QUOTE(linausius @ 2008 08 15, 14:28)
dabar ir neramina,argi profesionalas galetu taip smarkiai klysti?

bet vis guodzia mintis,kad ta liga yra gan reta ir gydytojai tiktai teorinemis ziniomis vadovaujasi,kurios nuo praktikos labai nutole
lietuviai daktarai, nors ir profesionalai, bet labai jau netaktiski yra. netgi gali tikrai but, kad jis pirma kart nestuke su tokiu kudikiu apziurejo ir nusiteikia pats blogiausiam, visai nepagalvodmas kokia itaka mamai turi jo zodziai
kai grisi namucio,pranesk mums ka tavo daktaras pasake apie lietuviskus rezultatus
bent jau man vokietijoj tai daktarai labai graziai viska issaiskino(gaila, kad as tuo metu ne bu, ne me nesupratau

), kai gime maze, net piesinius paise, kas jai yra ir kas bus daroma. manau gali drasiai viso to is savo daktaro reikalauti. beja, nors kaip man aiskino, vokietijoj toks dalykas pakankamai daznas, musu vaiku daktaras, matesi, su tuo susidures buvo pirma karta. o jau lietuvoj, man atrodo, kad dar maziau yra.
ir tikrai, bet kokiu atveju medicina tiek pazengusi, pagydys, net jei blogiausios prognozes pasitvirtins (tikiuosi ne

) .
tarkim, kaip pvz mano vaika. kas nezino, nieko nesupranta, kad ji nera visai sveika,kad kas netvarkoj. linskmas, megstantis padukti energijos kamuoliukas ir tiek

kai buvo maza prisikentejo, bet juk dabar net nepamena to
svarbiausia tiketi dabar ir vaikuciui duoti tik meile ir siluma

nereikia rupesciu jam dar
pamatysi, viskas bus gerai
zmonyte, niu bet ir nuotrauka tavo