Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF... O gal poilsis?

QUOTE(Maidenana @ 2011 12 01, 22:37)
O musu reikalai niekaip. Nieko nebedarom. Jokiu planu, jokiu vilciu, i ND vis dar ziureti negalime. Tiesiog gyvename, bandome spresti problemas eilines gyvenimiskas ir viskas. O as dabar is viso - geriu alu. Juk galiu sau leisti.

Na nieko blogo ir atsipalaiduoti, pailseti (aisku ne taip kaip mes - 5 metus is viso nieko nebandem daryti blush2.gif )
As irgi geriu alu biggrin.gif Juk su antibais turbut nebus galima.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 01, 21:37)
Su tavo vyru turtu ir tavo PRL - is pirmo karto iseis. pamatysi.

O as dabar is viso - geriu alu. Juk galiu sau leisti.

irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif jungiuos prie jūsų, merginos, su pora čerkų pipirinės baciloms išbaidyti ir einam su kate miegot user posted image
labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 gruodžio 2011 - 21:53
as irgi geriu alu.
nors savaite mmm veluoja, bet jau ne pirma karta, matyt nuo streso, bo labai daug jo apturejau paskutines savaites laikotarpyje...
maniskiui vaistus leidzia, skundziasi, kad skauda smile.gif o man kazkodel sypsena kelia :0 jis gi tik po 1 ukola i sikna gauna per diena, o as esu 6/d atlaikius ir dar 2 i vena/d.
viso per 10 dienu 80 ukolu, tai as jau uzsigrudinusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 12 02, 22:57)
as irgi geriu alu.
nors savaite mmm veluoja, bet jau ne pirma karta, matyt nuo streso, bo labai daug jo apturejau paskutines savaites laikotarpyje...
maniskiui vaistus leidzia, skundziasi, kad skauda smile.gif o man kazkodel sypsena kelia :0 jis gi tik po 1 ukola i sikna gauna per diena, o as esu 6/d atlaikius ir dar 2 i vena/d.

perskaiciau pirma sakini ir uzsimaniau alaus, bet tingiu keltis is lovos.

savaite veluoja, oho, ar bent bandei daryti testa? Neseniai paskaiciavau, kad per 3 metus man tik viena karta velavo mmm ir tik 3-4 dienom ir tai per pacius vasaros karscius - turbut ta menesi net neivyko ovuliacija. O daugiau nebuvo net progu pasvajoti, o gal vis delto... stebuklas... rolleyes.gif Pagalvojau, kad aplamai tik pirmaisiais bandymu metais esu dariusi NT (ir nekenciu ju iki siol).

80 ukolu, ziauru, uz ka tau taip?
Mano vyras tai labai kantrus tuo atzilgiu, kazkada pati leidau jam i uzpakali, visas buvo melynas, daktaras nes suktelejo pakraupes kai pamate ir iskart pakeite vaistus i geriamus lotuliukas.gif O taip kantriai pries tai man rode ir aiskino kaip ten reikia suleisti, na nepavyko jam manes paversti med. sesute lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 12 02, 22:57)
as irgi geriu alu.
joooo, o uz ka tave taip subade? man kazkaip nuo streso mmm nedingsta. Ir apskritai, nelabosios galetu bent jau uzveluoti. nifiga. visada laiku, visada pagal laikrodi. rrr... NT nesidarei?
as tai meciau visus planavimus. ir taip pat meciau mmm kalendoriu. nebeidomu man. tai kada turi nelabosios parsivilkti as nezinau.

QUOTE(*River* @ 2011 12 03, 00:06)
perskaiciau pirma sakini ir uzsimaniau alaus, bet tingiu keltis is lovos.

Mano vyras tai labai kantrus tuo atzilgiu, kazkada pati leidau jam i uzpakali, visas buvo melynas, daktaras nes suktelejo pakraupes kai pamate ir iskart pakeite vaistus i geriamus  lotuliukas.gif O taip kantriai pries tai man rode ir aiskino kaip ten reikia suleisti, na nepavyko jam manes paversti med. sesute  lotuliukas.gif
che, jeigu as uzsimanyciau alaus, a atsikelciau. man labai Alyno patinka, jis toks kvepiantis ir skanus....

as pradejau vyrui svirksti kai jis uzsiprase injekcijos i uzpakali, ten kazkokie skystieji vitaminai, tai as cierka pakeliau, alumi apsislifavau ir ka dejau jam i s***ne... Jis net nepajuto, o as pagavau kazkoki neapsakoma kaifa - badyti savo vyra. kas kart suleisdama jam vitaminus ar vaistus, galvoju - cia tau uz viska biggrin.gif
Atsakyti
liepiau saviskiui NT nupirkt, sakaiu, kad po to pagal taisykle, turetu prasidet. ir akurat - ryte testas, vakare - laba diena...
o ukolai kai atkritau su plauciu uzdegimu. siaip sergant plauciu uzdegimu jau buvau gavusi 40...
nu tai per du menesius 120 viso... siknoj liko guzai ir duobes po to, jokie sildymai nepadejo...tai 10 ukoliuku per 10 dienu man dabar sypsena kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 03, 14:42)
as pradejau vyrui svirksti kai jis uzsiprase injekcijos i uzpakali, ten kazkokie skystieji vitaminai, tai as cierka pakeliau, alumi apsislifavau ir ka dejau jam i s***ne... Jis net nepajuto, o as pagavau kazkoki neapsakoma kaifa - badyti savo vyra. kas kart suleisdama jam vitaminus ar vaistus, galvoju - cia tau uz viska  biggrin.gif

Ojezau, kaip norėčiau ir aš savajam thumbup.gif irgi už viską, nes jam visam šitam sudėtingam kely apart malonumo(čia prieš ivf lotuliukas.gif ) nieko daugiau ir neteko patirt biggrin.gif
Ot žiauri aš darausi doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Keliu temą į viršųsmile.gif Žiūriu, vėl visos plepa IUI skyrelyje ir pan.smile.gif
Kaip gyvenam?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 12 09, 11:58)
4u.gif
Keliu temą į viršųsmile.gif Žiūriu, vėl visos plepa IUI skyrelyje ir pan.smile.gif
Kaip gyvenam?

4u.gif
Naujas ciklas, naujos viltys smile.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(KittyKitty @ 2011 12 09, 12:58)
4u.gif
Kaip gyvenam?

Mes geriam antibus, dar 10 dienu liko. O poveiki anksciausiai suzinosim tik kovo viduryje verysad.gif Kazkokios pesimistines nuotaikos man uzejo... Netikiu, kad kas nors pageres. Pradejau dometis del isivaikinimo, buciau jau seniai isivaikinusi, bet vyras nenoredavo (jam donoro variantas buvo labiau priimtinas), bet pastaruoju metu vyras jau sutinka, kad ir ivaikinta myletu ir augintu kaip savo. Tik biurokratines kliutys siek tiek gasdina, na ir labai noretusi auginti vaikeli nuo pat gimimo, o isivaikinti tokio tikrai nepavyktu...

O kaip tu KittyKitty, ka veiki, ka galvoji?

QUOTE(maika @ 2011 12 09, 13:24)
4u.gif
Naujas ciklas, naujos viltys smile.gif

4u.gif Ar planuojat ka nors daryti (IUI, tyrimus ar pan.)?

Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 12 09, 14:47)
4u.gif Ar planuojat ka nors daryti (IUI, tyrimus ar pan.)?

Kaip gyd. pasakys ax.gif Norėčiau IUI, bet gal teks dar pasityrinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 12 09, 15:47)
(jam donoro variantas buvo labiau priimtinas), bet pastaruoju metu vyras jau sutinka, kad ir ivaikinta myletu ir augintu kaip savo. Tik biurokratines kliutys siek tiek gasdina, na ir labai noretusi auginti vaikeli nuo pat gimimo, o isivaikinti tokio tikrai nepavyktu...

o kodel nenorit pabandyti su donoro pagalba?atsiprasau, kad klausiu kaip suprantu pas jus pas vyra problemos?
Atsakyti