Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF... O gal poilsis?

QUOTE(*River* @ 2011 11 23, 18:46)
Mums irgi sake daryti prostatos. Anksciau buvo daryta ir tas, ir tas, bet sitas gyd. sake, kad is spermos paselio daznai nieko nepasimato, nebent jau buna puliai ir pan.

Teks gerti tuos antibus, nes kitaip isvis neaisku ka daryti. Kaip nervina tas laukimas  verysad.gif  Sitoje situacijoje jauciuosi visai bejege, priklausoma nuo kitu. Na vis dar neprarandu vilties, gal iki 40 m. pavyks kaip nors padaryti ir pagimdyti vaika  smile.gif O kazkada svajojau apie didele seima  doh.gif

darykite paseli, tikekimes, kad tik ten beda tunoja, tai po kazkiek menesiu jau nestuke vaiksciuosi.
nu jo... mes irgi svajojome 4-5 vaikus tureti. visas viltis sudejau i S, kad bent jau 2 butu, bet matai, kokia fiasko mane aplanke. vat ir planuok, zmogau.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 11 23, 17:16)
Kai issiaiskinsi, kokius vaistus jam paskyre ir nuo ko, parasyk, gal ir mums pravers  smile.gif
Na siaip tikrai atrodo, kad turetu IUI uztekti...

vaistus tai jam ne spermai gerint paskyre, o priesuzdegiminius kazkokius, nes sake, kad matyt po vejaraupiu liekamieji reiskiniai liko, kazkas su audiniai - nu papasakot ka gydytojas sake, negalejo, tai ir jums perpasakot negaliu doh.gif lotuliukas.gif
zodziu, po tu vaistu suvartojimo tik normalia spermogram a darys ir ziures, ka toliau daryt - gal tiek ir tereiks, kad pradetu eiti i pagerejima.
tada keliausi as daryt GN, bo niekada gyvenime nebuvau pastojus, tai nezinau kiausintakiu bukles.
o vaiku tai jo - pas mane planuose trys buvo, bet kazkaip vienu metu visu triju tai gal nereikia, uzteks dvynuku biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 lapkričio 2011 - 09:04
susimasciau po Maidenanos klausimo, ar buvau kada pastojusi. kadangi jau du metai lakstau po gydytojus tuo reikalu, du metai tikiuosi, tai HCG reguliariai darydavausi. praejusiu metu spali radau tyrimo atsakyma 2,71, norma raso maziau nei 5. kiti visi tyrimai budavo maziau nei 1.
tai cia man reik suprast, kad kazkas kabinosi? blink.gif
nes tada as tikrai labai itartinai jauciausi, bet prasidejo mmm, o paskui po ju sumasciau, kad reik kraujo nusileist, bo tipo hcg labai ilgai kraujyje laikosi (dariau praejus savaitei po mmm pradzios), nu bet tipo nebuvau nescia, man taip sake tyrimus atiduodama moteriske...
Atsakyti
As anksciau irgi sakydavau, kad turesiu 5 vaikus - is pradziu trynukus, po to - dvynukus (gimdyti daug kartu nenorejau biggrin.gif) O dabar pirma karta is tikruju pradejau galvoti, kad vaiku jau nebeturesiu verysad.gif

Pagalvojus nutariau nepulti nuodyti vyro antibiotikais. Paselio tyrima padarysim, bet jei nieko neras, tai dar pasikonsultuosim su Z. Dar ir spermograma pakartosim. Nes pries ta paskutini tragiska tyrima vyras 3 paras vien sedejo prie kompo (kai nemiegojo), negana to, pries pat darant tyrima daugiau kaip puse valandos stovejo labai karstame duse (ale kur buvo zmogaus protas, juk ten pas ji tikra pirtis buna doh.gif)
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 11 23, 21:58)
vaistus tai jam ne spermai gerint paskyre, o priesuzdegiminius kazkokius, nes sake, kad matyt po vejaraupiu liekamieji reiskiniai liko, kazkas su audiniai - nu papasakot ka gydytojas sake, negalejo, tai ir jums perpasakot negaliu  doh.gif  lotuliukas.gif
zodziu, po tu vaistu suvartojimo tik normalia spermogram a darys ir ziures, ka toliau daryt - gal tiek ir tereiks, kad pradetu eiti i pagerejima.
tada keliausi as daryt GN, bo niekada gyvenime nebuvau pastojus, tai nezinau kiausintakiu bukles.
a, nu supratau, antibiotikus gers. Nu labai tikekimes, kad tiek tereikes.

QUOTE(ooo @ 2011 11 24, 11:06)
susimasciau po Maidenanos klausimo, ar buvau kada pastojusi. kadangi jau du metai lakstau po gydytojus tuo reikalu, du metai tikiuosi, tai HCG reguliariai darydavausi. praejusiu metu spali radau tyrimo atsakyma 2,71, norma raso maziau nei 5. kiti visi tyrimai budavo maziau nei 1.
tai cia man reik suprast, kad kazkas kabinosi?  blink.gif

ne, nesikabino, 2,71 yra nenescios norma. Kabinosi - tai jau butu virs 5, vat tada butu buves tas kabinimasis.
O tau O vyksta? O siaip, gal nelauk tu vyro rezultatu, keliauk GN daryti, nes ten irgi kazkokia ypatinga ciklo diena reikia daryti, zodziu, yra ten ka veikti. Negaisk laiko. O hormonu tyrimus dareisi?

QUOTE(*River* @ 2011 11 24, 11:07)
As anksciau irgi sakydavau, kad turesiu 5 vaikus - is pradziu trynukus, po to - dvynukus (gimdyti daug kartu nenorejau  biggrin.gif) O dabar pirma karta is tikruju pradejau galvoti, kad vaiku jau nebeturesiu  verysad.gif

Pagalvojus nutariau nepulti nuodyti vyro antibiotikais. Paselio tyrima padarysim, bet jei nieko neras, tai dar pasikonsultuosim su Z. Dar ir spermograma pakartosim. Nes pries ta paskutini tragiska tyrima vyras 3 paras vien sedejo prie kompo (kai nemiegojo), negana to, pries pat darant tyrima daugiau kaip puse valandos stovejo labai karstame duse (ale kur buvo zmogaus protas, juk ten pas ji tikra pirtis buna  doh.gif)

As jau irgi galvoju, kad teks be vaiku gyvent...

Tai kad ir nereikia pulti - antibiotikus jam paskirs tik jeigu paselis bus blogas. siaip sau jis jus negers. Nu jo, reikia pas Z. Kompas neitakojo rezultatu, faktas. Pirtis... nu ka as zinau, gal vis delto, neitakojo..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 24, 11:51)
Tai kad ir nereikia pulti - antibiotikus jam paskirs tik jeigu paselis bus blogas. siaip sau jis jus negers. Nu jo, reikia pas Z. Kompas neitakojo rezultatu, faktas. Pirtis... nu ka as zinau, gal vis delto, neitakojo..

Na tasai gyd. sake, kad noretu skirti antibus net ir tuo atveju, jei paselis nieko nerodys. Nes atseit yra dar visokiu zarazu, kuriu tie tyrimai neranda. Ka as zinau...
Del kompo, tai visi andrologai sakydavo, kad istisinis sedejimas prie kompo uzkaitina ten viska. Pirtis atseit irgi numarina spermatozoidus. Na bet gal ne visus 100%.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 11 24, 12:04)
Na tasai gyd. sake, kad noretu skirti antibus net ir tuo atveju, jei paselis nieko nerodys. Nes atseit yra dar visokiu zarazu, kuriu tie tyrimai neranda. Ka as zinau...
Del kompo, tai visi andrologai sakydavo, kad istisinis sedejimas prie kompo uzkaitina ten viska. Pirtis atseit irgi numarina spermatozoidus. Na bet gal ne visus 100%.

Tai tegul pageria, vistiek blogiau nebus. Juk nebe ta padetis, kad kazka rinktis...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 11 24, 12:04)

Tos visos kitokios zarazos sedi prostatos sekrete.
Labai visom siulau taupyti laika ir priverst vyrus pasidaryti prostatos sekreto paseli.
Jo paemimo budas nera malonus, bet jei tik tiek jums truksta iki pilnos seimos - pasiaukokit. Jei randa, skiriami antibai, kurie labai sunkiai prasiskverbia i prostata, todel gydymas gali uztrukti.
Atsakyti
Maide, kaip tavo prl?
aš taip pagalvojau, prl rekomenduojama priduoti nevalgius, negėrus, be sekso, be nervų ir t.t., bet jei tai mūsų normali būsena, kai mes "darom" vaikus, tai koks tokio, pagal rekomendacijas, tyrimo tikslas? nu parodys jis žemesnį prl, bet po valandos, dienos, savaitės skaičiai juk kitokie bus mastau.gif o gal norima parodyti, kad va - prieš, per ir po O nevalgyk, negerk, nesinervink, išsimiegok ir bus vaikų??
o kaip nesinervinti, kai šian sužinojau, kad snorui 150 eurų padovanojau..
Atsakyti
Labas.

QUOTE(*River* @ 2011 11 23, 17:16)
O koki paseli darete - prostatos ar spermos?

spermos

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 23, 18:32)

Kitty Kitty, darysi IUI? Dar, skaityk, praplaus, sukoncentruos..

Nedarysiu.. Vasarą,kai darėm IUI, buvo 24 mln/ml, nu ir kas iš to.. Jau 11 IUI mano gyvenime, nė vienos sėkmingos, tik man kelis mėnesius viskas "važiuoja" nuo hormonų. bandysim toliau gerinti spermą, jei nepavyks natūraliai - bandysim IVF. Ne anksčiau vasaros bet kuriuo atveju, nes dabar sėdim "minuse", net pasiskolint IVFui neišeitų.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 11 24, 13:58)
Labai visom siulau taupyti laika ir priverst vyrus pasidaryti prostatos sekreto paseli.
Jo paemimo budas nera malonus, bet jei tik tiek jums truksta iki pilnos seimos - pasiaukokit. Jei randa, skiriami antibai, kurie labai sunkiai prasiskverbia i prostata, todel gydymas gali uztrukti.

Tai pakentes vardan tikslo irnesakyk.gif Man irgi jokio malonumo, kai man ima tepinelius.

QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 11:02)
aš taip pagalvojau, prl rekomenduojama priduoti nevalgius, negėrus, be sekso, be nervų ir t.t., bet jei tai mūsų normali būsena, kai mes "darom" vaikus, tai koks tokio, pagal rekomendacijas, tyrimo tikslas? nu parodys jis žemesnį prl, bet po valandos, dienos, savaitės skaičiai juk kitokie bus mastau.gif o gal norima parodyti, kad va - prieš, per ir po O nevalgyk, negerk, nesinervink, išsimiegok ir bus vaikų??
o kaip nesinervinti, kai šian sužinojau, kad snorui 150 eurų padovanojau..

As prl pridavinejau pavalgius, po sekso ir smarkiai apsirekus su vienu zmogumi bigsmile.gif

Tai gal dar atgausi? Kada nors...

Atsakyti