Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF... O gal poilsis?

QUOTE(zuzla @ 2011 12 01, 20:58)
vo, tai tegu natūraliai užkimba biggrin.gif prl normoj, pirmyn! doh.gif

o kodel gi ne? kiek milijonu pas vyra?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 12 01, 20:03)
Zuzla,pas kokia endokrinologe tu vaikstai?  ax.gif

nevaikštau irnesakyk.gif 3 kartus buvau, šiaip nemanau, kad ji talkova pastojimo klausimais, bet tyrimus visus reikalingus paskyrė. Vilkelienė
ji mane gi ir pas neurologą nusiuntė, tai ten sužinojau, kad mano dešinės pusės refleksai aukštesni doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ka, gavom visus tyrimu atsakymus, pas vyra rado zaraza ir prostatos paselyje, ir is paprasto tepinelio. As irgi issityriau ir pas mane rado dar ir ureaplazma. Pas vyra jos nerado, bet gyd. sake, kad jei yra pas mane, tai yra ir pas ji. O pries 8 metus, kai vyras tyresi tas ...plazmas, specialiai klausiau gyd. ar nereiketu ir man issitirti - sake, kad ne, uztenka vyro. Pas ji ir tada nieko nerado, o pas mane gal butu surade ir butu seniai viska isgyde... Dar perziurejusi visus senus tyrimus pamaciau, kad prostatos paselis jam isvis niekada nebuvo darytas (tik spermos paselis). Ot ir pasitikek tais gydytojais. (Geriausias tai buvo tas pernykstis, is VK, nepadare nei vieno tyrimo (nors mes ir klausem, ar nereiketu) ir israse profertilio schmoll.gif )

Dabar pora savaiciu nuodysimes antibais, sausio vidury reikes persitestuoti. Spermograma patare kartoti tik po 3 men. Lauksim stebuklo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 01, 20:07)
o kodel gi ne? kiek milijonu pas vyra?

http://www.supermama...?...6636&st=516
blem, bučiau žinojus, kad taip gausis su tuo prl, bučiau bent OT dariusi, o dabar net nežinau kada mmm tikėtis mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2011 12 01, 20:12)
Dabar pora savaiciu nuodysimes antibais, sausio vidury reikes persitestuoti. Spermograma patare kartoti tik po 3 men. Lauksim stebuklo  biggrin.gif

tik nepamirškit visą šį laiką iki pakartotinų tyrimų saugotis, nes vienas gali išgyti, kitas ne, ir bus pasaka be galo.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 01, 21:22)
tik nepamirškit visą šį laiką iki pakartotinų tyrimų saugotis, nes vienas gali išgyti, kitas ne, ir bus pasaka be galo.

Nu labai keista bus saugotis, jau seniai pamirsom, kas tai yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 12 01, 20:36)
Nu labai keista bus saugotis, jau seniai pamirsom, kas tai yra  biggrin.gif

na, keista ne keista, bet reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 12 01, 21:12)
Sveikos,

Dabar pora savaiciu nuodysimes antibais, sausio vidury reikes persitestuoti. Spermograma patare kartoti tik po 3 men. Lauksim stebuklo   biggrin.gif

nu pagaliau radot kazkokia zaraza, kuria galima gydyti. Tai gero gydymosi ir kad tik tiek tereiketu.

QUOTE(zuzla @ 2011 12 01, 21:22)
http://www.supermama...?...6636&st=516
blem, bučiau žinojus, kad taip gausis su tuo prl, bučiau bent OT dariusi, o dabar net nežinau kada mmm tikėtis mastau.gif

a, nu jo. ispudingas turtas. O kas trukdo pasidaryti OT? Arba pasimatuoti BT.

p.s. pfffff, katinai baigia vienas kita sudraskyti, sienomis jau begioja, kuprines jau velniai zino kur nuo ju lakstymo, riksmas bute nebenormalus, o as sedziu ir rasau komentara. galviju, kol jie nepasidraskys - tol nesusidraugaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 gruodžio 2011 - 20:44
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 01, 20:42)
a, nu jo. ispudingas turtas

O kas trukdo pasidaryti OT? Arba pasimatuoti BT.

čia prieš du metus, nežinia, kaip dabar, reiks ait išsitirt, nors jei planuosim IUI, tai tada viską ir pamatys, ane? g.gif pinigų sutaupysiu..

oi ne, BT ne man, ji gi nuo daugybės veiksnių priklauso: "BT gali pakilti nuo stresų, nuovargio, netgi pasimylėjimo iš vakaro, net ir nedidelio kiekio alkoholio, kelionių, miego režimo pakeitimo, ligos...."
OT rodo testinę neryškią, ir suprask kad nori - užpraeitą ciklą pasakyčiau, kad LH kyla, o pagal praeitą ciklą - jau praėjo. be to šian labai daug skysčių gėriau, maniau, kad tempos turiu, o va dabar pamatavau - 37,1. žodžiu, reiks rytoj pakartot. ir ne 21 val doh.gif

p.s.: testinė beveik tokia pat ryški kaip kontrolinė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 gruodžio 2011 - 21:05
QUOTE(zuzla @ 2011 12 01, 21:52)
p.s.: testinė beveik tokia pat ryški kaip kontrolinė g.gif

tai uz 36-48 valandu bus O. Testine ryskeja IKI O. Ne O metu. Daryk. -yte.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 01, 21:29)
tai uz 36-48 valandu bus O. Testine ryskeja IKI O. Ne O metu. Daryk. -yte.

vyras rytoj naktį grįžta. nu kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 01, 21:42)
nu pagaliau radot kazkokia zaraza, kuria galima gydyti. Tai gero gydymosi ir kad tik tiek tereiketu.

Na aciu. Gydytojas tai labai optimistiskai buvo nusiteikes, jam atrodo, kad judrumas tikrai turetu smarkiai pagereti. As tai kazkaip net nebedristu svajoti, kad pageres tiek, kad uztektu IUI ax.gif

O kaip pas jus reikalai? Kada suzinosite, kaip veikia tas gonalis? Nors pagal tai, ka rasei apie vyro turta, man atrodo, kad jus ir naturaliai pastoti turite neblogus sansus. Linkiu, kad taip ir atsitiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 01, 22:30)
vyras rytoj naktį grįžta. nu kaip tik.
o, nu super. ryt pakartok OT. Juos kazkaip keleta kartu per diena reikia daryti.. Su tavo vyru turtu ir tavo PRL - is pirmo karto iseis. pamatysi.

QUOTE(*River* @ 2011 12 01, 22:31)
Na aciu. Gydytojas tai labai optimistiskai buvo nusiteikes, jam atrodo, kad judrumas tikrai turetu smarkiai pagereti. As tai kazkaip net nebedristu svajoti, kad pageres tiek, kad uztektu IUI  ax.gif

O kaip pas jus reikalai? Kada suzinosite, kaip veikia tas gonalis?  Nors pagal tai, ka rasei apie vyro turta, man atrodo, kad jus ir naturaliai pastoti turite neblogus sansus. Linkiu, kad taip ir atsitiktu  4u.gif

Tikrai pageres. MV irgi gyde prostatos paselio zaraza. tai tkrai pagerejo ir gana zenkliai.

O musu reikalai niekaip. Nieko nebedarom. Jokiu planu, jokiu vilciu, i ND vis dar ziureti negalime. Tiesiog gyvename, bandome spresti problemas eilines gyvenimiskas ir viskas. O as dabar is viso - geriu alu. Juk galiu sau leisti.
Atsakyti