Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF... O gal poilsis?

QUOTE(KittyKitty @ 2011 11 25, 10:25)
Labas.
spermos
Nedarysiu.. Vasarą,kai darėm IUI, buvo 24 mln/ml, nu ir kas iš to.. Jau 11 IUI mano gyvenime, nė vienos sėkmingos, tik man kelis mėnesius viskas "važiuoja" nuo hormonų.  bandysim toliau gerinti spermą, jei nepavyks natūraliai - bandysim IVF. Ne anksčiau vasaros bet kuriuo atveju, nes dabar sėdim "minuse", net pasiskolint IVFui neišeitų.

Labukas!
Aš pirmąkart šitoje temutėje 4u.gif Pamačiau jūsų parašą-mūsų mergaitės skiriasi tik 3 dienomis-maniškė gimusi 09 16d. mirksiukas.gif Ir panašios bėdos kamuoja...Mes bandome jau 2,5m.padovanoti jai sesutę (šito net Dievuliuko vienąkart paprašė blush2.gif ), ir galvoju, ar nereikės ir mums ryžtis IUI.Kai paskaičiau, kad jums jau 11 kartų daryta, net širdį suspaudė, kiek iškentėta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 11:02)
Maide, kaip tavo prl?

o kaip nesinervinti, kai šian sužinojau, kad snorui 150 eurų padovanojau..

PRL 15.16.. tai cia gerai ar blogai? as nebesusigaudau.

per snora as likau be darbo, be buto. valstybe su snoru padare ta pati, ka jis padare musu kompanijai pries pusmeti. vienas prie vieno.

QUOTE(KittyKitty @ 2011 11 25, 11:25)
Nedarysiu.. Vasarą,kai darėm IUI, buvo 24 mln/ml, nu ir kas iš to.. Jau 11 IUI mano gyvenime, nė vienos sėkmingos, tik man kelis mėnesius viskas "važiuoja" nuo hormonų.  bandysim toliau gerinti spermą, jei nepavyks natūraliai - bandysim IVF. Ne anksčiau vasaros bet kuriuo atveju, nes dabar sėdim "minuse", net pasiskolint IVFui neišeitų.
jo jo, as vat dabar kai praskridau su idealia IUI, tai 24 mln vyras turejo. O sita, kodel jam gonalio nesusileidus?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 12:26)
jo jo, as vat dabar kai praskridau su idealia IUI, tai 24 mln vyras turejo.

O sita, kodel jam gonalio nesusileidus?

Tai net idealiu atveju, kai ir vyras, ir moteris sveiki, IUI sekmes tikimybe apie 20%. Tiesiog jums nepasiseke sikart ir tiek, pakliuvot i kitus 80%.
Bet jei net naturaliai per tuos metus kabinosi, tai jusu sansai tikrai neblogai atrodo. Rasei, kad pries metus vyrui dar buvo nekrospermija del steroidu, gal pas ji dar ne viskas atsistate.

O ka duoda tas gonalis?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 11 25, 12:56)
Tai net idealiu atveju, kai ir vyras, ir moteris sveiki, IUI sekmes tikimybe apie 20%. Tiesiog jums nepasiseke sikart ir tiek, pakliuvot i kitus 80%.
Bet jei net naturaliai per tuos metus kabinosi, tai jusu sansai tikrai neblogai atrodo. Rasei, kad pries metus vyrui dar buvo nekrospermija del steroidu, gal pas ji dar ne viskas atsistate.

O ka duoda tas gonalis?

jam nebeatsistatys. jam pakilo del tamoxifeno, bet jo laikinas poveikis.
Ka gonalis duoda? Sperma. Daug sveikos spermos. Bet menesiui 800 lt. A, nu dar leidziamas su chorioniniu gonadotropinu. tai vyras sisiotu ant testo ir jis butu teigiamas. Tiesa, vis pigiau nei IUI su vaistais ir vizitais. (vakar vyras pradejo augimo hormona leistis. tai gal pageres kas nors).
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 11 25, 10:55)
As prl pridavinejau pavalgius, po sekso ir smarkiai apsirekus su vienu zmogumi  bigsmile.gif

Tai gal dar atgausi? Kada nors...

mano pirmas kartas irgi ne pagal taisykles buvo smile.gif

kada nors.. po metų kitų

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 11:26)
PRL 15.16.. tai cia gerai ar blogai? as nebesusigaudau.

su šitom normom neturiu reikalų, mano skaičiuojamos šimtais g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 13:29)
su šitom normom neturiu reikalų, mano skaičiuojamos šimtais g.gif

320 jeigu tavo normomis.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 12:32)
320 jeigu tavo normomis.

kaip susinervinusiai, tai sakyčiau geras g.gif sakau, nevalgyk, negerk, atsiribok, susilaikyk, išsimiegok prieš O ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 13:37)
kaip susinervinusiai, tai sakyčiau geras g.gif sakau, nevalgyk, negerk, atsiribok, susilaikyk, išsimiegok prieš O ir pirmyn biggrin.gif

susinervinusiai (siaip tai soke buvau, net nesusinervinusi), parukusiai, prasibegusiai (be masinos likau kuriam laikui, o i jolsana arba pestute arba savo masina galima pataikyti)... Nu matai, tas baubas bromocriptinas visai neblogai numusa ta PRL.

Tu nepatikesi, tikriausiai, bet as net OT nebedarau ir visiskai nebeseku savo ciklo, tai nesu v kurse kas ten pas mane darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 25 lapkričio 2011 - 12:44
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 12:42)
Nu matai, tas baubas bromocriptinas visai neblogai numusa ta PRL.

Tu nepatikesi, tikriausiai, bet as net OT nebedarau ir visiskai nebeseku savo ciklo, tai nesu v kurse kas ten pas mane darosi.

na taip, bet ne per savaitę gi...

ne, nepatikėsiu, kad esi ne v kurse biggrin.gif tu gi pas mus laikrodukas, pažiūrėjai į kalendorių ir viskas aišku. ne tai kai ne kurie.. vienas ciklas 35 dienos, kitas 29 ir tt.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 13:48)
na taip, bet ne per savaitę gi...

ne, nepatikėsiu, kad esi ne v kurse biggrin.gif tu gi pas mus laikrodukas, pažiūrėjai į kalendorių ir viskas aišku. ne tai kai ne kurie.. vienas ciklas 35 dienos, kitas 29 ir tt.

pradejau gerti rugpjucio 22. Tai per 3 menesius.

as, zinok, nebeziuriu i jokius kalendoriukus, nieko man ten nebereikia. lai buna kaip buna.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 12:52)
pradejau gerti rugpjucio 22. Tai per 3 menesius.

as, zinok, nebeziuriu i jokius kalendoriukus, nieko man ten nebereikia. lai buna kaip buna.

nu va.. o gerai, jei būtų per savaitę ax.gif

nu jo, tegu pabūna taip.
o aš vis gi laukiu kitos savaitės - daktarai, tyrimų rezultatai, mažu į BAK'ą užsiregistruosiu, atsibodo nieko nedaryt.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 13:56)
o aš vis gi laukiu kitos savaitės - daktarai, tyrimų rezultatai, mažu į BAK'ą užsiregistruosiu, atsibodo nieko nedaryt.

ir ka darysi? iui?
Atsakyti