QUOTE(ooo @ 2011 12 02, 22:57)
as irgi geriu alu.
nors savaite mmm veluoja, bet jau ne pirma karta, matyt nuo streso, bo labai daug jo apturejau paskutines savaites laikotarpyje...
maniskiui vaistus leidzia, skundziasi, kad skauda

o man kazkodel sypsena kelia :0 jis gi tik po 1 ukola i sikna gauna per diena, o as esu 6/d atlaikius ir dar 2 i vena/d.
viso per 10 dienu 80 ukolu, tai as jau uzsigrudinusi
joooo, o uz ka tave taip subade? man kazkaip nuo streso mmm nedingsta. Ir apskritai, nelabosios galetu bent jau uzveluoti. nifiga. visada laiku, visada pagal laikrodi. rrr... NT nesidarei?
as tai meciau visus planavimus. ir taip pat meciau mmm kalendoriu. nebeidomu man. tai kada turi nelabosios parsivilkti as nezinau.
QUOTE(*River* @ 2011 12 03, 00:06)
perskaiciau pirma sakini ir uzsimaniau alaus, bet tingiu keltis is lovos.
Mano vyras tai labai kantrus tuo atzilgiu, kazkada pati leidau jam i uzpakali, visas buvo melynas, daktaras nes suktelejo pakraupes kai pamate ir iskart pakeite vaistus i geriamus

O taip kantriai pries tai man rode ir aiskino kaip ten reikia suleisti, na nepavyko jam manes paversti med. sesute
che, jeigu as uzsimanyciau alaus, a atsikelciau. man labai Alyno patinka, jis toks kvepiantis ir skanus....
as pradejau vyrui svirksti kai jis uzsiprase injekcijos i uzpakali, ten kazkokie skystieji vitaminai, tai as cierka pakeliau, alumi apsislifavau ir ka dejau jam i s***ne... Jis net nepajuto, o as pagavau kazkoki neapsakoma kaifa - badyti savo vyra. kas kart suleisdama jam vitaminus ar vaistus, galvoju - cia tau uz viska
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.