Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF... O gal poilsis?

QUOTE(KittyKitty @ 2011 11 29, 12:39)
Ok, tai dabar man pasakyk. Mano vyrui daryti hormonų tyrimai, buvo viskas ok. Jokių ten padidėjusių  estrogenų. Ž skyrė tamoxi šiaip, tiesiog dėl to, kad mažas kiekis. Tamoxis nepadėjo. Net ir kiekis ne super jau ten padidėjo, nekalbant apie rezultatą. Tai ar reikia to gonalio? Labai abejoju..
O pasėlį tada reikia organizuotis.

Matai, jeigu pas jus ne hormonai, tada zaraza. Nes jeigu vyras turi nors kiek spermatozoidu, reiskia, spermatogeneze vyksta. Sintetinio testosterono jis tikrai negere, todel yra vaisingas. Pvz, kiaulyte vaikysteje, persalymas jaunysteje, prostatitas pries 10 metu - visos tos zarazos sedi paselyje ir isgydzius ta, viskas pagereja. O gonalis - na, kol kas beprasmiska ji pirkti. paselis pigiau atseis.
Atsakyti
Maidenana, o kaip paimamas tas paselis is prostatos? Ir kiek mazdaug ji kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2011 11 29, 14:21)
Maidenana, o kaip paimamas tas paselis is prostatos? Ir kiek mazdaug ji kainuoja?

Man atrodo gydytojas daro prostatos masaza, ten issiskiria sekretas, ta sekreta 'pagauna' ir ji tyria. O kaina, kiek pamenu tai apie 80 lt.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 29, 13:22)
gavau savo tyrimų rezultatus
PRL 175 (59-619), prieš 1,5 mėn buvo 900
TTH 0,333 (0,55-4,78), prieš 1,5 mėn buvo 2,029
o, kaip tiroksinas mane paveikė blink.gif pagal prl geriausias laikas pastoti, o pagal tth persileisti doh.gif įdomu, ką rytoj endokrinologė pasakys. turbūt kad prl buvo momentinis, o su tth prisidrbau.

nieko neišmanau apie hormonus, bet tikiuosi, kad nebus nieko blogo ir tą TTH pakelsi 4u.gif be to, labai nedaug nepasiekia normos, gal nieko tokio?

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 29, 13:23)
Matai, jeigu pas jus ne hormonai, tada zaraza. Nes jeigu vyras turi nors kiek spermatozoidu, reiskia, spermatogeneze vyksta. Sintetinio testosterono jis tikrai negere, todel yra vaisingas. Pvz, kiaulyte vaikysteje, persalymas jaunysteje, prostatitas pries 10 metu - visos tos zarazos sedi paselyje ir isgydzius ta, viskas pagereja. O gonalis - na, kol kas beprasmiska ji pirkti. paselis pigiau atseis.

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 29, 14:55)
Man atrodo gydytojas daro prostatos masaza, ten issiskiria sekretas, ta sekreta 'pagauna' ir ji tyria. O kaina, kiek pamenu tai apie 80 lt.

OK, įtikinai. Kur taviškis darėsi? Pas Ž?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 11 29, 17:48)
nieko neišmanau apie hormonus, bet tikiuosi, kad nebus nieko blogo ir tą TTH pakelsi 4u.gif  be to, labai nedaug nepasiekia normos, gal nieko tokio?
OK, įtikinai. Kur taviškis darėsi? Pas Ž?

Zuzlai 1 vnt TTH truksta. PRL superinis pastoti.

VK klaipedoje. Tiesiog pridave tyrima ir nese savo paprastam (bet labai geram ir dirbanciam taip pat S klinikoje) urologui. Tas israse antibiotikus. Pries Z pasidarem dar karta ir jau buvo svaru, isgydyta zaraza. Nesem ir ta ir ana tyrima. tada iskamantinejus MV isaiskejo visa esmine beda, bet paselis taip pat blogas pirmai buvo. Tai viska kartu pagydzius ir sudejus gavome nuostabuji 56 mln rezultata su 90% judrumu, taciau mano tirstas kraujas ir aukstas PRL viska sugadino 2 kartus per 3 menesius.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 11 29, 16:48)
nieko neišmanau apie hormonus, bet tikiuosi, kad nebus nieko blogo ir tą TTH pakelsi 4u.gif  be to, labai nedaug nepasiekia normos, gal nieko tokio?

aha, aš jį tiroksinu žeminau ir štai - prisižeminau. jaučiu rytoj endokrinologė už galvos susiims.

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 29, 17:50)
Zuzlai 1 vnt TTH truksta. PRL superinis pastoti.

žinau. problema tame, kad problema vis dėlto ne tame, t.y. prieš tai galvojau, kad negaliu pastoti dėl pakilusio prl, o dabar... trūkt už vadžių, vėl iš pradžių. nu gal vaisingumo spec. ką nors pamatys, be GN neišsisuksiu. tik į bak'ą registuotis jau per vėlu, rytoj 19CD.
Atsakyti
bevielis interneto ryšys kenkia spermai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 29, 20:13)
aha, aš jį tiroksinu žeminau ir štai - prisižeminau. jaučiu rytoj endokrinologė už galvos susiims.
žinau. problema tame, kad problema vis dėlto ne tame, t.y. prieš tai galvojau, kad negaliu pastoti dėl pakilusio prl, o dabar... trūkt už vadžių, vėl iš pradžių. nu gal vaisingumo spec. ką nors pamatys, be GN neišsisuksiu. tik į bak'ą registuotis jau per vėlu, rytoj 19CD.
registruokis tik. Ka tu zinai, ka tau paskirs? kaip tik. ciklo pradzioje registruojasi tik tada, kai stimuliacijas pradeda, ten tas svarbus dalykas, o kitais klausimais - tinka bet kokia diena. Dar spesi ryt onkocitologini priduoti, jeigu nesi pridavusi.

QUOTE(zuzla @ 2011 12 01, 09:38)

nu taip. juk kaista kompas ant keliu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 01, 10:46)
registruokis tik

Dar spesi ryt onkocitologini priduoti, jeigu nesi pridavusi.

nu taip. juk kaista kompas ant keliu.

tai kad vakar pradėjo gerklę skaudėt, jaučiu ir tempos turiu, tai jau lauksiu naujo ciklo.

rugsėjį pridavus.

tai kaip tik akcentuojama, kad dėl kaitimo ne tiek blogėja sperma, kiek dėl elektromagnetinių bangų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 gruodžio 2011 - 11:01
QUOTE(zuzla @ 2011 12 01, 12:00)
tai kad vakar pradėjo gerklę skaudėt, jaučiu ir tempos turiu, tai jau lauksiu naujo ciklo.

rugsėjį pridavus.

tai kaip tik akcentuojama, kad dėl kaitimo ne tiek blogėja sperma, kiek dėl elektromagnetinių bangų.

tu kaip tik planuokis kol sergi. Organizmas nepriestaraus ir nekovos su nestumu. Juk Olialia pastojo serganti. Ir gydytoja jai patvirtino.
As jau savaite be masinos ir jauciuosi jau arciau liaudies - marsrutiniai, pestute, panesti maisus is parduotuves.. g.gif irgi persalau, kaip supratau. Tas vejas kazkoks keistas. Orai kaip ir silti, bet tas jurinis vejas kazkoks... itartinas. Vakar pedinau per visa miesta. isvada - klp kiaurai pereinama pestute per 1,5 val.

aj, ta sperma is viso - nuo visko blogeja. gleznas sutverimas toks. tai nuo bangu, tai nuo vaistu, tai nuo pirciu, tai nuo dar dievai zino ko... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 01, 19:45)
tu kaip tik planuokis kol sergi. Organizmas nepriestaraus ir nekovos su nestumu. Juk Olialia pastojo serganti. Ir gydytoja jai patvirtino.

vo, tai tegu natūraliai užkimba biggrin.gif prl normoj, pirmyn! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 01, 20:58)
vo, tai tegu natūraliai užkimba biggrin.gif prl normoj, pirmyn! doh.gif

Zuzla,pas kokia endokrinologe tu vaikstai? ax.gif
Atsakyti