sveikos,
QUOTE(Aivė @ 2011 11 24, 13:58)
Labai visom siulau taupyti laika ir priverst vyrus pasidaryti prostatos sekreto paseli.
Jo paemimo budas nera malonus, bet jei tik tiek jums truksta iki pilnos seimos - pasiaukokit. Jei randa, skiriami antibai, kurie labai sunkiai prasiskverbia i prostata, todel gydymas gali uztrukti.
o yra kokios nors indikacijos, kad jį reikia daryti? Ar tieisog profilaktiškai? O paėmimas... dabar galvoju, daryta vyrui ar ne

paklausiu, ačiū už idėją.Bet kuriuo atveju, darėm viską, ką Ž siūlė ir dar patys pasiprašėm
QUOTE(Jautruolė @ 2011 11 25, 11:56)
Labukas!
Aš pirmąkart šitoje temutėje

Pamačiau jūsų parašą-mūsų mergaitės skiriasi tik 3 dienomis-maniškė gimusi 09 16d.

Ir panašios bėdos kamuoja...Mes bandome jau 2,5m.padovanoti jai sesutę (šito net Dievuliuko vienąkart paprašė

), ir galvoju, ar nereikės ir mums ryžtis IUI.Kai paskaičiau, kad jums jau 11 kartų daryta, net širdį suspaudė, kiek iškentėta
sveika, užjaučiu, kad tenka čia lankytis

O pirmosios ilgai laukėte? Mes jau laukaime 3 meus ir 3 mėn, kaip ir pirmos, mano dukrytė kasdien šneka apie sesutę, esu užtikusi vakare sėdinčią ant lovos ir ją kviečiančią

,kartais paverkia, nuliūsta,kad jau turbūt nebeateis pas mus sesytė, o paskui vėl pradeda tikėtis, laukti...
Po dukrytės tik 3 IUI darėm.. bet kas iš to. Nieko jau nebežinau.
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 12:26)
per snora as likau be darbo, be buto. valstybe su snoru padare ta pati, ka jis padare musu kompanijai pries pusmeti. vienas prie vieno.
jo jo, as vat dabar kai praskridau su idealia IUI, tai 24 mln vyras turejo. O sita, kodel jam gonalio nesusileidus?
o dėl gonalio..aš tik čia pirmą kartą apie tai išgirdau, man daug klausimų, ar jis tikrai gali padėti,kokia rizika, nežinau, man jau kažkaip.. girdžiau tamoxifeną pusmetį, jis tiap blogai nuo jo jautėsi, taip blogai..visi PMS ir klimaksai vienu metu, mūsų santykiai buvo žiauriai pašliję, nesusikalbėjom, visi aplinkiniai klausinėjo, kas jam yra.. o nauda kokia? Jokios... Aš taip bijau,kad suvarysiu jam sveikatą, rezultato nebus,o žalos bus daug.. nenormalu čia, vyrams šitie hormonai juk visiškai nenormalu, man rodos.. ai, nežinau..