gali pasirodyt [bet aisku ir ne tokia gera, kokia galetu buti] biggrin.gif Lietuvoj visada turedavom tikra, sita pernai pirkom su kambariokais kai dar gyvenom kartu, kadangi mes paskutiniai ishsikraustem tai ir pasiemem ja. Ranka nekilo jau siemet tikra pirkti, bet gal kitamet smile.gif O puosta tai ji daugiausia konkoreziais, dziovintais apelsinais, cukriniais saldainiais ir tik keliais burbulais [ish kuriu puse dekupazuoti] plius nupurksta dirbtiniu sniegu smile.gif Na, monstriukas toks, bet vis tiek Kaledu dvasios noris smile.gif

Galimybes ribotos labiausiai del to,kad isirengta per toki trumpa laiko tarpa ir kad namai nuomoti. Maziau ribotos bus nebent tada, kai jau turesim savo namus. Jei ish vis kada turesim smile.gif Bet taip, laikui begant bus daromi pakeitimai vis tiek smile.gif

Aix, ash irgi manau,kad geriausia i vandeni pamerkti. Kai kurios labai graziai atsiklijuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Gin, labai jaukus namai 4u.gif isimylejau valgomojo kedes wub.gif
Atsakyti
Gin, labai labai man patiko.
O tos visos dėžutės su daiktais? nepamiršti kas kus.
Atsakyti

Arvile, dekui smile.gif Medziaga tai ish Ikea parduotuves. Nelabai gal tinkama kedem, nes ji labiau kaip plonas linas, bet ai...

Linn 4u.gif Zinok taip. Visos dezes ir dezutes yra uzpildytos. Viena tik tuscia, pati naujausia, kurioje tevai siuntini atsiunte, bet ir ji su laiku uzsipildys smile.gif Retai kada pamirstu, nes daugmaz zinau kur kas sudeta ir dar MB pasakineju, bet buna atveju kai daikta padedu ne ten kur priklauso arba ne ash ji padedu tai tada jau sunkiau sekasi rasti smile.gif Bet namai mazi, tai ne beda smile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif 4u.gif

Gincherry, labai jaukus namuciai 4u.gif nors galbut ne mano skonio, bet labai patiko! Nors man neretai patinka namai, kurie daaaug visokiu detaliu, smulkmenu ir t.t. bet savo namuose kazkodel stengiuos viska paslept, sukist kur nors ir pan. biggrin.gif turiu didziajam kambary atvira didele lentyna, bet tai vienintelis atviras baldas smile.gif va i miegamaji zinau, kokiu noriu lentynu - stalciuku, dezuciu, bet uzdaru.. smile.gif
Atsakyti

Mes pertvaras/stelazus pirkom atvirus del to,kad saules sviesa praeitu iki virtuves, jei butu buve uzdaros tai tada blokuotu naturalia sviesa visiskai. Cia kaip ir neturejom kito pasirinkimo. Nors visai uzdaru irgi nenoreciau,bet noreciau bent jau,kad nebutu kiauros smile.gif
Ir tikrai taip, yra zmoniu, kurie nemegsta daug daiktu ir stengiasi viska kuo labiau suslapstyti [pvz mano mama] smile.gif
Man irgi daznai buna, kad grazu, bet sau nenoreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 12 21, 12:20)

grazus namuciai,bet man per daug visokiu menkniekiu ax.gif atrode perkrauta siek tiek blush2.gif
Atsakyti