GinCherry, smagiai pasivaikščiojau!
O mūsų namai totaliai priešingi, bet kaip smagu, kai namai atspindi žmones ir yra su stilium, netgi nesvarbu, kokiu. Labai tikiuosi, kad pavyks pasiekti savo viziją.
O aš su savo marazmais toliau... vakar pradėjo montuoti virtuvę, nespėjo (nors patys buvo tikri, kad padarys) šiandien negalėjo, tai lieka ryt. jau dabar matosi, ką reikės taisyti, ar mums ar meistrams, dar nežinia. Bet per šį remontą, jau ne kartą susidūrėm su tuo, jog meistrai priima užsakymą pagal mūsų norus, o padaro pagal save. Galva kaip smėlio pripilta, taip viskas ilgai tęsiasi.. ir ką ne patys darom, tai vis drebam, kad būtų gerai. Gal tie mūsų norai, kažkokie nesveiki...
QUOTE(Lachesė @ 2011 12 22, 19:03)
GinCherry, smagiai pasivaikščiojau!
O mūsų namai totaliai priešingi, bet kaip smagu, kai namai atspindi žmones ir yra su stilium, netgi nesvarbu, kokiu. Labai tikiuosi, kad pavyks pasiekti savo viziją.
O aš su savo marazmais toliau... vakar pradėjo montuoti virtuvę, nespėjo (nors patys buvo tikri, kad padarys) šiandien negalėjo, tai lieka ryt. jau dabar matosi, ką reikės taisyti, ar mums ar meistrams, dar nežinia. Bet per šį remontą, jau ne kartą susidūrėm su tuo, jog meistrai priima užsakymą pagal mūsų norus, o padaro pagal save. Galva kaip smėlio pripilta, taip viskas ilgai tęsiasi.. ir ką ne patys darom, tai vis drebam, kad būtų gerai. Gal tie mūsų norai, kažkokie nesveiki...
Man irgi patinka tokie namai, kurie atspindi žmones, jų charakterius...
Lachese, manau tiesiog meistrai negirdi kas jiems sakoma ir kartais jiems atrodo, kad jie geriau žino už užsakovus, juk tai JIE MEISTRAI. Bet jie nepagalvoja, kad kartais užsakovas žino daugiau už juos ir plius nuo to kaip jie pagamins baldus gali priklausyt žmonių gyvenimo kokybė. Manau visi jūsų norai sveiki, tik nevisi gali juos įgyvendint

QUOTE(ValSve @ 2011 12 22, 18:24)
Man irgi patinka tokie namai, kurie atspindi žmones, jų charakterius...
Lachese, manau tiesiog meistrai negirdi kas jiems sakoma ir kartais jiems atrodo, kad jie geriau žino už užsakovus, juk tai JIE MEISTRAI. Bet jie nepagalvoja, kad kartais užsakovas žino daugiau už juos ir plius nuo to kaip jie pagamins baldus gali priklausyt žmonių gyvenimo kokybė. Manau visi jūsų norai sveiki, tik nevisi gali juos įgyvendint

taip, taip... tie meistrai visada viską geriau žino.. bet juk galima patarti, o ne daryti pagal save

Lachese, gal nauju nuotraukyčių yra? irgi labai laukiamos

ačiū už paramą
Ir saviškį nervuoju ir pati nervuojuosi. Bet jis auksinis, dėl ramybės mano net grindis pats perklojo... taip susigraudinau, kai pamačiau, kaip gražiai sudėjo (atvežė mums naujas vietoje tų brokuotų), o tie gyvatės, tokius pinigus ima ir belekaip daro.
Foto, matyt, bus jau po švenčių, važiuosime savaitei pakeisti aplinką.

Ir saviškį nervuoju ir pati nervuojuosi. Bet jis auksinis, dėl ramybės mano net grindis pats perklojo... taip susigraudinau, kai pamačiau, kaip gražiai sudėjo (atvežė mums naujas vietoje tų brokuotų), o tie gyvatės, tokius pinigus ima ir belekaip daro.
Foto, matyt, bus jau po švenčių, važiuosime savaitei pakeisti aplinką.
g cherry o man viskas labai harmoninga, va cia ir yra tikras sugebejimas kai zmogus su minimum biudzetu pasirado labai originaliai ir super jaukiai ,o ne tie kurie su max biudzetu sugeba tik prastai nusikopijuoti zurnalu paveiksliukus, o savo nei sirdies, nei ideju ju namuose buna TIK 0000
taip ir lieka tik prastos kopijos ir jokio jaukumo
!

Užsukau palinkėti gražių švenčių mieloms šio forumo kūrėjoms
Tik neišimkite sudėtų nuotraukų, nes prabėgom pamačiau, kad aptarinėjate naujai atsiradusius namučius, bet visiškai neturiu laiko paskaityti ir pažiūrėti...
Kalėdiniai rūpėstėliai
Čia mano namų palinkėjimas - kad šventės atneštų įkvėpimą, kuris neišblės per visus ateinančius metus.

prašom žiūrėti tik į vainiką, nemoku photoshopint nuotraukų

Tik neišimkite sudėtų nuotraukų, nes prabėgom pamačiau, kad aptarinėjate naujai atsiradusius namučius, bet visiškai neturiu laiko paskaityti ir pažiūrėti...

Kalėdiniai rūpėstėliai

Čia mano namų palinkėjimas - kad šventės atneštų įkvėpimą, kuris neišblės per visus ateinančius metus.

prašom žiūrėti tik į vainiką, nemoku photoshopint nuotraukų

QUOTE(Nerytė @ 2011 12 21, 19:18)
as pati i naujus namus noriu senovinio apvalaus stalo arba kazko tokio kaip taviskis su stai tokiom kedem

mm

gražių, šiltų , jaukių švenčių visom

miig, nesu maciusi, bet kuo jos blogai atrodys prie staltieses ir graziai padengto stalo? juk tai tik keli kartai metuose, manau del sios priezasties nevertetu atsisakyti sio pirkinio
yra i ka akis paganyti

yra i ka akis paganyti
Sveikos, pamenu, kazkurioje is ankstesniu temu kalbejote apie tarpininkes siustis tapetus ar plyteles is UK berods. Gal kuri bande siustis tapetus is JAV? Ar apsimoka? Man reiktu 2-3 ruliuku.
kokia tyluma cia
o as ateinu pasiguosti, vis nerandam staliuko niekur balto, svetainei

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 05, 10:14)
kokia tyluma cia

aga, net nejauku

na o jei imtis perdažyt kokį?
o aš kelinta diena vaikštau su mintimis apie tai kaip padaryti interjerą kuo fotogeniškesnį. gal turit kokių pastebėjimų ką daryt arba nedaryt vardan to. gal padiskutuokim? pas mus čia ne viena nuolat pafotkinanti juk yra

pas mus nuo šiandien oficialiai pradedamas vidaus įrenginėjimas. pabuvo vyras nuo gruodžio vidurio namuose, tai dar kartelį peržiūrėjome, patikslinome sienas vidines, dėl šildymo galutinai sutarėm... ojojoi, dabar jau man darbymetis greit prasidės

labukas, su naujais
aš irgi kas dieną patikrinu, kaip gyvenat
čia tylu, o Klaipėdoje toks vėjas trankosi, kad net dužio signalizacija suveikė.
Baltų staliukų labai labai gražių turi kėdžių centras, jie užsako iš katalogų, mes ten dairėmės, tik kaina didoka pasirodė.
inc, o reikia, kad būtų fotogeniškas pats interjeras kaip visuma, ar reikia vietelių kaip fono kitiems daiktams fotografuoti?
Man atrodo, kad vienas pagrindinių dalykų yra apšvietimas, po to kompozicija (jau pačios nuotraukos) ir aplinkos stilius, kad derėtų su objektu.

aš irgi kas dieną patikrinu, kaip gyvenat

Baltų staliukų labai labai gražių turi kėdžių centras, jie užsako iš katalogų, mes ten dairėmės, tik kaina didoka pasirodė.
inc, o reikia, kad būtų fotogeniškas pats interjeras kaip visuma, ar reikia vietelių kaip fono kitiems daiktams fotografuoti?
Man atrodo, kad vienas pagrindinių dalykų yra apšvietimas, po to kompozicija (jau pačios nuotraukos) ir aplinkos stilius, kad derėtų su objektu.