Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Mes gavom irgi savo ikejinius daiktus, bet ne visus, ispirkta buvo parduotuveje, kita savaite likusias dureles it kt. atves. Bet puse BESTOS jau turim smile.gif

Kas klausete del sofu, JYSKE buna pigiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 25, 19:16)
Tai as noriu, ale vyras savaitgaliui nepasiraso

Nereiktų viso savaitgalio, užtektų šeštadienio - anksti ryte išvažiuojat, vakare jau LT wink.gif už tiek perkant čia ne viena kelionė atsipirktų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 11 25, 21:14)
mano tėvai pirko šitą
http://www.ikea.com/...ducts/10087106/
man ji labai patinka, aišku, kadangi dvivietė, nelabai ten išsitiesi, bet aš su katinu telpu
o dar ir išskleidžiama už tokią kainą  ax.gif

QUOTE(Hennessy @ 2011 11 25, 22:14)
Aš tai apie šią SOLSTA buvau nelabai gerų atsiliepimų suradusi, kad, atseit, išskleidi, ir miegi vos ne ant medžio gabalo  unsure.gif  Na, ir kad kokybė nelabai  ax.gif 
Aš pati nečiupinėjau ir nemačiau, tik retransliuoju, ką skaičiau  blush2.gif  biggrin.gif  4u.gif 

QUOTE(meile_G @ 2011 11 25, 22:40)
Kas klausete del sofu, JYSKE buna pigiu  4u.gif

Na taip, apie Solstą galvojau, bet irgi paskaičiau atsiliepimus, kad visgi beveik ant grindų gulima ir ten ta 3 išskleidimo dalis - kaip ir be nieko, realiai.. Tai pamąsčiau kad neverta pirkt. Matyt šįkart teks be Ikejos verstis verysad.gif Dedu viltis į Jyską ar šiaip kitas pardes. Tik gaila, išpindėjus esu, kad man niekur nevažiuojant baldus nusipirkt ir dar iki namų viską atvežtų biggrin.gif
Atsakyti
na taip, išskleidus gulima ant grindų, bet tai gi svečiams reikės gulėtgi, o ne šeimininkams smile.gif
tėvai nori būtent tokios dar vienos, manau, būtų nepatinkinti, nenorėtų
Atsakyti
Laba diena, kazkuri raset kad turit ikea eglute, kazin jos aukšis 56 cm. ar čia jau su vazonu aukštis, ar tik eglutės? g.gif
http://www.ikea.com/...ducts/30186737/
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 11 23, 13:27)
siulau toki - apsaugai

mes turim. labai super. pasidedi ir bent kiek ramu kad darbo vieta siek tiek apsaugota.
ypach  vaikams. nes maniskis kai "dirba"- tai pilna visko ant stalo.  juolab kad mes balta stalvirsi turim

o kokkio jis principo, kaip pelės padas, ar kaip kas?
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2011 11 26, 12:03)
Laba diena, kazkuri raset kad turit ikea eglute, kazin jos aukšis 56 cm. ar čia jau su vazonu aukštis, ar tik eglutės? g.gif
http://www.ikea.com/...ducts/30186737/

as rasiau, su vazonu. Bet siaip nereali, kas ateina visi galvoja kad tikra.
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2011 11 25, 23:04)
Nereiktų viso savaitgalio, užtektų šeštadienio - anksti ryte išvažiuojat, vakare jau LT wink.gif už tiek perkant čia ne viena kelionė atsipirktų tongue.gif

As savaitgali nenoriu schmoll.gif labai daug zmoniu, be to tokiais keliais ir tokiu oru, tai para keliones. Planuociau, kad nuvaziuoji, pernakvoji, diena susiperki, apsiziuri ir isvaziuoji vakare
Ale Kaledu senis finansuoja virtuve thumbup.gif uzsakinesim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gozytė @ 2011 11 24, 01:52)
Gal kas turite ar teko matyti gyvai sia ar panasia IKEA kriaukle user posted image
Idomu kaip kokybe?

Mes kai rinkomės kriauklę, ši irgi buvo mūsų akiratyje. Bet, pačiupinėję ir pasiskaitę apie priežiūrą, nusprendėme pirkti keramikinę. Ir dar -neseniai viena pažįstama sakė, kad tokio tipo kriauklės braižosi. Bet kiek čia teisibės nežinau g.gif
O spintutė, kur nuorodą įdėjai, man patiko. Bet aišku, čia skonio reikalas.
Atsakyti
taikliai biggrin.gif:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 11 26, 13:40)
taikliai  biggrin.gif:

Super biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sarmite @ 2011 11 26, 10:03)
Laba diena, kazkuri raset kad turit ikea eglutehttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30186737/[/url]

As irgi ja gundausi, bet kazkas jau rase, kad uzsisake, bet neparveze, ispirko.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 11 26, 15:41)
o kokkio jis principo, kaip pelės padas, ar kaip kas?

na nezinau net kai isaiskint g.gif

toks ale guminis / nepasakychiau kad plastikas- nes minkstas ir prilimpa prie stalo neslyduoja. lengvai valosi. panasias parduoda monoidejoj su tais auganchiais flexa stalais- tik kaina oooo...90-144 (raso PVC apsauga) jyske nemachiau tokiu...
Atsakyti