blackberry, super

Oi, blackberry, kokia puikuma! Tarp daiktų jaučiasi harmonija...

Blacberyy, labai dailu

O ash siandien uzsiimu viskuo tik ne tuo, kuo reiketu

Musu namai
Po nuotraukom bandziau pakomentuoti kai ka, kad nerashyti temoje romanu

Beje, stala pasilikom tik tol, kol isigysim medini, bet dabar neberandu tinkamo dydzio. Ir nors visada norejau apvalaus stalo, bet dbr pradedu mastyti apie staciakampi/kvadrata, nes maziau vietos uzima, o studio flat'e tas ypac aktualu. Pas mus labai daug visokiu deziu ir dezuciu, nes ash turiu milijona daiktu

Taigi, jei bus kokiu klausimu ar pastebejimu tai rashykit. Atsakysiu arba bandysiu tobulinti kazka. Labai idomi nuomone ish salies

QUOTE(GinCherry @ 2011 12 20, 23:30)
Blacberyy, labai dailu
Man ypac pagalve patiko 
Tai pafotografavau namus savo.
Musu namai

Musu namai
Turi labai gerą skonį. Tik kol kas ribotas galimybes,bet su laiku jos pasikeis

Papildyta:
QUOTE(aix2011 @ 2011 12 21, 00:54)
jo labai jauku, super man asm labai grazu ir gin cherry ir blackberry tikrai chapeau !!! o plyteliu klijavimas tai visai nesudetingas darbas ant sienu dar paprasciau nei ant grindu!gal kas zinot kaip nuo vyno butelio graziai nuimti ar nuklijuoti etikete?
gal pamerkt į vandenį
Dekui, Barbora. Taip, daiktu gausa tai nesiskundziu

Eglute del to, kad dirbtine?

Galimybes ribotos labiausiai del to,kad isirengta per toki trumpa laiko tarpa ir kad namai nuomoti. Maziau ribotos bus nebent tada, kai jau turesim savo namus. Jei ish vis kada turesim

Aix, ash irgi manau,kad geriausia i vandeni pamerkti. Kai kurios labai graziai atsiklijuoja

Gin, labai jaukus namai
isimylejau valgomojo kedes

Gin, labai labai man patiko.
O tos visos dėžutės su daiktais? nepamiršti kas kus.
O tos visos dėžutės su daiktais? nepamiršti kas kus.
Arvile, dekui

Linn

aciu
Gincherry, labai jaukus namuciai
nors galbut ne mano skonio, bet labai patiko! Nors man neretai patinka namai, kurie daaaug visokiu detaliu, smulkmenu ir t.t. bet savo namuose kazkodel stengiuos viska paslept, sukist kur nors ir pan.
turiu didziajam kambary atvira didele lentyna, bet tai vienintelis atviras baldas
va i miegamaji zinau, kokiu noriu lentynu - stalciuku, dezuciu, bet uzdaru..

Gincherry, labai jaukus namuciai

Mes pertvaras/stelazus pirkom atvirus del to,kad saules sviesa praeitu iki virtuves, jei butu buve uzdaros tai tada blokuotu naturalia sviesa visiskai. Cia kaip ir neturejom kito pasirinkimo. Nors visai uzdaru irgi nenoreciau,bet noreciau bent jau,kad nebutu kiauros

Ir tikrai taip, yra zmoniu, kurie nemegsta daug daiktu ir stengiasi viska kuo labiau suslapstyti [pvz mano mama]

Man irgi daznai buna, kad grazu, bet sau nenoreciau

QUOTE(GinCherry @ 2011 12 21, 12:20)
grazus namuciai,bet man per daug visokiu menkniekiu