Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Labutis,

merginos reikia pagalbos 4u.gif

kokios cia lentyneles? http://public.fotki....g-4624-jpg.html

kaip suprantu yra dvi lentynos 3x3 bet nerandu kokios gal galit padeti? g.gif kaip tik reiketu tokios vienos blush-anim-cl.gif2
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 11 25, 14:44)
Nu koks fainas tas trygg, dar kaina superinė ir aš bais noriu.

QUOTE(Almost @ 2011 11 25, 14:46)
dar tokius Trygg dubenius pamačiau, tai man jie irgi laaaabai gražūs. Jau kai lėksim Ikea'on prekintis Kalėdoms, tai jaučiu čiupsiu ir tą bent vieną hihihi.gif

Trygg tikrai nerealus, turiu tą patį didžiausią (dabar, mačiau, yra ir mažesni du modeliukai), tai super-duper vaisiams susidėti wub.gif

QUOTE(agpa @ 2011 11 25, 16:25)
na, man jurga atveze ir taures, ir puodelius, jokiu bedu-gal tiesiog ispirko?
pasiteirauk jos pacios wink.gif

Jurga minėjo, kad šį kartą vežė daug baldų, buvo labai sunki mašina, todėl vyras neleido jokio stiklo imti verysad.gif Man pačiai reikėjo tik kelių stiklinių, tai atsiprašinėjo, sakė, kad su visų užsakytais stikliniais daiktais gautųsi toks svoris, kad iš Ikėjos nepajudėtų doh.gif
O aš gavau savo STOCKHOLM metalinį dubenį wub.gif Bet jau koooooks jis didelis, kažkaip nesitikėjau ax.gif Dovanosiu mamai wub.gif
Dar pabandymui prigriebiau kelias MARIUS taburetes, ogi visai fainos, kaip už tokią kainą thumbup.gif Gal sunkesniam žmogui ne itin bus patogu sėdėti (rašo, kad atlaiko iki 100 kg, bet, jaučiu, dubcei bus nelabai biggrin.gif ), bet šiaip tai patiko man, imsiu dar (nes dabar turime 4 valgomojo kėdes, 3 paplūdimio kėdes extra atvejams, + dvi sovietines baisuokliškas taburetes, į kurias negaliu žiūrėti doh.gif ), jei susirinks daugiau svečių - gražiai galėsiu susodinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominykai @ 2011 11 25, 17:10)
Labutis,

merginos reikia pagalbos 4u.gif

kokios cia lentyneles? http://public.fotki....g-4624-jpg.html

kaip suprantu yra dvi lentynos 3x3 bet nerandu kokios gal galit padeti? g.gif kaip tik reiketu tokios vienos  blush-anim-cl.gif2

sakyčiau expedito, bet kad 3x3 nerandu varianto g.gif

QUOTE(Hennessy @ 2011 11 25, 17:11)
Trygg tikrai nerealus, turiu tą patį didžiausią (dabar, mačiau, yra ir mažesni du modeliukai), tai super-duper vaisiams susidėti  wub.gif 

aš dabar neseniai pirkau du mažesnius tuos su dryželiais. faini indukai. na vaisiams mažieji, aišku per maži, bet riešutams kokiems pvz. pats tas. ar šiaip kam.
didžiojo neturiu, kol kas nebuvo poreikio, bet kaina patraukli.
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2011 11 25, 11:53)
Prie Miesto prirasiau wink.gif

Dękui už info! smile.gif
tarkim taip:

Vilnius, Lithuania 22-333?

Pilną pavardę rašėt? Per kiek laiko daėjo?
Ir ar su kokiu vežėju pirkot per kortelę? ar tik pati pirkdama naudojot?
Svarstau, ar verta įsigyt, jei vežėjai jų neims.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2011 11 25, 17:58)
pas mus ir tokia mėlyna yra....
irgi dėl tos pačios priežasties, kad jei reikia, būtų ant ko miegot, o šiaip svetainėj sėdim ant jos pastoviai... buvo trys metai kaip turim. apsitrynė, aišku, ir nuo saulės spalva kiek nubluko, bet šiaip, nei suplyšo, nei sulūžo. Kažkada reiks keist, aišku, tai nežinau ar tokią pat imtume ar gal kas naujo būtų .

aš irgi tokios norėtau, ale reik ir fotelius panašaus stiliaus, ale biudžetas niekingas.. oj brač doh.gif jau tie remontai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 25 lapkričio 2011 - 18:27
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 25, 15:06)
aha, uzsakysiu puse vietuves, tada kitam apsipirkimui bus nuolaida lotuliukas.gif tikiuosi, kad vezejai ta nuolaida pritaikys unsure.gif bo vis tiek iseina uzsakymas uz 4 stukas doh.gif  doh.gif nu bankrotas doh.gif

o ne pigiau jau jums patiems sest iir iki IKEA palekt?pigiau man atrodo. ir pati apchiupinetum....

na kai simtukas at tukstantkas vienas kitas- dar dar klausimas ar verta. betai jei man butu tooooks uzsakymas - as kazkaip su mintim tokia kad visti kpatiems atsivezt geriau g.gif na bettai chia mano nuomone

tuos plastikinius pakabinamus indelius ir mes turim- laba isuper. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 25 lapkričio 2011 - 18:33
QUOTE(maja7 @ 2011 11 24, 23:13)
siūlyčiau į Kauno baldų isparduotuve nuvažiuoti. Ten sofu labai daug, o kainos juokingos.

dideliausias dėkui 4u.gif teks visgi po Vilnių paklepsėt ieškant, per savo galvą pamiršus buvau parašyt, kad veiksmas Vilniuj blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agpa @ 2011 11 25, 17:25)
na, man jurga atveze ir taures, ir puodelius, jokiu bedu-gal tiesiog ispirko?
pasiteirauk jos pacios wink.gif

o as prisigrobiau medziagu, ir dar grobsiu biggrin.gif

roooodykit! bigsmile.gif labai smalsu išgirst atsiliepimus - kokio standumo, patvarumo, kam panaudosit smile.gif ar kam labiau tinka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2011 11 25, 18:57)
Patogiai manau tik ant kabyklos, maniskei labai jie patinka, kai nori uzsikabina, kai reikia nusiima. Pigi, bet gera smulkmena. thumbup.gif

QUOTE(Babetta @ 2011 11 25, 19:26)
tuos plastikinius pakabinamus indelius ir mes turim- laba isuper.  thumbup.gif

Aciu uz nuomones 4u.gif jau uzsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 11 25, 19:26)
o ne pigiau jau jums patiems sest iir iki IKEA palekt?pigiau man atrodo. ir pati apchiupinetum....

na kai simtukas at tukstantkas vienas kitas- dar dar klausimas ar verta. betai jei man butu tooooks uzsakymas - as kazkaip su mintim tokia kad visti kpatiems atsivezt geriau  g.gif  na bettai chia mano nuomone

tuos plastikinius pakabinamus indelius ir mes turim- laba isuper.  thumbup.gif

Tai as noriu, ale vyras savaitgaliui nepasiraso, o siaip savaites diena, sunui mokykla doh.gif planavau, kad gal sausi, kai sunui atostogos bus, ale tada nuolaidu nebebus, o gal dar ir kainas pakels, jei taip kris zlotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asterra @ 2011 11 25, 11:12)
o kaip koda? nes bandziau rasyt lietuviska tai iskart paraudonavo kad netinkamas  schmoll.gif  o koda uzpildyti butina  g.gif

QUOTE(Fluctus @ 2011 11 25, 18:25)
Dękui už info! smile.gif
tarkim taip:

Vilnius, Lithuania 22-333?

Pilną pavardę rašėt? Per kiek laiko daėjo?
Ir ar su kokiu vežėju pirkot per kortelę? ar tik pati pirkdama naudojot?
Svarstau, ar verta įsigyt, jei vežėjai jų neims.... verysad.gif

vasaros pabaigoj pildziau tai nebelabai ir prisimenu kaip ten kur ten ir ka suvedziau, bet atsiunte biggrin.gif
kol kas pati dar nenaudojau - planuojam ateityje patys pasinaudoti wink.gif
Atsakyti
kažkas mačiau klausėte apie sofas, mano tėvai pirko šitą
http://www.ikea.com/...ducts/10087106/

pirko dar senesnėmis kainomis, tai buvo kokiu 100 lt brangesnė, bet ką galiu pasakyti, man ji labai patinka, aišku, kadangi dvivietė, nelabai ten išsitiesi, bet aš su katinu telpu

o dar ir išskleidžiama už tokią kainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2011 11 25, 19:24)
vasaros pabaigoj pildziau tai nebelabai ir prisimenu kaip ten kur ten ir ka suvedziau, bet atsiunte  biggrin.gif 
kol kas pati dar nenaudojau - planuojam ateityje patys pasinaudoti wink.gif

aš tai kažkada seniai irgi pildžiau, tai man neatsiuntė, tai
galvoju, gal kaip nors įmantriai ten reik pildyt. Nes viską surašiau, kaip vietos buvo
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 11 25, 20:14)
kažkas mačiau klausėte apie sofas, mano tėvai pirko šitą
http://www.ikea.com/...ducts/10087106/

pirko dar senesnėmis kainomis, tai buvo kokiu 100 lt brangesnė, bet ką galiu pasakyti, man ji labai patinka, aišku, kadangi dvivietė, nelabai ten išsitiesi, bet aš su katinu telpu

o dar ir išskleidžiama už tokią kainą  ax.gif

Aš tai apie šią SOLSTA buvau nelabai gerų atsiliepimų suradusi, kad, atseit, išskleidi, ir miegi vos ne ant medžio gabalo unsure.gif Na, ir kad kokybė nelabai ax.gif
Aš pati nečiupinėjau ir nemačiau, tik retransliuoju, ką skaičiau blush2.gif biggrin.gif 4u.gif

Dėl IKEA Family kortelės - Jurga ją tikrai turi blush2.gif Man atvežė rozečių apsaugas už tiek, kiek kainavo su kortele (aš gražiai paprašiau biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 25 lapkričio 2011 - 21:16