Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

[quote=linausius,
4u.gif širdele, nesijaudink, stresas labiau vaikučiui kenkia.
jei skaitei, tai čia ne vienai žadėjo blogiausią pabaigą.
bet AČIŪ DIEVUI ir VIESIEMS kas meldėsi už mus wub.gif 4u.gif
mes gyvi ir beveik sveiki.
labai tikiuosi kad gimus mažučiui cistų augimas bus tikrai sustojes ir niekam nekenks. svarbiausia tikėti, nes dabar nieko daugiau nepadarysi.
nekaltink savęs - galvok apie mažių - tikėk kad jam viskas bus gerai wub.gif

Mes irgi tikėsime ir laikysime už jus mažučius kumštukus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu,mamytes uz palaikima 4u.gif As stengiuosi,vis bandau save guosti,gi negalejo per tris savaites situacija taip katastrofiskai pablogeti,po to sia minti keicia kita mintis,jog ten daktarai taktiskesni ir kitaip man viska pasake :unsure:Na,bet taip smarkiai leliukas duodasi pilvelyje,net nekiltu mintis,kad kazkas jam galetu buti negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2008 08 12, 22:40)
Na,bet taip smarkiai leliukas duodasi pilvelyje,net nekiltu mintis,kad kazkas jam galetu buti negerai smile.gif

eik miegučio 4u.gif viskas Jums bus gerai wub.gif galvok TIK gerai wub.gif
tas mažas stebuklėlis viską jaučia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 08 12, 11:12)
pas mane darbo kalnedoriui parašyta kad 18rgpjucio reikia registruotis pas Puzina sekanciam menesiui. biggrin.gif
Fixa, nepamirštam

reik ir man pasižymėt, nes su mano atmintim visko gali būt doh.gif

dar vakar buvom poliklinikoj, tai per 2 mėn priaugo 700 g (dabar 8900) ir 2 cm (71,5) biggrin.gif ir gavom siuntimą į Santariškes širdies echo pasidaryt (gal esat kuri dariusis pas Valiulį? g.gif ), tai gal pr vieną kartą susitvarkysim viską...

QUOTE(linausius @ 2008 08 12, 19:57)
Sveikos,mamytes,

labukas, jau mamytės ramino, ir aš dar pasakysiu - nesigąsdink, neprisigalvok ir neskaityk tų visokių internetinių dalykų schmoll.gif buvo čia prisijungusios mamytės, kurios pačios turi policistinius inkstus ir ką, gyvena, vaikus augina. tad ir tu pagimdysi vaikiuką ir pamatysi, kad viskas bus gerai 4u.gif

nusivešk LT gydytojų išvadas (norėčiau paklausti, pas ką tokį buvai?? g.gif ) ir pažiūrėk ką sakys daktarai Švedijoj.

vakar Igno daktarė sakė, kad jos keli pacientai turi tokią bėdelę, kaip mes, bet viskas gerai, o vienas vaikinukas iš viso gimė tik su vienu inkstu ir tas dar policistinis doh.gif ir sakė viskas tvarkoj - gyvena pilnavertį gyvenimą smile.gif tad manau, reikia daugiau klausyt tokių istorijų, kaip viskas gerai vyksta, kaip gerai gyvena, o ne daktarų teorinių žinių 4u.gif

Žmonyte, kaip dėl tos fotosesijos, kur darėtės? ax.gif gali ir į Skype parašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia Klp gydytojas Rovas man tokias isvadas pateike unsure.gif Galutinai nusprendziau LT niekur nebeiti,greit grisim ir isklaidysim abejones unsure.gif
O jusu,mamytes,istorijas perskaicius,tikrai lengviau gyvent pasidare,o tai buciau isprotejus, jauciu smile.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i Linausiu-zinai,kai paskaiciau apie tavo pergyvenimus,tai riebiai nusikekikiau..Pyzdukai,o ne daktarai...**** blet...Negaliu piktumu tverti. Man viena tokia sundaktare(beje,uz vizita paeme 400lt) liepe issimti vaikeli,bo,pasak jos,jis negyvens,nes vietoj inkstu tik cistinis darinys... Dabar as apie ja sakau-pinda kavarska..Toki stresa ivare,kad zeme s po kojom slydo. Pagimdziau saunu bachura,vienas inkstas cistinis,o kitas -sveikas. Ir tikrintis mums reikia tik kas pusmeti.Tfu tfu tfu... Auga po 5 cm per menesi:)Taip kad nedrisk nervuotis,nes...pati puikiai zinai,kam nuo to blogiau. Miegok ramiai:)
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2008 08 13, 11:45)
Cia Klp gydytojas Rovas man tokias isvadas pateike

labas linausius:)
perkaiciau tavo zinutes, ir as rasau atsakyma:
pirmiausiai del busimo vaikelio, suprantu tave,kad pergyveni, lengva paguosti ir sakyti,kad viskas bus gerai, bjaurios mintys vis tiek lenda ir lis,kol negims vaikelis,bet belieka tik nusiteikti, kad viskas bus gerai, siuolaikine medicina daug ka gali...
o del Rovo, tai man teko susidurti su juo, jis super gydytojas, stazavosi ilgai Svedijoj, jo ,,arkliukas" echoskopija, toks labai ,,zemiskas" gydyytojas, man paliko gera ispudi.
stiprybes tau, ir rasyk mums zinutes, nepradink.
Atsakyti
Aciu, mamulytes,uz palaikyma 4u.gif Butinai jungiuosi i jusu bureli smile.gif
Del Rovo,tai as begale geru atsiliepimu girdejau,tad ir pasirinkau ji apsilankymui LT,tai dabar ir neramina,argi profesionalas galetu taip smarkiai klysti? g.gif bet vis guodzia mintis,kad ta liga yra gan reta ir gydytojai tiktai teorinemis ziniomis vadovaujasi,kurios nuo praktikos labai nutole g.gif
Na,jau pamazu baigiu atsigauti po patirto soko,tikiu,kad viskas bus gerai,niekam net nesakau,kad turim problemeliu,tik MB ir mano tevai zino,visiem sakom,kad viskas super,gal ir patiem lengviau bus tuo patiketi smile.gif O dabar su meile ruosiam leliuko kraiteli ir labai jo laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2008 08 15, 14:28)
dabar ir neramina,argi profesionalas galetu taip smarkiai klysti? g.gif bet vis guodzia mintis,kad ta liga yra gan reta ir gydytojai tiktai teorinemis ziniomis vadovaujasi,kurios nuo praktikos labai nutole g.gif

lietuviai daktarai, nors ir profesionalai, bet labai jau netaktiski yra. netgi gali tikrai but, kad jis pirma kart nestuke su tokiu kudikiu apziurejo ir nusiteikia pats blogiausiam, visai nepagalvodmas kokia itaka mamai turi jo zodziai doh.gif
kai grisi namucio,pranesk mums ka tavo daktaras pasake apie lietuviskus rezultatus mirksiukas.gif
bent jau man vokietijoj tai daktarai labai graziai viska issaiskino(gaila, kad as tuo metu ne bu, ne me nesupratau doh.gif ), kai gime maze, net piesinius paise, kas jai yra ir kas bus daroma. manau gali drasiai viso to is savo daktaro reikalauti. beja, nors kaip man aiskino, vokietijoj toks dalykas pakankamai daznas, musu vaiku daktaras, matesi, su tuo susidures buvo pirma karta. o jau lietuvoj, man atrodo, kad dar maziau yra.
ir tikrai, bet kokiu atveju medicina tiek pazengusi, pagydys, net jei blogiausios prognozes pasitvirtins (tikiuosi ne 4u.gif ) .
tarkim, kaip pvz mano vaika. kas nezino, nieko nesupranta, kad ji nera visai sveika,kad kas netvarkoj. linskmas, megstantis padukti energijos kamuoliukas ir tiek mirksiukas.gif kai buvo maza prisikentejo, bet juk dabar net nepamena to mirksiukas.gif

svarbiausia tiketi dabar ir vaikuciui duoti tik meile ir siluma mirksiukas.gif nereikia rupesciu jam dar mirksiukas.gif
pamatysi, viskas bus gerai 4u.gif

zmonyte, niu bet ir nuotrauka tavo bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trys_spirgiukai: 15 rugpjūčio 2008 - 16:12
QUOTE(linausius @ 2008 08 13, 11:45)
Cia Klp gydytojas Rovas man tokias isvadas pateike

o tu pas Rova privaciai ejai, kur jis konsultuoja, ar ligoninej? ir kiek ima uz konsultacija?smile.gif
Atsakyti
bandžiau prisisikambinti į Santariškes, bet be šansų blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 08 18, 16:07)
bandžiau prisisikambinti į Santariškes, bet be šansų blink.gif  doh.gif

doh.gif aš pamiršau.
ryt ryte reik bandyt
o rašomės kada unsure.gif rugsėjo pabaigai, ane smile.gif
Atsakyti